Zobacz wÄ…tek - husqvarna te 610 rozrzad
NAS Analytics TAG

husqvarna te 610 rozrzad

Enduro, Cross
_________

husqvarna te 610 rozrzad

Postprzez GhostRiderWlkp » 27/8/2014, 12:55

Witam mam pytanie ma ktos dobry schemat rozrzadu do te 610 ja mam rok 95 ale to chyba bez wiekszej róznicy ktory rocznik jak ustawiam wg tej serwisówki http://docs.wavenetworks.us/manuals//19 ... Repair.pdf to dmucha w gaznik a z wydechu zasysa ;/ nie mam juz pojecia jak to zrobic prosze o pomoc bo ostatnio jak ustawiłem tłok w gmp i wałek krzywkami tak /\ aby zawory były zamkniete to odpaliła ale stukały zawory i po chwili zawór sie urwał i ogromne koszty :( prosze o pomoc
GhostRiderWlkp
Świeżak

Re: husqvarna te 610 rozrzad

Postprzez miki1406 » 27/8/2014, 13:41

GhostRiderWlkp napisał(a):(...)ostatnio jak ustawiłem tłok w gmp i wałek krzywkami tak /\ aby zawory były zamkniete to odpaliła ale stukały zawory i po chwili zawór sie urwał i ogromne koszty :( prosze o pomoc

No i dlatego motomechanicy biorÄ… za to spore pieniÄ…dze... Ceni siÄ™ wiedza, ceni siÄ™ ryzyko...

Nie myślałeś, żeby moto gdzieś wprowadzić na serwis??

Prawdopodobnie serwisówka nijak się ma do poprawnego ustawienia, zamienione są wałki, wałki są od czegoś innego lub coś podobnego
Jak fenix z popiołów :)
miki1406
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez GhostRiderWlkp » 27/8/2014, 14:52

jestem mechanikiem samochodowym dlatego robie sobie sam tylko tu jest cos dziwnego ;/ a w mojej okolicy nie ma nikogo komu bym powierzył motocykl
GhostRiderWlkp
Świeżak

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê