Yamaha DT - wszystko o motocyklu
Jak robi dwa ruchy przy przekręcaniu kluczyka to działa.
Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Opłaca się tylko zależy który to jest rok produkcji, jaki stan techniczny i jaki przebieg.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Witam !
Jestem nowy na forum, i mam pytanko..
Mam Dt 80 juz od 2 lat i chciałbym zakupić papiery do Yamahy DT 50 !
Czekam na oferty na gg: 9338566
Ogólnie DT'ki są świetnymi motorkami.. troszkę już ją mam i jestem zadowolony.. Jest ktoś tu z Krakowa lub okolic.. ;>
Jestem nowy na forum, i mam pytanko..
Mam Dt 80 juz od 2 lat i chciałbym zakupić papiery do Yamahy DT 50 !
Czekam na oferty na gg: 9338566

Ogólnie DT'ki są świetnymi motorkami.. troszkę już ją mam i jestem zadowolony.. Jest ktoś tu z Krakowa lub okolic.. ;>
Fairest will survive only.. ;>
- Bajto
- Świeżak
Witam mam problem ze sprzęgłem miałem lekki luz wiec naciągnąłem linkę, tą regulacja przy klamce przejechałem jakieś 15km i znów sie luz pojawił po przejechaniu kolejnych 10 km zorjentowałem sie że sprzęgło łapie na samym końcu po dociśnięciu klamki dopiero pojawiał sie jakikolwiek opór zawróciłem i jak byłem z powrotem to sprzęgło już w ogóle nie łapało naciągnąłem po raz kolejny i przejechałem kawałek żeby sprawdzic- luz znów się pojawia ;/ co może byc przyczyną
- Gołek
- Świeżak
Siema mam kilka pytań związanych z yamahą dt 80!!
Siema potrzebuje pomocy w sprawie dt 80 a mianowicie;
-ile ona spala na 100 km/
-jak rozpoznać tą mocniejszą wersje 15 km bo wiem że istnieje jeszcze słabsza wersja 12 km
Pilnie proszę o kontakt w tej sprawie mój nr.gadu-gadu 7462944 z góry dziękuje pozdrawiam.
-ile ona spala na 100 km/
-jak rozpoznać tą mocniejszą wersje 15 km bo wiem że istnieje jeszcze słabsza wersja 12 km
Pilnie proszę o kontakt w tej sprawie mój nr.gadu-gadu 7462944 z góry dziękuje pozdrawiam.
- peran van dijk
- Świeżak
Witam niewiem czy ktos sie spotkal z yamaha dt 200r jezeli ktos cos o niej wiedzial bardzo bym prosil aby napisal ile ma koni spalanie ile kosztuja wszystko kto co wie!! Chodzi mi o dt z 93\94r !!! Był bym bardzo wdzieczny pozdrawiam!!! 

- mlodyXxX
- Świeżak
yamaha dt 80
Kupie yamahę dt 80 może być bez papierów.Cena do 2000 zł.Woj śląskie Katowice.Nr gg 2740995.Lub odp na forum
- wojcik199414
- Świeżak
Edytuj posty. I to nie jest giełda jakbyś czytać nie potrafił...
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
To jest od mieszanki. Z resztą nie będziesz lał do zegara, nie?
Do mieszanki lejesz olej do dwusuwa do mieszanki, syntetyczy, do skrzyni olej do dwusuwa do skrzyni. Proste.
Do mieszanki lejesz olej do dwusuwa do mieszanki, syntetyczy, do skrzyni olej do dwusuwa do skrzyni. Proste.
Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
co do tego że ci sie kręci miałem to samo
jest to wina zębatki zdawczej< ta co sie ciągle kręci i napędza ją podczas jazdy koło pasowe sprzęgła a jak kopiesz ten tryb przenosi obroty z kopki włąsnie na te sprzęgło. i ta zębatka czy tryb jak zwał
po jakims czasie sie wyrabia i lata. jedynym rozwiązaniem jest załozenie na ciasno podkłądek < ona sie trzyma na pierscieniu segera> lub zaniesc do tokarza za 5 zł ci wytoczy tulejke między wałkiem a srodkiem zebatki tak żeby była na wcisk. na jakis czas nie bedziesz miał problemów. ja zrobiłem prowizorke ze zwiniętego kawałka puszki po piwie i sie trzymało 4 miechy a potem sprzedałem dt 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Siemka posiadam Yamahe DT 50 model R z 2004r.
1.Jakie są w niej blokady i jak je zdjąć? Prosze o dokładne wytłumaczenie bo nie znam sie praktycznie na niczym
2. Jeżeli chciałbym zmienić cylinder na 125 to co musiał bym jeszcze wymienić i ile by mnie to kosztowało?
P.S. Tak wogóle to witam was serdecznie
1.Jakie są w niej blokady i jak je zdjąć? Prosze o dokładne wytłumaczenie bo nie znam sie praktycznie na niczym

2. Jeżeli chciałbym zmienić cylinder na 125 to co musiał bym jeszcze wymienić i ile by mnie to kosztowało?
P.S. Tak wogóle to witam was serdecznie

- Krejzol7
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości