Zobacz wÄ…tek - ROMET CRS 200- wypowiedzcie sie na temat
NAS Analytics TAG

ROMET CRS 200- wypowiedzcie sie na temat

Enduro, Cross
_________

Postprzez bastus » 11/6/2008, 14:20

szykuje siÄ™ podobny temat,o dupie marynie - viewtopic.php?t=8960&highlight=romet+crs
sprzedam :
:D
- Sony Ericson P99i (700pln)
:D
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
bastus
Bywalec

Postprzez Landryss25 » 11/6/2008, 15:21

Dokładnie...
Chyba co miało zostać powiedziane zostało... Teraz będzie wykłócanie przeciwników chińskiego badziewia i jego zwolenników.
Zostawmy to adminowi, jak zdecyduje tak będzie.
Ale już sie nie musicie sprzeczać co lepsze bo to nie ma sensu.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

re

Postprzez gba4 » 11/6/2008, 16:33

A kupuj to padło, zabij się i daj nam spokój... wszyscy wszędzie o tym piszą a oni swoje.. ja szczerze to bym się wstydził tym jezdzić.. u nas jest osoba która ma takiego rometa tylko 50tke, chłopak pojezdził nim nie cały tydzien i do remontu pół motoru.. nie wspomne że po wyjezdzie z salonu i przejechaniu 10 km nie chciał odpalic bo padł akumulator i w ogóle nie miał ładowania.. Głupich ludzi sie nie sieje tylko oni sie ku*wa rodzą i tu mamy tego przykład.. jak można być kompletnym idiotą i kupować cos co wiadomo że jest padłem i po prostu złomem.. Tą wypowiedz nawiązuje bardziej do linka który dał kolega bastus .. mam nadzieje że kolega z tego tematu odpusci sobie i kupi cos markowego lub nic nie kupi.. powiem ci tak jak masz kupić rometa to lepiej kup sobie porządny rower i on przynajmniej nie rozpadnie się w 1 tydzien jak romet.. Pozdrawiam.. ja miałem chinczyka i chce innym pomuc bo nie wyobrazasz sobie ile on mnie kosztował nerwów.. ale twoja sprawa

Dodam jeszcze że jeżeli byłbym złosliwy to polecił bym ci rometa, bo wiem że długo na nim nie pojezdzisz i wyrzucisz dużo pieniędzy w błoto chociaż za to możesz miec bdb markowy sprzęt, bo ja chce szczerze pomuc
bo jeżeli byłbym złosliwy to po co mi kolejny kolega z markowym sprzętem skoro ja moge szpanić moją ''yamahą'' i mieć taką jedyną w miescie
gba4
Bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości

na górê