SHOEI Qwest vs XR-1100
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Marcinrednose napisał(a):dealerzy posiadają wiedzę nt. systemu wentylacji kasków. Popytaj ich- powiedzą, że wentylacja w XR-1100 działa odpowiednio jak się pochylisz, w QWEST w pozycji wyprostowanej. Weź do ręki 2 kaski i popatrz też na system wlotu powietrza. Na 99% jest o tym też mowa w teście któregoś z tych kasków w motogenie.
o, i to jest ciekawe i brzmi wiarygodnie. Widzę, że do mojej jazdy zupełnie wystarczy mi QWEST. Jak będę miał kiedyś zajawkę na sporta i na tor, kupię sobie inny
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
może i jasna i oczywista, ale do tej pory pisano tutaj, że XR jest do jazdy sportowej i tyle. Nikt nie napisał dlaczego
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Do sportowej jest X-Spirit
Nie no, nie dlatego. A na pewni nie tylko dlatego. Ma bardziej dopracowane aero, ale dzięki łatce sportowy może być też głośniejszy, ma mocniejszą wentylację co w turystyku może przeszkadzać, i jeszcze kupa innych mnie lub bardziej ważnych rzeczy.
Zresztą, nawet turysta nie będzie jeździł z większymi prędkościami z podniesioną głową.

Nie no, nie dlatego. A na pewni nie tylko dlatego. Ma bardziej dopracowane aero, ale dzięki łatce sportowy może być też głośniejszy, ma mocniejszą wentylację co w turystyku może przeszkadzać, i jeszcze kupa innych mnie lub bardziej ważnych rzeczy.
Zresztą, nawet turysta nie będzie jeździł z większymi prędkościami z podniesioną głową.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości