Słuchanie muzyki pod kaskiem:P Co na to policja??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
O moje życie osobiste się nie martw, akurat na to nie narzekam. Bez popadania w skrajność, bo zaraz też Ci odpisze że lepiej byś wyszedł z dziewczyną niż bez przerwy coś usuwać i komentować.
Również pozdrawiam, może kiedyś będzie okazja.
Również pozdrawiam, może kiedyś będzie okazja.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):spoyler92 napisał(a):jak nie zabraniaja sluchac muzy w aucie to czemmu na mp3 na motocyklu? wedlug mnie mozna sluchac ale nie na maxa i nie z powodu ze mozan dostac mandat ale dla wlasnego bepzieczenstwa bo ono jest cenniejsze niz kazada kasa.
i teraz Siekson wkroczy na białym koniu i usunie Twojego posta jako niezgodnego z tematem.
Czekamy
marcin co Ci sie w tej wypowiedzi nie podoba?
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Tylko żeby żeby naspamować 2,5k postów to trzeba trochę czasu przed kompem spedzić. 

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
cichy napisał(a):Tylko żeby żeby naspamować 2,5k postów to trzeba trochę czasu przed kompem spedzić.
ehh zal mi Cie:) myslisz ze tylko ty wszystko wiesz dobrze a inni nie. nie badz taki zapatrzony w siebie:)
PS ty spamujesz bo nie piszesz na temat tylko byle napisac:) przynajmniej tak jest w tym poscie:)
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
Spoyler za smarkaty jestes, zeby skakac do Cichego. Na tym forum wiekszosc prawdziwie porzadnych odpowiedzi on wlasnie napisal. Przede wszystkim w dziale mechaniki. Uwierz mi, ze Tobie brakuje sporo lat, zeby miec chociaz czesc takiego pojecia o moto jak on i liku jemu podobnych. To jest ostatnia osoba, o ktorej mozna powiedziec, ze spamuje. I nie mysl, ze 250 postow robi z Ciebie czlowieka, ktoremu moze byc zal takiego wyjadacza :/
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
no ale ona na mnie najezdza;/
ja nie zaczolem:)
to jak mam sie dawac zeby on bezpodstawnie po mnie jezdzil?
jelsi naprawde jest taki madry to czemu zaczyna?
ja nie zaczolem:)
to jak mam sie dawac zeby on bezpodstawnie po mnie jezdzil?
jelsi naprawde jest taki madry to czemu zaczyna?
-
spoyler92 - Świeżak
cichy napisał(a):Tylko żeby żeby naspamować 2,5k postów to trzeba trochę czasu przed kompem spedzić.
Cichy ja Ci w metryke nie zaglądam ; ) a skromnej też nie masz.
Zresztą każdy robi to co lubi, u mnie wychodzi 4posty na dzień, a to jest 15minut na forum.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Patty dzięki za obronę, tylko z tą moją wiedzą to nie przesadzaj, bo popadnę w samouwielbienie.
Dzieciak ja wcale na ciebie nie najeżdżam, pokaż mi gdzie.
Nie przeszkadzają mi nawet te głupie tematy, które zakładasz, albo to, że piszesz żeby tylko coś napisać.

Dzieciak ja wcale na ciebie nie najeżdżam, pokaż mi gdzie.
Nie przeszkadzają mi nawet te głupie tematy, które zakładasz, albo to, że piszesz żeby tylko coś napisać.
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
cichy napisał(a):Nie przeszkadzają mi nawet te głupie tematy które zakładasz, albo to, że piszesz żeby tylko coś napisać.
ktore to te teamty i posty<zly>
ja naprawde bardzo sie licze z Twoimi postami bo widac ze masz pojecie o co biega... i nigdy ich nie podwazam.
najechales tu na mnie oto ze mam 250postow. wkoncu jestem juz tu pare mies.
-
spoyler92 - Świeżak
Rozumiem że to teraz było do Spoylera?
(teraz to się nie będe dziwił że powywalają te posty, jednak to wcześniejsze wywalanie mnie troche mocno wkurzylo.)
(teraz to się nie będe dziwił że powywalają te posty, jednak to wcześniejsze wywalanie mnie troche mocno wkurzylo.)
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
dobra nie ma sensu dluzej ciagnac tej dyskusji i zasmiecac forum. wrocmy do tematu:)
-
spoyler92 - Świeżak
mar111cin napisał(a):Rozumiem że to teraz było do Spoylera?
Tak.
Spoyler 2,5k=2500
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
spoyler92 napisał(a):najechales tu na mnie oto ze mam 250postow. wkoncu jestem juz tu pare mies.
nie chce się wypowiadać za Cichego ale ja zrozumiałem, że jemu chodziło o 2,5 k= 2500 postów mar111cin'a a nie twoje 250

-
sepo - VIP Ścigacz.pl
aha;( starsznie mi sie glupi teraz zrobilo;(
CICHY PRZEPRASZAM BARDZO BO ZLE ZROZUMIALEM;( PRZEPRASZAM!
ehhh ale ja jestem tepy;/
CICHY PRZEPRASZAM BARDZO BO ZLE ZROZUMIALEM;( PRZEPRASZAM!
ehhh ale ja jestem tepy;/
-
spoyler92 - Świeżak
Zgadzam sie... Ale temat już jest raczej wyjaśniony... Więc podsumójmy:
Możemy jeździć z słuchawkami, oczywiście z rozsądkiem-głośność... W końcu od tego zależy bezpieczeństwo nasze i innych:)
A Policja...
im to wisi:P nie no żarcik Panowie poważnie do tego podchodzą i jeżeli sie uprą to mogą to podciągnąć pod mandat;/ No ale to jest rzadkość bo nie mają jak spr. czy muzyka była słuchana za głośno. A i jeszcze przecież INTERKOMY są legalne i pod nie też możemy podpiąć odtwarzacz, a działają na tej samej zasadzie = SŁUCHAWKI:D A wiec dzięki wielkie za pomoc! Dla miłośników muzyki i motorów:
<b> Miłego słuchania w czasie śmigania:P<b>
Możemy jeździć z słuchawkami, oczywiście z rozsądkiem-głośność... W końcu od tego zależy bezpieczeństwo nasze i innych:)
A Policja...
im to wisi:P nie no żarcik Panowie poważnie do tego podchodzą i jeżeli sie uprą to mogą to podciągnąć pod mandat;/ No ale to jest rzadkość bo nie mają jak spr. czy muzyka była słuchana za głośno. A i jeszcze przecież INTERKOMY są legalne i pod nie też możemy podpiąć odtwarzacz, a działają na tej samej zasadzie = SŁUCHAWKI:D A wiec dzięki wielkie za pomoc! Dla miłośników muzyki i motorów:
<b> Miłego słuchania w czasie śmigania:P<b>
- Kuba005
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2