Safari 3.1 (na Maku) - Problem wyświetlania strony.
			 • Strona 1 z 1

Safari 3.1 (na Maku) - Problem wyświetlania strony.
Witam,
chciałem zgłosić, że strona źle wyświetlana jest na najnowszej wersji przeglądarki Safari (3.1).
Przykładowy tematy wygląda tak:
  (otwórz link)
Nie pamiętam, jak strona wyglądała na poprzedniej wersji (bo rzadko do ostatniego czasu korzystałem z Safari). Może ktoś z Windowsem zechciałby zainstalować Safari w wersji Windowsowej i sprawdził czy jemu także źle się wyświetla? Ewentualnie ktoś z Makiem.
Na pozostałych przeglądarkach tj. Firefox i Camino strona wyświetlana jest poprawnie.
PS.
Zanim ktoś nieobeznany zacznie pisać o niszowości i inności tejże przeglądarki. Jako jedna z nielicznych poprawnie przechodzi test zgodności Acid2 czyli test poprawnego wyświetlania niepoprawnie sformatowanych stron.
				chciałem zgłosić, że strona źle wyświetlana jest na najnowszej wersji przeglądarki Safari (3.1).
Przykładowy tematy wygląda tak:
  (otwórz link)
Nie pamiętam, jak strona wyglądała na poprzedniej wersji (bo rzadko do ostatniego czasu korzystałem z Safari). Może ktoś z Windowsem zechciałby zainstalować Safari w wersji Windowsowej i sprawdził czy jemu także źle się wyświetla? Ewentualnie ktoś z Makiem.
Na pozostałych przeglądarkach tj. Firefox i Camino strona wyświetlana jest poprawnie.
PS.
Zanim ktoś nieobeznany zacznie pisać o niszowości i inności tejże przeglądarki. Jako jedna z nielicznych poprawnie przechodzi test zgodności Acid2 czyli test poprawnego wyświetlania niepoprawnie sformatowanych stron.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
			- 

InSiDe - Świeżak

Dzięki za info. Spróbujemy to poprawić.
w sprawie dodania kontakt na priv z user-rem maciek.046
- 

Alonzo - Administrator

delikatny problem z safari
Co do safari to tez pojawia sie maly roblemik. Safari wersja 5.1.3. Wywala cały czas komunikat: TypeError: 'undefined' is not a function. Pozdrawiam

- karolzal
 - Świeżak

• Strona 1 z 1

Powrót do Zawartość sklepu i serwisu Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość