OZONE - co to za marka
• Strona 1 z 1
OZONE - co to za marka
Czy ktoś mógłby mi napisać co to za marka (OZONE) - w necie cisza. Można znaleźć jej produkty, ale nie samego producenta. Od razu mówię, że zdaję sobie sprawę, że produkty te są raczej marnej jakości, ale spodobała mi się (na zdjęciach) kurka OZONE NEO i zanim ją obejrzę chciałbym wiedzieć z czym w ogóle mam do czynienia. Czy to polskie czy nie, może jakiś link do producenta, może jakaś fotka tej kurtki od tyłu.
Śpieszę wyjaśnić że myślę o tej kurtce dlatego, że na fotkach wygląda na wyjątkowo zwiewną. W gorące dni nie jestem w stanie ubrać się w skórę i zwykle jeżdżę w koszuli, a to mogłaby być jakaś alternatywa - jestem powolnym jeźdźcem (intruder m1500).
Cokolwiek na temat samej marki jak i kurtki będzie mile widziane
. WyglÄ…da ona tak:
http://img08.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1540271125
Dzięki i pozdrawiam.
Śpieszę wyjaśnić że myślę o tej kurtce dlatego, że na fotkach wygląda na wyjątkowo zwiewną. W gorące dni nie jestem w stanie ubrać się w skórę i zwykle jeżdżę w koszuli, a to mogłaby być jakaś alternatywa - jestem powolnym jeźdźcem (intruder m1500).
Cokolwiek na temat samej marki jak i kurtki będzie mile widziane

http://img08.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1540271125
Dzięki i pozdrawiam.
- babejsza
- Świeżak
pan_wiewiorka, a pamiętasz może na przykładzie swojej kurtki jak jest u nich z rozmiarówką? Bo zastanawiam się nad kurtką Ozone Duke, tylko nie wiem czy L czy XL. Niestety nigdzie w pobliżu nie mam możliwości jej przymierzenia
. Mam 176cm wzrostu, klatka 95cm, pas 93cm, waga 65
.
PS. Ostatnio przypadkiem trafiłem na Twój profil na polskiej jeździe, piękny GSX
.

PS. Ostatnio przypadkiem trafiłem na Twój profil na polskiej jeździe, piękny GSX

Rieju RRX 70
-
Dr_Acula - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 17 gości