Jaki kupić motocykl do offroadu? Co sądzicie o...?
KMX nie jeździłem ale jest ono chyba trochę słabsze od DT odblokowanej. Więc o KMX ci nic nie powiem. A chyba zaoszczędzisz jak sprowadzisz dobry model. Pozdro
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Witam . Zdecydowałem się na zakup Yamahy xt 350 , dlatego piszcie wszystko co wiecie o tym enduro , jakie ma plusy i jakie minusy , ile waży , jaki v-max , jak sobie radzi w terenie , czy się nie przegrzewa , ile ma w siodle , jakie ma amortyzatory (rodzaj , itp), itd .
Z góry dzięki
Z góry dzięki
- arachne91
- Świeżak
honda mtx czy cos innego (do1100zł.)
cześć chciałbym kupić sobie crossa myśle o hondzie mtx ale ceny są ruzne niestety mam tylko 1100zł. wiem ze to troche malo ale jednak szukam. wczesniej miałem simsona s 51 i brakowalo mi w nim mocy prosze o pomoc 

-
Łukasz Listwan - Świeżak
Za tą kasę to kumpel sprzedaje sam silnik do MTX 125, no tyle, że w super stanie. Wątpię, żebyś cokolwiek ciekawego dostał w tej cenie... Nawe Simsony są droższe, jak są dobrze utrzymane.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
a co myslice o tej husce http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M603516 to bylby moj pierwszy cross tylko nie wiem czy husqvarna to dobry pomysl bo podobno sie psuja i nie ma do nich czesci
DT80=>DT70SM=>RS125=>CR125=>SX125&CBR6 00RR '06
- daniel8634
- Świeżak
To nie to że Huski się psują tylko taka już jest natura crossów są one bardzo wysilone i częste remonty są konieczne. Pozdr
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Witam! Chciałbym kupić na wiosne jakies moto off-road. I zastanawiam sie czy lepiej enduro czy cross, bo mam zamiar jezdzic w plenerze, a na torze to od wielkiego dzwona. Zastanawiam sie nad kosztami utrzymania, wiem ze crossy czy HE sa drogie w utrzymaniu, ale w jakiej kwocie mozna sie zmiescic przez jeden sezon? Mysle o 125 lub 250, i wlasnie teraz nie wiem co wybrac, bo podobno 250 sa bardziej zywotne i mniej pala bo nie trza ich tak krecic. Czy to prawda? Myslalem nad sx 125/250 yz 125/250 exc 125 rm 125 ewentualnie husqvarna wr 125. Mysle o rocznikack kolo 2000 bo mam cos kolo 7500. Do tej pory mialem Yamahe DT 50 i Virago 125
Szukam...
- RYYCU
- Świeżak
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M603125
Co sądzicie o tym suzuki?? Oplaca sie?
Co sądzicie o tym suzuki?? Oplaca sie?
Szukam...
- RYYCU
- Świeżak
Jakby policzyć ceny tych wszystkich tuningowych części to tak. Dużo osób ogólnie się nad nią zastanawia, ale jakoś nikt nie chce brać... no i trochę już stoi na allegro, ale to może przez tą zimę...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
GasGas ec 450
Witam
Czy ktos cos slyszal o sprzecie canondale'a GasGas ec 450?
Wyglada jak rasowa pomarancza KTM.
Czy jest to cos warte?
pzdr
Czy ktos cos slyszal o sprzecie canondale'a GasGas ec 450?
Wyglada jak rasowa pomarancza KTM.
Czy jest to cos warte?
pzdr
------------------------------------------------------
Raf>>> On the road - plan 4 the worse hope 4 the best
Raf>>> On the road - plan 4 the worse hope 4 the best
-
rafalrach - Świeżak
Witam wszystkich.
Co polecacie do amatorskiego enduro Suzuki dr350 czy Yamaha wr250. Szukam sprzętu w miarę trwałego i nie awaryjnego żeby się trochę zponiewierać w terenie, sprzęt ok. 10 letni. Prawko kat.A jest ale asfalt tylko dojazdowo. Wiek ok.30, doświadczenie w kwesti enduro niewielkie ale zapał duży.
Co polecacie do amatorskiego enduro Suzuki dr350 czy Yamaha wr250. Szukam sprzętu w miarę trwałego i nie awaryjnego żeby się trochę zponiewierać w terenie, sprzęt ok. 10 letni. Prawko kat.A jest ale asfalt tylko dojazdowo. Wiek ok.30, doświadczenie w kwesti enduro niewielkie ale zapał duży.
Mario.
- 13mario77
- Świeżak
A ja polecam suzuki dr500, bardzo lekki, łagodny silnik ale w miarę mocny (na gumę idzie bez problemu ) tani w utrzymaniu(pali tyle co dt125) a przede wszystkim tani w zakupie. Na początku nieuniknione są upadki a wiadomo bardziej serce boli jak się połamie sprzęt za 5tys. niż za 2,5tys.(w którym zresztą nie ma się co połamać) Ja na swojej pojeździłem bezproblemowo niecały sezon i właśnie przesiadam się na lc4 620 

- macieklc4
- Świeżak
teraz kolej na mnie... wiec, Jaki motocykl możecie mi polecić? Chodzi mi o taki który cenowo raczej nie będzie przekraczać 5-6 tys zł i będzie stosunkowo nowy...
Zwłaszcza zależy mi na roczniku (coś powyżej 97), ponieważ miałem wcześniej honde mtx 80 z 87 to raczej na niej już sie nie dało pojeździć...
Więc co mi możecie polecić w miarę ekonomicznego i w miarę dobrego w terenie... a najważniejsze żeby było także bezawaryjne
pozdrawiam
Zwłaszcza zależy mi na roczniku (coś powyżej 97), ponieważ miałem wcześniej honde mtx 80 z 87 to raczej na niej już sie nie dało pojeździć...
Więc co mi możecie polecić w miarę ekonomicznego i w miarę dobrego w terenie... a najważniejsze żeby było także bezawaryjne

pozdrawiam
- poli1990
- Świeżak