Zobacz wÄ…tek - OZONE - co to za marka
NAS Analytics TAG

OZONE - co to za marka

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

OZONE - co to za marka

Postprzez babejsza » 14/4/2011, 21:35

Czy ktoś mógłby mi napisać co to za marka (OZONE) - w necie cisza. Można znaleźć jej produkty, ale nie samego producenta. Od razu mówię, że zdaję sobie sprawę, że produkty te są raczej marnej jakości, ale spodobała mi się (na zdjęciach) kurka OZONE NEO i zanim ją obejrzę chciałbym wiedzieć z czym w ogóle mam do czynienia. Czy to polskie czy nie, może jakiś link do producenta, może jakaś fotka tej kurtki od tyłu.

Śpieszę wyjaśnić że myślę o tej kurtce dlatego, że na fotkach wygląda na wyjątkowo zwiewną. W gorące dni nie jestem w stanie ubrać się w skórę i zwykle jeżdżę w koszuli, a to mogłaby być jakaś alternatywa - jestem powolnym jeźdźcem (intruder m1500).

Cokolwiek na temat samej marki jak i kurtki będzie mile widziane :-). Wygląda ona tak:

http://img08.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1540271125

Dzięki i pozdrawiam.
babejsza
Świeżak

Postprzez Dr_Acula » 30/4/2011, 00:37

pan_wiewiorka, a pamiętasz może na przykładzie swojej kurtki jak jest u nich z rozmiarówką? Bo zastanawiam się nad kurtką Ozone Duke, tylko nie wiem czy L czy XL. Niestety nigdzie w pobliżu nie mam możliwości jej przymierzenia :(. Mam 176cm wzrostu, klatka 95cm, pas 93cm, waga 65 ;).

PS. Ostatnio przypadkiem trafiłem na Twój profil na polskiej jeździe, piękny GSX ;).
Rieju RRX 70
Dr_Acula
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê