Gej Party 2014
o rety no... jarać, Vigor, jarać   chyba nie muszę tłumaczyć co.
 chyba nie muszę tłumaczyć co. 
Melv, dawałeś znać Mećkowi, Sepowi?
Melv, dawałeś znać Mećkowi, Sepowi?
Never let your FEAR decide your FUTURE.
			- 

CalibraHunter
- VIP Ścigacz.pl

Melv, jaja sobie robisz? Nie wydurniaj się, wszyscy wiedzą, że hodujesz zioło w pralce.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
			- 

CalibraHunter
- VIP Ścigacz.pl
Oj patty Vergon ma rację, w lipcu będzie 2 lata bez jarania  

do chłopaków nie pisałem, forum jest więc niech się orientują, ewentualnie można im dac znać jak coś będzie wiadomo z terminem bo to strasznie zapracowane chłopaki

do chłopaków nie pisałem, forum jest więc niech się orientują, ewentualnie można im dac znać jak coś będzie wiadomo z terminem bo to strasznie zapracowane chłopaki

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!  

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
Ja mam urlop dopiero w sierpniu, ale jak do czasu spotkania ogarnę się z prawej jazdy to postaram się też zawitać  a jak nie ogarne prawka, to tym bardziej postaram się zawitać
 a jak nie ogarne prawka, to tym bardziej postaram się zawitać 
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! |  | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
			- 

gumis
- VIP Ścigacz.pl
A możne każdy z nas przyjedzie na o2o i ponakurwiamy terror zamiast siedzieć i chlać?

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
			- 

Landryss25
- VIP Ścigacz.pl
Oj tam, najwyżej wygrasz przesiadkę na rower 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
			- 

Landryss25
- VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):Oj patty Vergon ma rację, w lipcu będzie 2 lata bez jarania
Got damn' it, co te baby robią z ludzi...
 ogarnij się
 ogarnij sięNever let your FEAR decide your FUTURE.
			- 

CalibraHunter
- VIP Ścigacz.pl
Ja się dziwię, że ludziom to potrzebne, by się odstresować lub dobrze bawić.
Dla mnie frajdą jest samą w sobie możliwość pojeżdżenia lub przebiec z 25 km. Taki zastrzyk endorfin, że więcej nie potrzeba.
				Dla mnie frajdą jest samą w sobie możliwość pojeżdżenia lub przebiec z 25 km. Taki zastrzyk endorfin, że więcej nie potrzeba.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
Suchy gratulacje, zbieraj punkty odbieraj nagrody  
Ja też kiedyś kolekcjonowałem, przez pół roku zapinałem pasy zanim odpaliłem silnik i jeździłem w mieście 49km/h 
Dla mnie też, myślisz że palę przed jazdą? 
A propos jarania to jako ciekawostkę powiem, że jeden z moich powiedzmy 3 najbliższych kumpli, z którym trzymam się od dzieciaka jest nauczycielem w szkole podstawowej, dzieciaki nie dają mu spokoju na przerwach, bo tak go uwielbiają, z nauczycielami i dyrekcją też jest w świetnej komitywie wypala dziennie takie ilości, że głowa mała 
Oczywiście po pracy

Ja też kiedyś kolekcjonowałem, przez pół roku zapinałem pasy zanim odpaliłem silnik i jeździłem w mieście 49km/h

madcap napisał(a):Dla mnie frajdą jest samą w sobie możliwość pojeżdżenia
Dla mnie też, myślisz że palę przed jazdą?

A propos jarania to jako ciekawostkę powiem, że jeden z moich powiedzmy 3 najbliższych kumpli, z którym trzymam się od dzieciaka jest nauczycielem w szkole podstawowej, dzieciaki nie dają mu spokoju na przerwach, bo tak go uwielbiają, z nauczycielami i dyrekcją też jest w świetnej komitywie wypala dziennie takie ilości, że głowa mała

Oczywiście po pracy

- 

Vergon
- VIP Ścigacz.pl
może nie precyzyjnie się wyraziłem.
chodziło mi tylko o to, że jest tyle ciekawych i naturalnych sposobów naładowania się na dłuuuuuuuuugo endorfinami.
nie potrzeba do tego ryjących psychę pochodnych kannabinolu lub indolu.
				chodziło mi tylko o to, że jest tyle ciekawych i naturalnych sposobów naładowania się na dłuuuuuuuuugo endorfinami.
nie potrzeba do tego ryjących psychę pochodnych kannabinolu lub indolu.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
Byłem dzisiaj w tym ośrodku obadać sprawę.
300zł/doba za domek, im więcej osób tym taniej, rezerwacja zaliczka 30%, pierwszy tydzień czerwca zajęty, reszta wolna. Wypadałoby się jednak ogarniać w miarę sprawnie, bez paniki, ale trzeba już o tym myśleć.
Ja zawsze brałem ten domek 3 poziomowy, teraz go nie wynajmują, bo czeka na remont, może przed czerwcem się wyrobią.

Aktualnie dostępne są 3 takie domki 2 poziomowe po remontach, więc wstydu nie będzie.
Pomiędzy domkami zadaszone palenisko.

Środek na dole:

Góra:

Widok na Zalew Zegrzyński sprzed domku:

A 30m dalej Zalew:

Domki i okolica:

300zł/doba za domek, im więcej osób tym taniej, rezerwacja zaliczka 30%, pierwszy tydzień czerwca zajęty, reszta wolna. Wypadałoby się jednak ogarniać w miarę sprawnie, bez paniki, ale trzeba już o tym myśleć.
Ja zawsze brałem ten domek 3 poziomowy, teraz go nie wynajmują, bo czeka na remont, może przed czerwcem się wyrobią.

Aktualnie dostępne są 3 takie domki 2 poziomowe po remontach, więc wstydu nie będzie.
Pomiędzy domkami zadaszone palenisko.

Środek na dole:

Góra:

Widok na Zalew Zegrzyński sprzed domku:

A 30m dalej Zalew:

Domki i okolica:

- 

Vergon
- VIP Ścigacz.pl