lużne rozmowy offroadowe
henio12323 napisał(a):haha mozemy ale to jak bede miał nowy sprzęt
a co bd chciał sie pochwalic??
to ja sie wpisuje na liste osób które się nim przejadą ;d ok??
dasz śmigaaa??!!
jest ktos z okolic podlasia??
oprócz Henia i Durivka?
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
chopacy ;d co wy na to żeby zebrac się gdzieś w weekend majowy albo w wakacje i pośmigac np w województwie kieleckim na pewnej wsi Balice
świetne tereny z 10 km lasu na długosc i z 30 na szerokosc i caly las wypelniony podjazdami i różnymi dróżkami. ja mieszkam blisko katowic na te balice mam z 200 km ale mogę się poświecic i jechac
mieszka tam gdzieś mój wujek a więc mogę zapewnic kąpiel w stawie jak co. i rozbic namioty u niego na placu hehe
jedyne co może tam przeszkadzac to to że można wjechac w krowe
ale byłoby jazdy i jeszcze raz jazdy 

- hpx3
- Świeżak
noo CR juz mi sie nudzi czas na cos innego
jak cos bym kupił postarałbym skołowac busa czy cos i wbic
moze ekipe od siebie wezme ze 2 osoby to polatamy większą ekipą
albo zapraszam do mnie
u mnie terenu pod dostatkiem ;D w sumie mam małe miestaczko a w koło saaame lasy pola scieżki i tak dalkej pozatym mieszkam przy granicy i smigają tu ze strazy granicznej ktmammi
i nieźle wyrobili scieżki wzdłuż rzeki
także mozna by zrobic tripa wzdłuż rzeki albo cos xD

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
toż to zawody w hill climbingu.. nie ma czym sie podniecac ;d
o wiele lepsze są normalne podjazdy ;d
tam albo jedziesz.. albo spadasz ;d a przy okazji mozesz zostawic kazdą czesc ciała na innej odleglosci ;d
hpx i 125 jest bdb na podjazdy... ale trzeba umiec nią jeździc
ja wjeżdzając na torze quadowym pod ostre podjazdy na kole się doturlalem.. i sie balem aby nie odfrunąc...
tak to ciągnęło..
a 250 to już by była masakra....
o wiele lepsze są normalne podjazdy ;d
tam albo jedziesz.. albo spadasz ;d a przy okazji mozesz zostawic kazdą czesc ciała na innej odleglosci ;d
hpx i 125 jest bdb na podjazdy... ale trzeba umiec nią jeździc
ja wjeżdzając na torze quadowym pod ostre podjazdy na kole się doturlalem.. i sie balem aby nie odfrunąc...
tak to ciągnęło..
a 250 to już by była masakra....
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
ja na etz na gumie czasem wciągałem a jak już za bardzo byłem przechylony to zeskakiwałem i motor na bok tak aby nie spadł
no ale etz waży 130 kg i strasznie nie poręczna jest na takich górkach i nie mogłem sobie za bardzo pozwalac dlatego nowy motor chce 

- hpx3
- Świeżak
nie ma co nawet mówic o etz jako moto w teren
chociaż kumpel kiedys jawą 350 skakał dalej niz ja DT 50
moze nawet dalej jak CR xD ale on to wariat ;d po 1 etz nie ma zawieszenia ma nisko srodek cięzkosci nie ma opon chyba że przerobiona jakas
no i wogóle pozycja nie ta
no i brak mocy potrzebnej do offroadu ;D

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no tak właśnie też o tym mówiłem w temacie ;D zebyscie mi motor doradzili bo tym nie dało się fajnie pojeździc tylko tak próbowałem jakies podjaździki ale wjazd po zaoranym polu pod górę to był mój największy wyczyn na tej etezecie hehe ;D ręce mi chciały odpasc i caly czas pełen gaz żeby mi nie zanurkowało koło przednie ;d
- hpx3
- Świeżak
..dawno, dawno temu wodę zakładali i takie fajne rowy koparki wykopały i skakałem przez nie na etz250. No ale wtedy o crossie to było marzenie ściętej głowy czyli żadne. Ale fajnie się dziś wspomina tamte czasy.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
... no nie kupię, ale dzięki. Dawne czasy najbardziej mi się przypominają przy grzanym, czerwonym w ten zimowy wieczór, ah, ha, ha 

-
Hamulec - Bywalec
-
Hamulec - Bywalec
a ja dzisiaj odśnieżałem podwórko CRką
tylko bez zadnego pługa
wystarczy z tyłu dobra oponka kilka bączków kilka ósemek i odśnieżone do ziemi xd ;D potem dodam fotki
a co do filmiku niezłe dupy 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Oglądałem pozostałe filmiki na yt z tej zwirowni i tego bohatera. Powiem tyle : Respect
(a postać zdawałoby się taka niepozorna
w sensie brak sportowej sylwetki
)
dawaj dawaj te zdjecia
P z odsniezania

dawaj dawaj te zdjecia

Chłopak z pasją i marzeniami związanymi z motoryzacją 

-
cztery - Świeżak