Jazda bez prawka !
Witam
Ja jezdzilem przez 3 lata bez prawka.Samochodem i CBR-ka...
4 razy zostalem zatrzymany.
Raz zaplacilem 500zl kary-plus grozby ze strony Policji odnosnie konsekwencji itp itd, skonczylo sie tylko na glupich gadkach ze strony Policji
Kolejne 2 razy nic mi nie zrobili(nawet ze zdziwnieniem podziekowali ze sie zatrzymalem) moglem jechac dalej ale za przysiega ze jak najszybciej zrobie prawko gdyz w tym czasie mialem juz 18 lat...
Ostani dostalem mandat.. i to tyle
Teraz jestem troszke starszy
Ale adrenlinka zawsze mnie krecila
Ahh nie zapominajac ze kilka czy kilkanascie razy ucieklem.
Pozdr Seba
P.S
Snickers odezwij sie do mnie prosze gdyz sam chce przesc na amatorskie-zawodostwo
Jestem rowniez z Poznania i chce jak ty jezdzic w zawodach...
Ja jezdzilem przez 3 lata bez prawka.Samochodem i CBR-ka...
4 razy zostalem zatrzymany.
Raz zaplacilem 500zl kary-plus grozby ze strony Policji odnosnie konsekwencji itp itd, skonczylo sie tylko na glupich gadkach ze strony Policji
Kolejne 2 razy nic mi nie zrobili(nawet ze zdziwnieniem podziekowali ze sie zatrzymalem) moglem jechac dalej ale za przysiega ze jak najszybciej zrobie prawko gdyz w tym czasie mialem juz 18 lat...
Ostani dostalem mandat.. i to tyle
Teraz jestem troszke starszy

Ale adrenlinka zawsze mnie krecila
Ahh nie zapominajac ze kilka czy kilkanascie razy ucieklem.
Pozdr Seba
P.S
Snickers odezwij sie do mnie prosze gdyz sam chce przesc na amatorskie-zawodostwo
Jestem rowniez z Poznania i chce jak ty jezdzic w zawodach...
Ostatnio edytowano 23/9/2007, 15:22 przez SeboRJ09, łącznie edytowano 1 raz
-
SeboRJ09 - Świeżak
Czy ktoś z Was mógłby łaskawie przytoczyć podstawę prawną tych twierdzeń? Bo każdy mówi co innego i w końcu nie wiadomo. Właśnie skończyłem kurs, kupiłem moto, ale na egzamin się zapisuję jakoś na dniach. Latam sobie po swojej wiejskiej okolicy i się zastanawiam co mi tak naprawdę grozi, kiedy mnie złapią. Ps - prawko na B mam od pięciu lat.
-
Cimathel - Świeżak
- martino don vega kolodzie
- Świeżak
jesli masz na jakas kategorie inna niz moto a latasz dwoma kolkami dostajesz mandat 300 zl na 100 %
miły ale tylko dla wybranych
- martino don vega kolodzie
- Świeżak
Witam ! tak to się może skączyc zobacz sobie spotkanie z władzą na władze nie poradze ! po prostu zrob prawko ! jak osiągniesz odpowiedni wiek a teraz tylko ryzykujesz swoim zdrowiem i zyciem ! prawo jazdy ! zrobisz i po kłopocie a tak płacic mandaty daj se spokoj !
pozdro..//
http://www.smiesznefilmy.net/video/155_ ... hodem.html

http://www.smiesznefilmy.net/video/155_ ... hodem.html
- KAWA7777
- Świeżak
nie jestem pewien czy jets tak w jeździe motocyklem, ale mojego kolege złapali w maluchu bez prawka, miał wtedy 17 lat, dostał odroczenie prawa jazdy na 2 lata i jakąs grzywne, no i wiadomo, auto odcholowano
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
-
stunters12 - Świeżak
Witam wiem do mój kumel rozwalił sie motorkiem bez prawka ścigaczek i poza tym że musiał zeznać że wzioł motocykl pod nieobecność rodziców i zapłacić za "zcholowanie" i za parking motorka kilka stów to nic mu nie zrobili i był niepełnoletni a pełnoletniej osobie chyba groxi mandat ok. 300 zł. Ale bez nie polecam zamiast cieszyć się jazdą w spokoju to pocisz się żeby cie nie złapali. Pozdro 

To fast to live to young to die 

-
barszczyk - Świeżak
Jazda bez prawka
jechalam z kolega (25lat) , ma prawko kat.B , na motor nie mial . mielismy powazny wypadek , uderzylismy przy jakims 80 km\h w drzewo bo nie wyrobil na luku . jemu nic nie jest a ja 4 tyg w lozku i jeszcze rehablitacja 3 tyg . zlamana kosc miednicy w 2 miejscach . kolega dostal 2 lata w zawieszeniu , grzywna , i chyba odbiora mu wszystkie kategorie ( na ciezarowke itp) .
mam takie pytanie czy ja dostane z jego nnw odszkodowanie ? skoro on nie mial prawka ?
mam takie pytanie czy ja dostane z jego nnw odszkodowanie ? skoro on nie mial prawka ?
- natalia
- Świeżak
To regulujÄ… „ogólne warunki ubezpieczenia” i każda firma ma swoje zapisy, musisz tam zobaczyć. Ale zazwyczaj w przypadku ubezpieczeÅ„ dobrowolnych (AC, NW) zakÅ‚ady ubezpieczeÅ„ nie wypÅ‚acajÄ… odszkodowaÅ„.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
-
snikers1818 - Świeżak
-
snikers1818 - Świeżak
a znacie taki tekst piosenki rapowej?
"..najlepsza jazda, bez prawa jazda. Wyjeżdżam z ulicy, bez tablicy...."

"..najlepsza jazda, bez prawa jazda. Wyjeżdżam z ulicy, bez tablicy...."

- galesia_rudeboys
- Świeżak