Zobacz wÄ…tek - Propozycje zmian
NAS Analytics TAG

Propozycje zmian

VIP Åšcigacz.pl
_________

Postprzez siekson » 5/11/2007, 19:54

Wszystko fajnie ale jak widac temat wisi juz kilka miesięcy i zadna z proponowanych zmian nie zostala wprowadzona. Ba nawet "szefostwo" forum w zaden sposob sie do tego nie ustosunkowalo :/
siekson
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Alonzo » 5/11/2007, 22:27

Przepraszam, że nie odpisujemy. Wasze propozycje są rozsądne i postaramy się je wprowadzić na forum. To, ze jeszcze ich nie wprowadziliśmy, jest związane z ograniczoną liczbą rąk do pracy. W tej chwili kończymy integrację baz użytkowników tak, abyście posiadając konto na forum, mogli korzystać z tego samego konta w serwisie (np. dodając swoje zdjęcia w galerii foto lub dopisując swoje wpisy do katalogu) i w sklepie. Potem będziemy dodawali kolejne - mam nadzieję, że użyteczne funkcje, wykorzystujące właśnie fakt, że jedna osoba ma jedno konto na wszystkich stronach serwisu.

W tej chwili realizujemy klika innych, bardzo ważnych projektów, aby serwis Ścigacz.pl był jeszcze lepszy i jeszcze bardziej popularny. Wspomnę tu np. o nowej bazie skuterów oraz o innych rzeczach, które pojawią się jeszcze w tym roku.

Nie znaczy to, że nie znajdziemy czas na forum. Na pewno będziemy je udoskonalali. I na pewno gównym źródłem pomysłów będą Wasze wypowiedzi. Pierwsze dodatki miały być zainstalowane już w październiku, ale Simonw, który pierwotnie zadeklarował swoją pomoc, musiał się wycofać. Stąd małe opóźnienie. Ale już wkrótce będziemy dawali Wam do testów kolejne narzędzia.
Alonzo
Administrator

Postprzez Lovtza » 5/11/2007, 22:58

Słuchajcie nawiązując do wypowiedzi Alonzo ja mam do Was prośbę, która może wpłynąć na przyspieszenie prac nad dodatkowymi projektami a tym samym nad skróceniem czasu oczekiwania na wprowadzenie zmian na forum. Dokładnie chodzi o testy katalogu znajdującego się pod adresem: http://www.scigacz.pl/Katalog_motocyklowy,1,cz.html
Jeżeli znajdziecie czas wejdźcie na podany link i spróbujcie coś dodać (znajomą firmę, swoją własną), jeżeli pojawią się jakieś problemy wysyłajcie uwagi na adres: problemy@scigacz.pl. Z góry dziękuję :wink:
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>

<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
Lovtza
Moderator

Postprzez Grubas » 6/11/2007, 09:40

Wczoraj wpadłem na jeszcze jeden pomysł.
Może zamiast zakreślać na czerwono błędy ort. wpisywać do słownika wyrazów zabronionych błędną pisownię, tak jak przekleństwa. Troszkę więcej roboty, ale z przyszłością. Po dłuższym czasie takiej procedury forum zacznie się samo bronić w tym zakresie.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
Grubas
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Grubas » 9/11/2007, 21:20

Takie tematy wg mnie powinno się usuwać. viewtopic.php?t=13033
Jak myślicie?

Nie edytowałem, żeby się pojawiło jako nowy post.
Grubas
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Lovtza » 9/11/2007, 21:36

Ja jestem takiego zdania. Usuwać, ale nie ze względu na zwartość a powtórzenie. Dać info na priv gdzie znajduje się temat, albo tak jak gumiss dać info, że był on uprzednio założony, ALE po jakimś czasie skasować. Dzisiaj miałam właśnie ochotę to zrobić z tym tematem. Zblokowane tematy z dwoma, trzema postami przestają mieć rację bytu po pewnym czasie, więc mogłyby być usuwane ;)
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>

<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
Lovtza
Moderator

Postprzez Grubas » 9/11/2007, 21:48

A dlaczego po jakimÅ› czasie. Czym szybciej usuniÄ™ty tym mniej ludzi bÄ™dzie siÄ™ wkurzaÅ‚o że na forum jest ………… A jak macie opory przed kasowaniem to oczyszczalnia.
Grubas
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gumis » 9/11/2007, 23:11

tak ale jak wywalisz od razu temat bez podania przyczyny to za pare minut pojawi sie znow z tym, ze kolo bedzie mial pretensje dlaczego to wywala sie jego posta...a tak lepiej robic jak mowi Zmijka...piszesz o co chodzi, blokujesz a po pewnym czasie wywalasz...po pewnym czasie jak userzy beda wiedzieli dlaczego jest zablokowany i dlaczego bedzie wywalony.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Grubas » 10/11/2007, 21:16

