Aprilia Rs 125 czy Honda Cbr 125????
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kiedys mialem podobny dylemat.. 125 w 2suwie? czy w 4suwie?
oczywiscie wybor padl na 4suwa... Prawda jest taka ze.. byl to kiepski wybor
smigajac na 4suwie nie masz z kim jezdzic: skutery - za wolne, scigacze - za szybkie, posiadacze 125tek w 4suwie - bardzo skromna ilosc, a jazda samemu szybko sie nudzi chyba ze masz sporo konikow pod tylkiem (czyli 125 w 2suwie..)
Pozdr
oczywiscie wybor padl na 4suwa... Prawda jest taka ze.. byl to kiepski wybor

Pozdr
- shy7
- Świeżak
WITAM WSZYSTKICH!!!:) NIEDAWNO KUPILEM CBR 125 .CZY WIE KTOS JAK JA EKSPLOATOWAC?? MIANOWICIE CHODZI MI O WYMIANE PLYNOW I REGULACJE GAZNIKA?SZUKALEM W NECIE ALE NIE MOGE NIC NIESTETY ZNALEZC.
POZDRAWIUAM WSZYSTKICH CZARNY
POZDRAWIUAM WSZYSTKICH CZARNY

CZARNY
- czarny208
- Świeżak
KrzysiuRanger napisał(a):, np. na 98 latwiej stanac na kole!
jaka bene trzeba lac, zeby latwiej wchodzil na przednie kolo!! bo mnie ta zagadka męczy
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
rafał_15 napisał(a):Napewno nie braknie mi mocy bo wiedziałem co kupuje i nie będe bawił się w żadny tuning.A to i tak motor tylko na dwa sezony do 18 latek, potem CBR 600RR.
na przyszlosc- edytuj posty... pozdrawiam kravec
1.Przez 2 sezony napewno Ci zabraknie mocy chyba ze wlasnie jestes takim niedzielnym kierowca jak napisal Pablo
2.Jesli kupujesz nowy moto to nawet nie mow ze 2 sowem w tym przypadku rs zrobisz 8 tys km i bedziesz musial wymieniac tlok itd
3.Jesli chcesz kupowac CBR 600 RR to kup jeszcze jakas 125 mocniejsza bo CBR naprawde zanim sie rozpedzi do 120 to troche potrwa a RR'ka to juz nie zabawka
A to juz tak powiem

jechalem tyle samo co Ty cbr tylko ze ns1 to 80 cm
takie jest moje zdanie pozdro

- BartekLSR
- Świeżak
Najlepiej to kupic NSR-ke. Ze 125 wycisnie 35 a nawet 40 koni. A tez honda 

Moja moto
| | http://www.bikepics.com/members/Neos007/

-
Neos007 - Świeżak
Ja mialem ten sam dylemat CBR czy RS ale teraz mam inny RS czy NSR bo ja wole cos czym mozna sobie polatac a nie do kosciola jezdzic...
- sebekmelior
- Świeżak
sebekmelior napisał(a):Ja mialem ten sam dylemat CBR czy RS ale teraz mam inny RS czy NSR bo ja wole cos czym mozna sobie polatac a nie do kosciola jezdzic...
Ja odrazu brałbym mocniejszy i ładniejszy

Dużo dobrych rzeczy słyszałem o niej na forum .
-
Tomek00 - Bywalec
Niewiem wlasnie bo mowili mi wszyscy ze Apka wiecej kuca i lepsze do 100 ma ale NSR-ka ladniej wyglada ale nie wiem jak z eksploatacja u nich... chyba stan i renoma zadecyduje w mojej sprawie, takze piszcie co tam myslicie i o ktorym... Chlopacy POMOCY...
- sebekmelior
- Świeżak
Po co jakieś stare wątki odgrzebujecie? ja sprzedałem motór , a wy tu teraz piszecie ...
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
szczerze to ja zawsze miałem dylemat jakie moto kupić, ciągle szukałem tego najlepszego dostosowanego do moich potrzeb. Niedawno sprzedałem derbi sende i zamierzam kupić tylko i wyłącznie rs125(model od 99 do 05r.) Jak ktoś wcześniej napisał: moto jest po to żeby jeździć dynamicznie z jajem a motorek po to żeby jeździć spokojnie czyli w tym przypadku flegmatyczna cbr.
handel motocyklami
-
konrad1422 - Świeżak
michalgrudzien napisał(a):konrad1422 napisał(a):szczerze to ja zawsze miałem dylemat jakie moto kupić, ciągle szukałem tego najlepszego dostosowanego do moich potrzeb. Niedawno sprzedałem derbi sende i zamierzam kupić tylko i wyłącznie rs125(model od 99 do 05r.) Jak ktoś wcześniej napisał: moto jest po to żeby jeździć dynamicznie z jajem a motorek po to żeby jeździć spokojnie czyli w tym przypadku flegmatyczna cbr.
flegmatyczna??? nie wydaje mi sie. zależy jaką kategorie prawka masz. jak a1 to bierz cbr bo niektórzy policjanci tzw. "smerfy" które znają się odrobine na moto jak widzą rs, nsr albo mito od razu wysyłają na badania techniczne i masz prze... a jak masz A (pełne) to kup używaną 500-mocniejsza, szybsza, bardziej wytrzymała np. honda cb500, suzuki gs500, kawasaki er-5... 5-cio letnią kupisz za jakieś 7tys czyli tyle co za rs...
Teraz to mnie rozwaliłeś, badania techniczne i wysyłanie, idź dalej oglądać te swoje bajki.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm