lużne rozmowy offroadowe
xxxMatii13 przecież można zimą jeżdzić na fullcrossie. Nam chodziło o przepalanie sprzętu zimą. Jestem swierzo po rozmowie na ten temat; jak raz w miesiącu, go się przepali i ładnie zagrzeje, to ok. , gorzej jak by się to często robiło bez potrzeby, np. co 3 dni itp. Generalnie od temperatury powietrza +6 C w górę lub w dół są inne kategorie i powinno się się wymieniać dysze, przepustnice, a nawet iglice, zeby silnik ładnie pracował. My tego nie robimy, ale profesjonaliści tak robią. Jeżeli chodzi o przetrzymywanie sprzętu w mrożne dni, noce też porwierdzono moją wcześniejszą teorię, że lepiej w ciple, bo to nie są sprzęty, aby stać na mrozie. Napisałem tyle ile się dowiedziałem.
Ps. Matii my chyba z Bostornem wbijemy do Ciebie i Ci deliokatnie wyperswadujemy, to trzymanie motorka na polu zimą. Jak Ty możesz tak robić. On to zapamięta i Ci się też tak odwdzięczy.
Ps.2 hpx13 piękne tereny, szkoda, że tak daleko. Ladnie tam świrujecie ha, ha. Obejrzałem kilka filmików.
cztery
ale się nakręciłem tym Twoim filmikiem. Przeklęta zima 
Ps. Matii my chyba z Bostornem wbijemy do Ciebie i Ci deliokatnie wyperswadujemy, to trzymanie motorka na polu zimą. Jak Ty możesz tak robić. On to zapamięta i Ci się też tak odwdzięczy.
Ps.2 hpx13 piękne tereny, szkoda, że tak daleko. Ladnie tam świrujecie ha, ha. Obejrzałem kilka filmików.
cztery

Ostatnio edytowano 15/12/2009, 21:05 przez Hamulec, łącznie edytowano 1 raz
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Dzieki za odpowiedzi i musze jednak przenieść motor w jakieś cieple miejsce (i jeszcze musze skombinować jakiś koc i poduszke):D. To jest mój pierwszy taki sprzęt i jeżdże dopiero pól sezonu dlatego nie wiem niektórych rzeczy
Hamulec serdecznie zapraszam w moje tereny mozemy razem pośmigać a w mojej okolicy jest gdzie xD

- xxxMatii13
- Świeżak
Matii uwierz mi, że chętnie bym przyjechał, ale daleko, koszty. Calą kasę i tak ładuję w offroad. Dziś zamiast 3 ton miału kupiłem 2,5 tony, żeby zaoszczędzić na licznik mth i tak w kółko
Mimo wszystko bardzo dziękuję za zaproszenie i nie mówię nigdy. Pozdr 

Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
cztery
przecież Ci odpisałem. Edytowałem specjalnie post wyżej dla Ciebie.

-
Hamulec - Bywalec
- xxxMatii13
- Świeżak
niech bd pociesze 4;d
powiem tak, znajomy z klubu był na tych zawodach chyba niedawno;d
ogólnie zajebisty teren, trudny, techniczny i wy3małosciowy tor
bajeczka ;d
powiem tak, znajomy z klubu był na tych zawodach chyba niedawno;d
ogólnie zajebisty teren, trudny, techniczny i wy3małosciowy tor
bajeczka ;d
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
spoko spoko;d
wpierw musisz się dowiedziec jak maszyna pracuje, jak reaguje na gaz
na początku pod czas treningu winkli proponuje jeździc na 1
nauczysz sie w ten sposób reagowania motoru na gaz, bd wiedzial w ktorych momentach obrotowych ciągnie jak szalony i kiedy trzeba na gaz uwazac
najwazniejsza to pozycja
siadasz jajkami jak najblizej baku i jazda
w jeździe terenowej siadasz po srodku motoru, wygodnie i poprostu sobie pyrkasz do przodu
kiedy zobaczsz jak sie tym jeździ wtedy zapraszam na tor i na dalsze moje informacje
był taki temat odnoscie jazdy
zaraz go poszukam
wpierw musisz się dowiedziec jak maszyna pracuje, jak reaguje na gaz
na początku pod czas treningu winkli proponuje jeździc na 1
nauczysz sie w ten sposób reagowania motoru na gaz, bd wiedzial w ktorych momentach obrotowych ciągnie jak szalony i kiedy trzeba na gaz uwazac
najwazniejsza to pozycja
siadasz jajkami jak najblizej baku i jazda
w jeździe terenowej siadasz po srodku motoru, wygodnie i poprostu sobie pyrkasz do przodu
kiedy zobaczsz jak sie tym jeździ wtedy zapraszam na tor i na dalsze moje informacje
był taki temat odnoscie jazdy
zaraz go poszukam
-
Bostorn - Moderator
Widzę że poczuliście wolność. Za mojej kadencji długo ten temat by nie pociągnął 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
nie skomentuje tego ;d landlysiu pysiu mysiu
viewtopic.php?t=26361&highlight=szko%B3a+offroadu
to dla kolegi pycha
czytaj uważnie i zwracaj co nieco uwagi na zdjęcia, komenty
ale nie bierz tego strasznie do serca, bo życie mnie nauczyło że jeżeli się nie przewrocisz to się nie nauczysz
jedynie co tam pisze to to na co zwracac uwagę, dalej musisz dojsc sam ;d co i jak;d ale postaramy się Ci tutaj to mniej wiecej wytłumaczyc i pomoc o ile bd dali radę
viewtopic.php?t=26361&highlight=szko%B3a+offroadu
to dla kolegi pycha
czytaj uważnie i zwracaj co nieco uwagi na zdjęcia, komenty
ale nie bierz tego strasznie do serca, bo życie mnie nauczyło że jeżeli się nie przewrocisz to się nie nauczysz
jedynie co tam pisze to to na co zwracac uwagę, dalej musisz dojsc sam ;d co i jak;d ale postaramy się Ci tutaj to mniej wiecej wytłumaczyc i pomoc o ile bd dali radę
-
Bostorn - Moderator
12
dobrze jeżdzić
p.s możecie mnie uważać za głupiego dzieciaka dla którego najważniejsza est prędkoś i sciganie sie z kumplami ale tak nie jest. Ja po prostu kocham motocykle i wgl. kiedy jade motorem czuje sie jak w niebie
Narazie mam motorynke pony i na niej ucze sie jeżdzić, zmieniać biegi itp
Wiec nie bierzcie mnie za jakigoś napalonego dzieciucha ale za kogoś kto naprawde kocha motocykle tak jak wy 
dobrze jeżdzić
p.s możecie mnie uważać za głupiego dzieciaka dla którego najważniejsza est prędkoś i sciganie sie z kumplami ale tak nie jest. Ja po prostu kocham motocykle i wgl. kiedy jade motorem czuje sie jak w niebie

- pychu
- Świeżak
ja 18
Włodawa widze blisko duriva 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Prezes ;d lat 18- w lutym bd 19 ;d to tuż tuż
Henrykowo, niedaleko Białegostoku ;d
puchu
unikaj tych opisów co zrobiles bo z daleka dzieckiem neo zawiewa.. ;d
pisz normalnie, i nie próbuj udowadniać kto ty nie jesteś tak na przyszłość :0
Durivek ma do mnie rzut kamieniem a nie chce do mnie przyjechac!!
ps: Heniuś ;d jak już tak jesteśmy niedaleko siebie;d to dawajcie w wolniejsze dni jak bd jakies zawody czy coo spotkamy się na małe bajabongo?? weekend;d raz wy do mnie raz do durivka raz do Ciebie??
takie offroadowe spotkanka;d maszyna na przyczepke ew busa i juz ;d
a jak ktos nie ma jak ;d to bierzemy BP70% sie zakupi;d i popatrzy jak chłopaki latają na zawodach ;d
ew zrobie z was swoje hostessy ;d
Henrykowo, niedaleko Białegostoku ;d
puchu

unikaj tych opisów co zrobiles bo z daleka dzieckiem neo zawiewa.. ;d
pisz normalnie, i nie próbuj udowadniać kto ty nie jesteś tak na przyszłość :0
Durivek ma do mnie rzut kamieniem a nie chce do mnie przyjechac!!

ps: Heniuś ;d jak już tak jesteśmy niedaleko siebie;d to dawajcie w wolniejsze dni jak bd jakies zawody czy coo spotkamy się na małe bajabongo?? weekend;d raz wy do mnie raz do durivka raz do Ciebie??
takie offroadowe spotkanka;d maszyna na przyczepke ew busa i juz ;d
a jak ktos nie ma jak ;d to bierzemy BP70% sie zakupi;d i popatrzy jak chłopaki latają na zawodach ;d
ew zrobie z was swoje hostessy ;d
-
Bostorn - Moderator
haha mozemy ale to jak bede miał nowy sprzęt 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ŁooOoO ;D ja 16 - mecze sie aktualnie w LO ; ] plany na przyszlosc : Marze dostaniu się na jakieś dobre studia do dobrej uczelni ;d Na szczycie mych marzeń znajduje sie Gdańsk ;D
ps; Ktoś z moich okolic ;> ??
ps; Ktoś z moich okolic ;> ??
Chłopak z pasją i marzeniami związanymi z motoryzacją 

-
cztery - Świeżak