Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
przy mojej cagivie pali sie kontrolka oleju na luzie, gdy włacze bieg kontrolka sie przestaje palić, co to znaczy ??
Cagiva MITO my motór my live.
- adi50dolar
- Świeżak
Mam krótkie pytanie a właściwie prośbę o wycenienie skutera, Nie chce mi się znowu pisać od nowa mam nawet taki prototyp opisu który zrobiłem na brudno
Plik do pobrania jak możecie z opisem aukcji
http://rapidshare.com/files/234508886/zipp.doc.html
Cena jaką chce to 3000zł jak myślicie uda się za tyle? Może macie jakąś inną cene
Plik do pobrania jak możecie z opisem aukcji
http://rapidshare.com/files/234508886/zipp.doc.html
Cena jaką chce to 3000zł jak myślicie uda się za tyle? Może macie jakąś inną cene
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
ile chcesz dostac ? ja bym wystawil za 3500zl
powiem ci szczerze, ze sie rozpisales ludzie nie lubia czytac takich opisow wiem bo sam sie rozpisywalem i nie moglem sprzedac przez pol roku !! napisz krotko i rzeczowo wszystko wyjasnisz przez telefon
ja tak zrobilem i sprzedalem, a skuter nie byl taki jak twoj byl w gorszym stanie
dwoch kolesi i jedna baka dzwonili do mnie po miesiacu od sprzedazy czyli nie dawno w odstepie tygodnia, a tak przez pol roku 3 telefony
powiem ci szczerze, ze sie rozpisales ludzie nie lubia czytac takich opisow wiem bo sam sie rozpisywalem i nie moglem sprzedac przez pol roku !! napisz krotko i rzeczowo wszystko wyjasnisz przez telefon
ja tak zrobilem i sprzedalem, a skuter nie byl taki jak twoj byl w gorszym stanie
dwoch kolesi i jedna baka dzwonili do mnie po miesiacu od sprzedazy czyli nie dawno w odstepie tygodnia, a tak przez pol roku 3 telefony
- talta
- Mieszkaniec forum
Wszystko ładnie napisałeś. Kupiec powinien się znaleźć. I po takich przeróbkach te 3tysie to spokojnie, ja bym dał trochę więcej żeby było z czego schodzić jak by kupiec chciał się targować.
Edit: Ja wolę jak jest wszystko opisane. Bo wtedy wiem czy warto zawracać sobie nim głowę czy odpuścić i szukać dalej.
Edit: Ja wolę jak jest wszystko opisane. Bo wtedy wiem czy warto zawracać sobie nim głowę czy odpuścić i szukać dalej.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
deyna napisał(a):Sprawdź olej w dozowniku bo już może go tam nie być za wiele.
napewno jest to kontrolka od dozownika, czy od oleju silnikowego?
przypomne że mam Cagive mito
Cagiva MITO my motór my live.
- adi50dolar
- Świeżak
adi50dolar napisał(a):deyna napisał(a):Sprawdź olej w dozowniku bo już może go tam nie być za wiele.
napewno jest to kontrolka od dozownika, czy od oleju silnikowego?
przypomne że mam Cagive mito
Sprawdź olej w dozowniku.
A co do Dandiego:
Teraz Ci będzie najłatwiej sprzedać Bo WORD będzie organizować egzaminy na kartę motorowerową. Ode mnie z klasy idzie ok. 7-8 osób. Jeżeli dalej będziesz chciał sprzedać to popytam ich czy by nie byli zainteresowani.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
regulacja gaznika:
zeby dac wiecej powietrza musze odkrecac srobe czy dokrecac? bo mi nic nie pomaga :/ i moto nie przepala paliwa wiec musze dac wiecej powietrza
dal bym do mechanika ale, kolo ktory robi od 30lat simsony wyjechal i wroci 4 czerwca :O, moj mechanik zna sie bardziej na samochodach wyregulowalby mi gaznik ale nie chce mu dawac moto bo on mocno testuje maszyny jak zrobi czyli ile fabryka dala, wixa itp. wiec troche sie boje
mechanika do serwisu nie dam bo beda robic mi to tydzien i skasuja krocie wiec potrzebuje malej porady wlasnie w tej sprawie, zaznaczam ze tak czy tak pojade do tego mechanika ale jak wroci (czyli 4 czerwca :/)
zeby dac wiecej powietrza musze odkrecac srobe czy dokrecac? bo mi nic nie pomaga :/ i moto nie przepala paliwa wiec musze dac wiecej powietrza
dal bym do mechanika ale, kolo ktory robi od 30lat simsony wyjechal i wroci 4 czerwca :O, moj mechanik zna sie bardziej na samochodach wyregulowalby mi gaznik ale nie chce mu dawac moto bo on mocno testuje maszyny jak zrobi czyli ile fabryka dala, wixa itp. wiec troche sie boje
mechanika do serwisu nie dam bo beda robic mi to tydzien i skasuja krocie wiec potrzebuje malej porady wlasnie w tej sprawie, zaznaczam ze tak czy tak pojade do tego mechanika ale jak wroci (czyli 4 czerwca :/)
- talta
- Mieszkaniec forum
Ja mam takie krotkie pytanko:
Co oznacza oznaczenie na oponie 4.0/18 bo nie wiem czy taka opona nada sie do moje rx. normalnie na oponach podaja x/y-z a to oznaczenie nie mam pojecia co znaczy
Co oznacza oznaczenie na oponie 4.0/18 bo nie wiem czy taka opona nada sie do moje rx. normalnie na oponach podaja x/y-z a to oznaczenie nie mam pojecia co znaczy
Aprilia RX 50ccm, cylek RMS Blue Line
wydech LeoVinde Hand Made V6
gaźnik Dellorto 19mm
kruciec Polini
wydech LeoVinde Hand Made V6
gaźnik Dellorto 19mm
kruciec Polini
- Michall22
- Świeżak
To jest oznaczenie opony w calach.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości