Cały ubiór - pierwszy motocykl
Obserwuję rynek od wakacji i można stwierdzić, że w takim okresie, jak obecnie ofert jest mniej, są przebrane, sporo sprzętów można trafić, które się po prostu w sezonie nie sprzedały, ale... ceny idą nieco w dół, jest większe pole do popisu przy negocjacjach.
W sezonie ofert więcej, ale i z cen ciężej coś urwać.
Wszystko więc zależy na co trafisz, a tego nikt Ci tu nie jest w stanie wywróżyć.
W sezonie ofert więcej, ale i z cen ciężej coś urwać.
Wszystko więc zależy na co trafisz, a tego nikt Ci tu nie jest w stanie wywróżyć.
-
A7 x - Świeżak
To prawda, ja wydałem 820 zł za Modeke zamiast - jeżeli wierzyć metkom - 1440 zł.
BTW, korci mnie kupić coś do moto i myślę nad rękawicami:
Shima ST-1 - 189 zł
Held Sparrow - 139 zł
Tschul 212 - 130 zł (z wysyłką)
Wszystkie mają dobre opinie, Held nie ma sztywnych ochraniaczy, ale ma "wycieraczkę".
Co powiecie? Jakieś opinie użyszkodników?
BTW, korci mnie kupić coś do moto i myślę nad rękawicami:
Shima ST-1 - 189 zł
Held Sparrow - 139 zł
Tschul 212 - 130 zł (z wysyłką)
Wszystkie mają dobre opinie, Held nie ma sztywnych ochraniaczy, ale ma "wycieraczkę".
Co powiecie? Jakieś opinie użyszkodników?
Ostatnio edytowano 5/1/2016, 20:14 przez MRG, łącznie edytowano 1 raz
-
MRG - Świeżak
modeka flagstaff ma zamek zeby polaczyc kurtke ze spodniami w jeden komplet? zastanawiam sie nad westport i flagstaff ale ta pierwsza wykonana z gorszego materialu wiec bardziej ku flagstaff sie sklaniam, chyba ze poliester tez w miare dobrze chroni przy szlifie?
- matt87
- Świeżak
Powrót do Akcesoria motocyklowe