Siemka ludzie mam do was pytanko odnośnie nowej cbr 125
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Siemka ludzie mam do was pytanko odnośnie nowej cbr 125
Siemka ludzie mam do waś takie pytanko, teraz zapisałem sie na prawko a1 i mam zamiar kupic honde cbr125 tą nową wersje, szukałem w necei ale niemoge znalezc ile ona kosztuje nowa w NIEMCZECH i czy opłaca się ją sprowadzać czy kupic w salonie Polskim. Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam
- rulerzz
- Świeżak
Przewiezienie nowego moto jest droższe niż używanego i nie wiem czy to będzie się opłacało.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
jak ma sie opłacac to tylko z usa nowe po 1 a po 2 juz nawet używki sie nie opłaca ze szwabcji przywozić tylko albo usa albo anglia
pozdro
pozdro
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Jesli cie stac na nowa z salonu to kupuj,ja nie rozumiem po co komplikowac sobie tak zycie ??? ;? tu idziesz do solonu zamawiasz,podpisujesz fakture itp i juz,a takto jezdzic tam,pozniej wszelkie inne oplaty,tlumaczenia..
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
No nie do końca. W USA na pewno jest taniej (przynajmniej z obecnym kursem $) co do jakości to nie wiem.. ludzie sprowadzają i śmigają więc chyba nie jest aż tak źle.. ale przy tej pojemności po prostu cena nie jest aż tak wysoka, aby opłacało się go ciągnąć, bo różnica będzie bardzo mała.
-
Movi - Moderator
dzieki za odpowiedz a powiedzcie mi czy jak kupie nowa cbr 125 z salonu w polsce to sa jakies zapisy w umowie odnosnie tłumika itp, poniewaz jak kupiłbym go to odrazu chciałbym zmienic tłumik, ale słyszałem ze jak cos sie stanie z silnikiem( co raczej nie powinneło sie stac) to nie jest uwzgledniana gwarancja
- rulerzz
- Świeżak
to jeszcze raz ja mam pytanie odnośnie kół jakie moznabyłoby do niej najwiekisze założyc zeby w niczym nie przyszkadzały(jazda, bezpieczeństwo itp) zeby wmiare wyglądały poniewaz jest to jedyna rzecz ktora w tym motorku mi sie niepodoba
Edytuj posty- Movi
Edytuj posty- Movi
- rulerzz
- Świeżak
Moze nie az tak... poprostu troszeczke stracisz na przyspieszeniu ..a co do prowadzenia na nowej oponie to sie przyzwyczisz..
a nie lepiej kupic CI nowa rs ...?? ;> chyab ze nie zalezy CI na mocy..;p nowych nie oplaca sie sprowadzac.. lepiej wyjdziesz jak kupisz w polsce .. 

- archiziomalrs125
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm