Siemka ludzie mam do was pytanko odnośnie nowej cbr 125
• Strona 2 z 2 • 1, 2
tez mi sie tak wydaje ze cbr 125 w 4T to jest przyszłość mogłby miec troche wiecej mocy ale cóz, 150km/h pociagnie http://www.youtube.com/watch?v=jYeznXza ... re=related
- rulerzz
- Świeżak
kurde tak sie zastanawiałem ze wszyscy pisze z moj jest taki, a moj taki i łyka tamtego, nie oto w tym chodzi
Człowieku weź się ogarnij! Zarypałeś 3 posty pod sobą w przeciągu 5 minut! Tak trudno kliknąć "edytuj"? A o ile pamiętam to Twój nie pierwszy raz. Ogarnij to na przyszłość- Movi
Człowieku weź się ogarnij! Zarypałeś 3 posty pod sobą w przeciągu 5 minut! Tak trudno kliknąć "edytuj"? A o ile pamiętam to Twój nie pierwszy raz. Ogarnij to na przyszłość- Movi
- rulerzz
- Świeżak
Jezu ludzie. Co wy się tak przejmujecie awariami w 2t? 500zł raz na jakieś 15-20 tys. km to jest loozik. Zreszta po 18. roku życia i tak każdy zmienia sprzęt. No chyba, że wolisz cbr125 albo yzf-r125, które jest Simsonem XXI wieku. A do tych 130km/h to się będziesz pół dnia bujać. Zapomnij o wyprzedzaniu.
- damiaen
- Świeżak
siema mam pyutanie do posiadaczy hondy cbr125 w nowej budzie( nie prosze o udzielanie głosu sie takim jak damiaen- dumnych posiadaczów pierdopędów). Mam 177 wzrostu i zastanaiaem sie czy ten motorek bedzie na mnie dobry(miejsca na kolana itp) i czy wiecie czy jak w nowym motorku zaklada sie inny wydech to mozeprzepasc gwarancja itp. prosze o odpowiedz. z gory dziex
- rulerzz
- Świeżak
NIEPYTAŁEM SIE CIEBIE O ZDANIE( NIEWTRACAJ SIĘ Borasek:P BO MNIE JUZ WNERWIAJĄ TAKIE PRZYSŁOWIOWE ,,LAMUSTY'' JAK TY, GRZECZNIE SIE SPYTAŁEM A TU TAKI JAK TY WYSKAKUJE MI), I JESZCZE RAZ ZWRACAM SIE Z PYTANIEM DO POSIADACZY HONDY CBR 125. Z GORY DZIEX
- rulerzz
- Świeżak
I bardzo dobrze robi. Nie sztuka po naszych prostych drogach "szybko jechać i się rozpędzać". Są fragmenty gdzie można ale to dalej śladowe ilości. Fakt, że wolałbym 2T, bo nie trzeba jeździć ile fabryka dała cały czas. Ale czasem trzeba depnąć przy wyprzedzaniu..
Rulerzz- odpuść koledze, on jest z grona tych "kozaków" co wsiadają na R1 od razu i jadą do pierwszego zakrętu..
Rulerzz- odpuść koledze, on jest z grona tych "kozaków" co wsiadają na R1 od razu i jadą do pierwszego zakrętu..
-
Movi - Moderator
PIERWSZA OSOBA KTORA MOWI COŚ NORMALNEGO, NIE SZTUKA JEST WSIAŚĆ NA 600-TKĘ I ZALICZYC PIERWSZE DRZEWO, MI MOTOR BEDZIE SŁUZYŁ TYLKO DO DOJADU DO SZKOŁY I CZASAMI PRZEJECHAC SIE POZA WARSZAWE(ALE TO SPORADYCZNIE A 120KM/H WYSTARCZY). MOZE TY WIESZ CZY MAJAC 177CM WZROSTU TEN MOTOREK BEDZIE DLA MNIE DOBRY, MIAŁEM PODJECHAC DO DEALERA ALE NIEMAM CZASU, A TAK WOGÓLE CO SĄDZISZ O CBR W NOWEJ BUDZIE
- rulerzz
- Świeżak
Po 1 nie pisz z Caps Lockiem bo dla mnie trochę głupio to wygląda. Po 2 CBR cieszy się raczej dobrą opinią, ale ja pozostaje przy swoim, czyli nie kupił bym jej. Wolałbym 2T, takie mam po prostu przekonania. A jeżeli pisałeś, że chcesz kupić nówkę 4T, to ja bym raczej kierował się w stronę nowej Yamahy (YZF 125R). Jeżeli chodzi o wygląd jest nie do porównania (moim zdaniem), ponadto o ile się nie mylę, jest większa od CBR, dlatego była by idealna dla twojego wzrostu. Jakbym miał kupować nowe 4T w klasie 125 cm3, to na 100% brał bym Yamahę bez chwili zastanowienia. Pozdrawiam.
-
Movi - Moderator
Kurcze wiesz.. nie wiem, dla mnie na żadnym moto się nie wygląda głupio (może poza motorynką i jakimś mini-bikiem), ale najlepiej będzie jak pojedziesz i się przymierzysz. Sam będziesz wiedział najlepiej. Weź ze sobą dziewczynę czy kumpla i Ci powie jak wyglądasz na tym sprzęcie..
-
Movi - Moderator
Rozmowy prywatne na priv, albo gg, nie róbmy OT
no wlasnie... ban warrning koksie Movi... nie bedziemy tu tolerowac Twoich wybrykow hehehe...
Ajm sory
- wystarczy?
ołkej... ajm e gud ankyl

no wlasnie... ban warrning koksie Movi... nie bedziemy tu tolerowac Twoich wybrykow hehehe...
Ajm sory

ołkej... ajm e gud ankyl
Ostatnio edytowano 25/5/2008, 21:05 przez Movi, łącznie edytowano 1 raz
-
Movi - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm