Wielki problem z ktmem sxem 125!! :/
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ja miałem ktm'a 65sx. Dwa razy robiłem remont za 2 czy tysiąc zeta
. Dlatego teraz kupiłem używaną yz85 jakieś 3 pierdoły za 100zł i śmiga
. Ktm jest dobry dla zawodników którzy potrzebują wyczynowego sprzęta i mają kase żeby go naprawiać co jazde 

Nigdy nie dawaj w nazwie użytkownika marki motory bo motory się zmieniają a nazwa zostaje
- MIronKtm
- Świeżak
akurat taki ktm i taka yz to jest to samo
P silniki łapią tyle samoo obrotów podobna moc więc i taka sama wytrzymałosc. mam nadzieje że tak nie będzie nie życze ci tego ale prędzej czy później tez ci padnie silnik i tyle samo dasz w remont
wszystkie te sprzęty są praktycznie identycznie i sie niewiele od siebie róznią. 2 konie róznicy prawie nic nie dają, a tłok to tłok wytrzyma tyle samo w yz jak i w cr jak i ktm 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
hmm no to co do ktma;d
łozyska git , całe itp korba też, do wymiany tylko tłok, uszczelki,
było troche syfu w skrzyni, bo za długo nie wymieniałęm oleju
narazie zbieram $$ na naprawę, pewnie dopiero moto odpalę w listopadzie, dopiero wtedy przypuszczam będe miał dziągi
łozyska git , całe itp korba też, do wymiany tylko tłok, uszczelki,
było troche syfu w skrzyni, bo za długo nie wymieniałęm oleju
narazie zbieram $$ na naprawę, pewnie dopiero moto odpalę w listopadzie, dopiero wtedy przypuszczam będe miał dziągi

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
No może Henio12323 Masz trochę racji
. Ale żaby dawać do takiego g*w*a (ktm 65sx) 3200zł w remont ? Wiem że może awaryjność podobna ale kilka osób też uważa że ktm'y więcej wymagają kasy (możliwe że się mylę
)

Nigdy nie dawaj w nazwie użytkownika marki motory bo motory się zmieniają a nazwa zostaje
- MIronKtm
- Świeżak
Przy każdym sprzęcie może się coś rozwalic, wiadoimo, ale tak się składa, że mój znajomy kupił ktm 150 dokładnie poj.144 za 13 klocków i na drugi dzień na torze posmigał 30 min i skrzynia biegów się rozsypała. Nową skrzynię może zamówic tylko przez serwis za grubo ponad 3 koła.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
nie wiem w jaki sposób ją można zajechac,, chyba tylko nie wymieniając oleju;/ a tak wogóle po kupnie motoru wymienił wszystkie płyny??
-
Bostorn - Moderator
... o płynach nie wiem, bo nie pytałem. Wiem, widziałem rozwalona skrzynię; zebatka od 1go biegu pękła na pół i poleciała na tryby innych biegów i się zrobił groch z kapustą.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
auuuc... bolało ;/ qrde.. ale to sie z niczego nie bierze raczej, z tego co mi przynajmniej wiadomo ktmy słyną z bdb skrzyn
ale od kiedy do kiedy nie mam pojęcia...
ale od kiedy do kiedy nie mam pojęcia...
-
Bostorn - Moderator
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości