Dowód rejestracyjny zabawa w ciuciubabkę
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
to musze sprawdzić bo wydaje mi się że ja nie mam odblasku w hornecie. z tyłu mam tylko led i nie wiem czy tam jest odblask. pozycyjnych świateł nie mam w ogóle w hornecie, albo mijania albo nic.
edit
teoretycznie jest odblask, w praktyce gówno widać. jakaś niewyraźna linia w tylnym świetle długa na całe szkło i może ze 3mm szeroka.
mam znalazłem, http://www.wgrane.pl/4e066a61384c33f5bd ... b44f?pcg=1 usunęli go z YouTube ale co raz się pojawi w internecie już nie ginie
tylko zmienia miejsce.
edit
teoretycznie jest odblask, w praktyce gówno widać. jakaś niewyraźna linia w tylnym świetle długa na całe szkło i może ze 3mm szeroka.
mam znalazłem, http://www.wgrane.pl/4e066a61384c33f5bd ... b44f?pcg=1 usunęli go z YouTube ale co raz się pojawi w internecie już nie ginie

black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Ja w NSR mam ucięty błotnik z tyłu (tak kupiłem) i niestety brak odblasku... Może kieeeeedyś pomyślę, żeby coś tam przykleić nad tablicę haha.
Nie wystarczy benzyna we krwi, trzeba mieć też olej w głowie.
-
MarSen - Moderator
idiotyczne, po to są dwie żarówy z tylu że w razie jak padnie Ci jedna to wymieniasz. Jakie jest prawdopodobieństwo że padną Ci obie w ten sam dzień ? Bo jeśli w nocy walnie Ci cała instalacja to żaden odblask Ci nie pomoże do domu wrócić. Idiotyczny przepis 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
No mi jedna w ogonie poszła, ale mam 2. Tylko chyba nie każde moto tak ma. A odblask to bezsens. Tak samo ten z boku. Pokaż mi motocykl, który ma odblask z boku fabrycznie. Sportowy.
-
MarSen - Moderator
Ogólnie to mi napisali na kartce z przeglądu "słabe mocowanie odblasków bocznych i tylnich" między innymi
Nie żebym ich nie miał, po prostu słabo się trzymają 

-
MarSen - Moderator
Ja tam założyłem teraz Ori zadupek tak jak fabryka wypuściła i podoba mi się R1 z taką dupcią i z odblaskiem. W sumie takie odblaski to na targu kupisz za 1zł z taśmą samoprzylepną. Możemy sobie dookoła poobklejać 

Wchodzę tam, gdzie inni uciekają przed śmiercią...
-
Bzyk_R1 - Świeżak
Suhy ale Ci ktoś fotke strzelił
Warcholstwo i demagogia wkradła się w nasze szeregi. Co to w ogóle ma być?
Oryginał to oryginał zostaje przy swoim!

Oryginał to oryginał zostaje przy swoim!
-
Bzyk_R1 - Świeżak
MarSen dokładnie o to mi chodzi miałem 4 sezony ledowy tył i założyłem sobie serie bo taki miałem kaprys. Jestem dobrze widoczny mam duże widoczne kierunki i wali mnie Twoja opinia SkoQ bo jesteś ignorantem. Możesz zakładać sobie chińskie ledowe kieruneczki z których odpadają kabelki i jak mocniej dokręcisz szkiełko to pękają. Możesz sobie założyć DEPO do tyłu piękne wypolerowane błyszczące i ledowe a potem przejedź się w deszczu i miej choinkę
albo jak masz tyle hajsu to kup se lampkę do tyłu za 1000zł lub więcej i wypisuj jakie masz cudowne i nowoczesne z tyłu. Olej z wymiany wlej sobie do głowy bo coś chyba masz braki a oponę używaną trzymaj na zapas 

-
Bzyk_R1 - Świeżak
Woooow zażartowałem, a tutaj wyczuwam że ktoś nie ma dystansu do siebie
Nie spinaj się tak bo Ci żyłka pęknie
Odpuść, nie chciałem Cię obrazić, jeśli można zrobić to tak łatwo to współczuję 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
A bo denerwujesz...na popularnym portalu aukcyjnym od ręki można znaleźć w tej chwili około 10 aukcji dotyczących rozbiórki RN01/RN04 na części. I co kuźwa dzwoniłem do jakiegoś delikwenta o jakąś część, plastik, duperele to 85% odpowiedzi że już nie mają że sprzedane że było chwile i nie ma a potem piszesz że wyrzucają ludzie a ja kupuje. Kurde ludzi dużo kupuje i jest trudny dostęp do wielu części. A weź mi znajdź wypełnienie górne czaszy carbon PRAWE! chciałbym żeby ktoś to wywalał a ja tego pół roku szukałem. Chciałbym uzupełnić wszystkie braki mojej Yamy dla własnej satysfakcji że jest jak książka pisze. Już się nie spinam Sorry ciężki dzień miałem. Tak więc...jechałem szybko bo...Lubię Zapier***ać 

-
Bzyk_R1 - Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości