Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
Ale ssanie w jakim sensie? Pali i pracuje normalnie. Możliwe że źle pokazuje? Bo od 5km jeżdżę bez paliwa według wskaźnika.
Wczoraj po powrocie do domu rezerwa mi się włączyła a dzisiaj przejechałem ledwo 15km i 1,9l by uciekło? Może ten wskaźnik źle pokazuje?
Wczoraj po powrocie do domu rezerwa mi się włączyła a dzisiaj przejechałem ledwo 15km i 1,9l by uciekło? Może ten wskaźnik źle pokazuje?
- 0G0R3K-15
- Świeżak
To wnioskujesz tak duze spalanie na podstawie tego co pokazuje wskaznik paliwa czy podstawie czestych wizyt na stacji benzynowej. Bo jesli na podstawie wskaznika paliwa to w skuterach czasem przeklamuje. Ja mialem kiedys CPI Formula R i tam po przejechaniu 50 km i wskazowka pokazywala pusty zbiornik paliwa a tak naprawde byly tam ze z 3.5 litra....
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
No właśnie teraz mam trochę wolneo czasu u zastanawiam się nad tym jak to sprawdzić a nie chce mi się paliwa spuszczać
Według tego co pytałem innych on normalnie pali ok 4l/100 czyli ponad 200km powinienem zrobić na baku
Według tego co pytałem innych on normalnie pali ok 4l/100 czyli ponad 200km powinienem zrobić na baku
- 0G0R3K-15
- Świeżak
talta to ciężkie, kosztowne, czy warte to sam oceń. Musisz mieć całą aparaturę ze skutera np. Potem ją przerobić, sam się zastanawiałem nad tym czy da się zrobić w Nsr, po przeliczeniach to za dużo roboty i kasy
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
raczej da sie bo one oceniają wysokość paliwa w zbiorniu więc czujnik musisz włożyć od góry troche dziwnie by to wyglądało jeszcze do tego nie bedziesz miał jak kabla pociągnąć do wskaźnika bo bedzie on widoczny a samo zamontowanie wskaźnika to już next level
jednym słowem nie opłaca sie lepiej zabujać motorem i wiadomo ile jeszcze masz paliwa 

-
laser - Bywalec
Wiem ze niektore 4 t strzelaja z tlumika jak maja gaznik rozregulowany...
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
matmax napisał(a):Witam!!
Mam pytanie:
Co daje ucięcie tej gruchy gdzie się wkłada watę oprócz głośniejszej pracy silnika??
Podobno można uzyskać coś na prędkości/mocy.
Efekt będzie wręcz odwrotny.
Amek, najlepiej jest wrzucić petardy do środka xD
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
sluchajcie mam pytanko slyszalem ze zeby motorowerem przewozic druga osobe trzeba miec 18 lat czy to prawda? ja mam 13 no i nie wiem czy bede mogl kogos wozic. prosze o w miare szybka odpowiedz. pozdro 

Ogar 900R > NSR 125 > CBR 600 F3 

-
norecqi - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości