Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
Nie sadze zebym mial sie zabic. Jestem raczej rozsadny. Wiec co sadzicie o tamtych 2 modelach> wr426f / te 450
hmm wiem o tej wr. jade ja ogladac w sobote ale nie wiem czego sie spodziewac bo to od handlarza.;//:)
hmm wiem o tej wr. jade ja ogladac w sobote ale nie wiem czego sie spodziewac bo to od handlarza.;//:)
- kielbasa96
- Świeżak
HEHE, tak się mówi, że rozsądny, ale poczujesz jakie to ma kopyto i bardzo szybko o rozsądku zapomnisz tak samo myślałem, chciałem odrazu kupić ćwiartkę w 2t, przejechałem się na kumpla Suzuki RM 250 i podziękowałem, jak narazie
Honda CR 125
fuck the whales, save 2 strokes !!!
fuck the whales, save 2 strokes !!!
-
cichycr - Świeżak
Przejechalem sie dzisiaj wlasnia ta yamah wr426f i fajny motorek ale jest kilka "ale"
-ciezko do niego z czesciami
-gosc odpalal to moto z 10 minut.( mowil ze od maja nie odpalany) wiec cos podejzane.
-ciezko z odspedaza.
;/
z husqvarna tez chyba moze byc problem z czesciami do te450 ;/
-ciezko do niego z czesciami
-gosc odpalal to moto z 10 minut.( mowil ze od maja nie odpalany) wiec cos podejzane.
-ciezko z odspedaza.
;/
z husqvarna tez chyba moze byc problem z czesciami do te450 ;/
- kielbasa96
- Świeżak
kielbasa - nic nie wiesz skoro tak piszesz widze po nicku jestes młody.. odpusc sobie duze moto. na czym bedziesz jeździł za kilka lat ? nie ma wiekszych i mocniejszych moto. opanuj 250 w 4T najpierw. moge sie załozyc o wszystko że nie ogarniesz przez rok takie WR ki, chyba że opanowaniem sprzętu dla ciebie to wiesniackie odkręcenie manety na full na prostej. a na zakrecie redukcja i zwolnienie do 5 km h wjazd w zakret i znów do odciny ;P
wawzon norma, pisze na wiekszosci korków - niegdy nie otwierac kiedy gorace po to włąsnie zeby nie wywaliło płynu
wawzon norma, pisze na wiekszosci korków - niegdy nie otwierac kiedy gorace po to włąsnie zeby nie wywaliło płynu
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ta wr'ke i tak sobie odpuszczam bo ma slaby dostep do czesci.
Chetnie bym sobie kupil jakas 250/300 w 4t ale nie ma nic na allegro ciekawego od ponad miesiaca;/
No mlody jeszcze jestem:) tu sie przyznam:) A exc 200 bedzie dla mnie odpowiednie? z tego co czytalem test na scigaczu to ma lepszy troche dol od 125. ma to same zawieszenie i jest mniej zadziorne:)
Potwierdzam ze goracy korek to norma:) tez kiedys sie prawie opazylem:)
THx
Chetnie bym sobie kupil jakas 250/300 w 4t ale nie ma nic na allegro ciekawego od ponad miesiaca;/
No mlody jeszcze jestem:) tu sie przyznam:) A exc 200 bedzie dla mnie odpowiednie? z tego co czytalem test na scigaczu to ma lepszy troche dol od 125. ma to same zawieszenie i jest mniej zadziorne:)
Potwierdzam ze goracy korek to norma:) tez kiedys sie prawie opazylem:)
THx
- kielbasa96
- Świeżak
- kielbasa96
- Świeżak
http://moto.allegro.pl/spodnie-motocros ... 59593.html
co myślicie na temat tych spodni?? bo jakoś mi one dziwnie wygladają
co myślicie na temat tych spodni?? bo jakoś mi one dziwnie wygladają
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
kielbasa znów szukasz sporego moto... niby jest inny od 125 i od 250. ale jak nie ogarniasz w 50% 125tki to bez sensu od razu kupowac 200 ccm. 125 znajdziesz łatwiej. szukaj a znajdziesz. napiusz ile masz kasy na moto. bo moze szukasz niemozliwego ;P
DT nie ma schowka, pod siedzeniem ma jedynie przegródkę na dokumenty
zalezy jaki rok, jaka wersja, odblokowany czy zablokowany. odsyłam cie do google tam znajdziesz
zalezy jakie przełozenia sensowne około 140 km h
DT nie ma schowka, pod siedzeniem ma jedynie przegródkę na dokumenty
zalezy jaki rok, jaka wersja, odblokowany czy zablokowany. odsyłam cie do google tam znajdziesz
zalezy jakie przełozenia sensowne około 140 km h
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Jestem tutaj nowy i mam pytanie w sprawie sprzegła w suzuki gsxr 750 z 1999 a szczególnie o to jak wyciagnac te sprezyny? i jakie powinny miec wymiary?, wydaje mi sie ze te blaszki trzeba odgiac ale nie jestem pewien ? i wtryski sa moktre?
jest to wina uszczelek czy rozregulowanych wtrysków ? bo tam gdzie filtr powietrza tez jest mokro z paliwa ;/
z góry dzieki
jest to wina uszczelek czy rozregulowanych wtrysków ? bo tam gdzie filtr powietrza tez jest mokro z paliwa ;/
z góry dzieki
- matgsxr
- Świeżak
matgsxr- gsxr? to chyba nie ten dzial:) chyba ze przerobiles jakos moto:)
hmmm no tak. cena nie wiecej niz 7 tys zl. wymagania mam takie;
- homologacja
- mocniejszy od dt
- do 7 tysL(
- bezawaryjny w miare mozliwosci;)
i to bylo by na tyle:) jezdzic bede 90 % lasy i 10% asfalt.
Thx
hmmm no tak. cena nie wiecej niz 7 tys zl. wymagania mam takie;
- homologacja
- mocniejszy od dt
- do 7 tysL(
- bezawaryjny w miare mozliwosci;)
i to bylo by na tyle:) jezdzic bede 90 % lasy i 10% asfalt.
Thx
- kielbasa96
- Świeżak
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 88d7ed28fb
na tym forym chłop ma taka oponę wiedz powinna wejść 120/90
na tym forym chłop ma taka oponę wiedz powinna wejść 120/90
--->Klx 250 ---> CRF450R
- papek23
- Świeżak
wejdzie, róznica na prawde niewielka. czasem wieksze znaczenie ma sama guma, czy to opona uliczna, czy troche w teren. bo moze miec ten sam wymiar a uliczna moze sie sporo róznic od np opony DURO. ale tak czy siak wejdzie
kiełbasa skoro tak proponował bym EXC 125, jakies zdrowe wyrwac, zostawic sobie troche $$ na jakis startowy przeglad/remont i smigac :d
kiełbasa skoro tak proponował bym EXC 125, jakies zdrowe wyrwac, zostawic sobie troche $$ na jakis startowy przeglad/remont i smigac :d
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
tez nad tym myslalem tylko w mazowieckim od 2 tygodni w mazowieckim jest tylko 1 na allegro i to do tego za 14k;//
a powiedzcie jeszcze prosze jak sie jezdzi na oponach enduro w lesie i na ulicY??
najblizszy mi i w dobrej graicy cenowej jest ten. http://allegro.pl/ktm-exc-125-i2531149034.html ;// ale o i tak az 2.5 h drogi ode mnie w jedna strone;/
a powiedzcie jeszcze prosze jak sie jezdzi na oponach enduro w lesie i na ulicY??
najblizszy mi i w dobrej graicy cenowej jest ten. http://allegro.pl/ktm-exc-125-i2531149034.html ;// ale o i tak az 2.5 h drogi ode mnie w jedna strone;/
- kielbasa96
- Świeżak
mam pytanie to jest 2004 czy 2003 rok ?
http://moto.allegro.pl/honda-cr-125-po- ... 01261.html
http://moto.allegro.pl/honda-cr-125-po- ... 01261.html
aktualnie bez motoru
- Scyzor1989
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości