Kask dla kobiety?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV,
sorki za to, hehe
Odsyłam do obszernego tematu na temat kasków po raz kolejny about12548.html i szkoda, że co chwila powstają takie nowe tematy tutaj na forum i na dodatek autorka i tak nie przyjmuje do wiadomości tego co ktoś ma do napisania innego niż sama o tym już dobrze wie - że AGV jest OK, no i może Nolan - a reszta to już bleee
sorki za to, hehe
Odsyłam do obszernego tematu na temat kasków po raz kolejny about12548.html i szkoda, że co chwila powstają takie nowe tematy tutaj na forum i na dodatek autorka i tak nie przyjmuje do wiadomości tego co ktoś ma do napisania innego niż sama o tym już dobrze wie - że AGV jest OK, no i może Nolan - a reszta to już bleee
Honda cb 450s -> FZS600
- mianps
- Świeżak
Kupujac kask, oprocz walorow wizualnych, warto sprawdzic czy kask jest bezpieczny. Polecam stronke z testami kaskow, to powinno zamknac ten temat:
http://sharp.direct.gov.uk/
http://sharp.direct.gov.uk/
-
hardworker - Świeżak
Tak
ogladnij testy sharpa i kup lazer LZ6
ma najwięcej gwiazdek. Schuberth R1 przy lazerze to szajs zrobiony z plastiku na wiaderka dla dzieci
Jakos mnie nie przekonujÄ… te testy

Ostatnio edytowano 21/7/2010, 09:56 przez warmplace, łącznie edytowano 1 raz
- warmplace
- Świeżak
No i o dziwo LS2 ma 4/5 gwiazdek...
Dolacze sie,bo od prawie pol roku jezdze z LS2.Powiem tak-wykonanie zaje***te,wypinana wysciolka,dobra wentylacja,a jesli chodzi o bezpieczenstwo...Do pewnej polki cenowej i tak wszystkie robione sa z tego samego.Przymierzalam kilka modeli innych firm i szczerze-LS2 pasowal mi najbardziej.Do tego kobiece malowanie i mi na razie wiecej do szczescia nie potrzeba
Dolacze sie,bo od prawie pol roku jezdze z LS2.Powiem tak-wykonanie zaje***te,wypinana wysciolka,dobra wentylacja,a jesli chodzi o bezpieczenstwo...Do pewnej polki cenowej i tak wszystkie robione sa z tego samego.Przymierzalam kilka modeli innych firm i szczerze-LS2 pasowal mi najbardziej.Do tego kobiece malowanie i mi na razie wiecej do szczescia nie potrzeba

DO YOU KNOW,THAT BAD GIRLS GO TO HELL?!
-
Daga - Świeżak
warmplace napisał(a):Takogladnij testy sharpa i kup lazer LZ6
ma najwięcej gwiazdek. Schuberth R1 przy lazerze to szajs zrobiony z plastiku na wiaderka dla dzieci
Jakos mnie nie przekonujÄ… te testy
Tu kolego zpbaczysz jak wygladaja testy kaskow i troszke sobie o nich poczytasz:
http://moto.onet.pl/1608717,1,artykul.html
Wiem, ze zawsze znajda sie siewcy teorii spiskowych i ze ich nic nie przekona. Nie to jest moja intencja. Dziele sie informacjami, ktore znalazlem, a co z nimi zrobicie, to juz lezy w raszych rekach.
Pozdro
-
hardworker - Świeżak
-
MerryJaneZXR6 - Świeżak
MerryJaneZXR6 napisał(a):dobra temat do zamkniecia bo ta rozmowa i tak nie ma sensu.
Dlaczego nie ma? Bo użytkownicy LS2 mówią inaczej niż pan sprzedawca? Bo banany w przereklamowanych badziewnych i do tego trzy razy droższych Agiefałach mówią, że LS2 to szajs pomimo, ze nawet nie widzieli go na oczy? To po jaką cholerę pytasz jeśli wiesz lepiej? Goń do sklepu i kupuj Agiefala i nie zawracaj gitary.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
kask dla kobitki
Witam, śmigam w szczękowcu LS2 poprzednio miałem Caberga jakość wykonania estetyka stoi na wysokim poziomie w relacji do ceny oczywiście jak na szczęke przystało jest cięższy od integrala i trochę głośny. Teraz jestem na etapie doboru skorupki dla żony i myślę o LS2 Mono . Pewnie ,że ktoś kto lata w kasku za 2k pln to powie Ci że LS2 to szajs bo kosztuje 300zł ale obiektywnie relacja ceny do jakości jest zachęcająca.
Jeśli podchodzisz do tematu praktycznie to warto się zastanowić nad LS2
szerokości i lewa w górę
Jeśli podchodzisz do tematu praktycznie to warto się zastanowić nad LS2

szerokości i lewa w górę
Yamaha XJ 900
- janekos
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 6 gości