No należy poinformować autora, że temat został usunięty i dlaczego.
Grubas
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gumis » 14/11/2007, 21:52

co powiecie o propozycji Jasqla aby usunac z dzialu "Motocykle" caly temat "co na pierwsze moto" i zalozyc go jeszcze raz od nowa...to by wyeliminowalo nieotwierajace sie ostatnie strony i moze wiecej nowych userow zamiast walic na ogole pytania o pierwsze moto tam by je chetniej zadawalo bo teraz jak gosc wchodzi w ten dzial to widzi komunikat, ze posty w danym temacie nie istnieja, itp, itd wiec wyzala sie na ogole przez co robi sie smietnik i niektorym niepotrzebnie sie cisnienie podnosi.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez rosa » 14/11/2007, 22:00

To chyba lepsze rozwiazanie niz obecna sytuacja. Tylko ktos na poczatek musial by walnac jaks rozprawke w tym temacie. Fakt tyle stron odstrasza i nowy user po probie otwarcia i komunikacie walni te same pytanie w innym dziale
Reasumujac jestem za
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
rosa
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez simonw » 16/12/2007, 21:01

jestem za - a z okazji siedzenia w domu i choroby moglbym sklecic jakis sensowny tekst na pierwszy post.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez SzpiceR » 16/12/2007, 21:48

no pierwsze moto. jak przekonac rodzicow do moto, jak zarejestrowac r1 na motorower to powinny byc spejclane tematy :lol:
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Manhatan » 12/2/2008, 13:24

Widzę, że na forum pojawiły się pewnego rodzaju rangi. Wszystko fajnie, tylko ja bym miał pewną propozycję dotyczącą zmiany progu jaki świadczy o zmianie rangi na kolejną. Mianowicie, posty według mnie nie powinny być miarą. Jest to pewna prowokacja dla użytkowników, którzy myślą, że dzięki wyższej randze i większej ilości postów staną się bardziej cenieni na forum... Moja propozycja jest taka (o ile jest taka możliwość) aby wprowadzić zmiany kolejnych rang wraz z upływającym czaem od daty zarejestrowania. Wtedy będzie wiadomo, kto siedzi na forum od samego początku, a kto przez tydzień nabił sobie 500 postów... To tylko takie moje spostrzeżenie :wink:

Apropo, dlaczego ja nie mam Moderator zamiast Fanklub? :mrgreen: Czuje siÄ™ zapomniany :P
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
Manhatan
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kravec » 12/2/2008, 16:03

i Kox tez nie ma moderatora
kravec
Administrator

Postprzez Beavis » 12/2/2008, 16:18

Ja proszÄ™ o podpis: "Jest zajebisty", "Kosmiczny wymiatacz", albo "Najlepszy redaktor w Åšcigacz.pl"!

;)
Beavis
Moderator

Postprzez SzpiceR » 13/2/2008, 09:32

no fajnie nawijales w wywiadzie :P a zmija to zagadala tego ziomka od jednoslada :P
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez siekson » 17/3/2008, 23:40

Ja sie chcialem zapytac czy nie byloby wielkim problemem od strony technicznej zmiana nazwy działu "skutery" na cos bardziej sugerujacego ze chodzi o wszelkie pojazdy o poj do 125 cm? Już kilka razy ta kwestia byla poruszana a nic sie nie zmienilo. naprawde uprosciloby to zachowanie porzadku bo odeszlaby koniecznosc co chwila przenoszenia tematow do tego dzialu.
siekson
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mlody » 18/3/2008, 07:08

siekson napisał(a):Ja sie chcialem zapytac czy nie byloby wielkim problemem od strony technicznej zmiana nazwy działu "skutery" na cos bardziej sugerujacego ze chodzi o wszelkie pojazdy o poj do 125 cm? Już kilka razy ta kwestia byla poruszana a nic sie nie zmienilo. naprawde uprosciloby to zachowanie porzadku bo odeszlaby koniecznosc co chwila przenoszenia tematow do tego dzialu.

"Prawie jak ścigacz,tyle ze pierdzi" taka nazwa pasowałaby jak w morde strzelił :wink:
Obrazek (otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy :PPP

zx6r '2006
mlody
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kravec » 18/3/2008, 16:51

"skutery, 50'ki i 125'ki"- tak wystarczy (w sumie jest napisane ale drobniejszymi i juz tego nie czytaja)
kravec
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do VIP Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê