Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
Mam pytanie ... co moze byc przyczyną tego, że moja derbi senda idzie ze sprzegla na kolo na lekko mokrym asfalcie, ubitej ziemi itp, a na calkowicie suchym asfalcie przy gwaltownym puszczeniu sprzegla tak jakby sie dlawi ?
- orgiosw
- Świeżak
DERBI GPR 50 R POMOCY ! AKUMLATOR PADA PODCZAS JAZDY
Czesc.. mam taki o to problem gdy wyciagam motor normalnie zimny zapala na dotyk ale gdy pojezdze troszke doslowanie 15 min akumlator pada nie chce odpalic nie odpowiada testowalem to na wyloaczonych swiatlach itd by bylo jak najmniejsze obciazenie ale nic... musze odczekac 20 min wtedy odpala nie wiem co jest grane prosze o pomoc
- voronix
- Świeżak
siema
po pierwsze mam problem po ladowaniu akumulatora ( mojego ojca ) a ladowarce pojawila sie taka zielona narosc..co to moze oznaczac? nigdy wczesniej sie tak nie dzialo..
po drugie wie ktos jaki moze to byc model, wiem tylko tyle ze jest to CPI rok do 2002 na kolach 14 cali, 2T ?
po pierwsze mam problem po ladowaniu akumulatora ( mojego ojca ) a ladowarce pojawila sie taka zielona narosc..co to moze oznaczac? nigdy wczesniej sie tak nie dzialo..
po drugie wie ktos jaki moze to byc model, wiem tylko tyle ze jest to CPI rok do 2002 na kolach 14 cali, 2T ?
- talta
- Mieszkaniec forum
Mam Pytanie odnośnie skutera speedfighta 2 LC
po 1 ponieważ kupuje cylek 70 i wydech taki mały tuning do stuntu... i nie jestem do tego przekonany czy wszystko wytrzyma...
po 2 cos jest nie tak bo gdy odpalę skuta ma zajebista moc przejadę kawałek i skuter zaczyna tracić wszystko i gaśnie dostaje takiego mula jak by mu paliwa zabrakło...
po 3 hmmm tego w ogóle nie czaje... bo tak jak mam korek od paliwa to on ma na środku przewiercona dziurę i jak chce zrobić "12" to mi paliwo leci zaślepiłem to i "punkt wyżej" w ogóle nie chciał odpalić....
Dzieki za odp jak cos to pisac na gg 2799600
po 1 ponieważ kupuje cylek 70 i wydech taki mały tuning do stuntu... i nie jestem do tego przekonany czy wszystko wytrzyma...
po 2 cos jest nie tak bo gdy odpalę skuta ma zajebista moc przejadę kawałek i skuter zaczyna tracić wszystko i gaśnie dostaje takiego mula jak by mu paliwa zabrakło...
po 3 hmmm tego w ogóle nie czaje... bo tak jak mam korek od paliwa to on ma na środku przewiercona dziurę i jak chce zrobić "12" to mi paliwo leci zaślepiłem to i "punkt wyżej" w ogóle nie chciał odpalić....
Dzieki za odp jak cos to pisac na gg 2799600
<---...Yo...--->
- Damianbyku588
- Świeżak
wikples napisał(a):co do 2 punktu to przeczyść filtr, gaźnik i go wyreguluj, ew. świeca..
speedfight się słabo nadaje do stuntu (ten monowahaczy czy jak to tam badziewie się zwie z przodu)...
Czyściłem filtr nic nie pomogło gaźnik muszę przeczyścić regulowałem go i tez nic nie dało a mam jeszcze pytanie jakie rolki kupić ile gramów.
hmmm a co do stuntu to speede się nadaje tylko trzeba chęci ;D myślałem nad zmiana np na neosa ale nie ma kupca na speede ;D
<---...Yo...--->
- Damianbyku588
- Świeżak
Co do tego że jak zatkałeś tą ,,dziurę" w korku to się nie dziw że Ci gaśnie. To jest odpowietrznik i jak jest zatkany to nie pojedziesz bo nie zasysa paliwa z baku. Tak musi być i tyle. Do robienia 12 możesz założyć jakiś wężyk skierowany do przodu żeby się nie wylewało.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Landryss25 napisał(a):Co do tego że jak zatkałeś tą ,,dziurę" w korku to się nie dziw że Ci gaśnie. To jest odpowietrznik i jak jest zatkany to nie pojedziesz bo nie zasysa paliwa z baku. Tak musi być i tyle. Do robienia 12 możesz założyć jakiś wężyk skierowany do przodu żeby się nie wylewało.
Tak myślałem i też chciałem taki wężyk zrobić tylko że to bardzo mała dziura... będę musiał wiercić... ok dzięki a teraz jeszcze jedno pytanie jakie rolki kupić ?
<---...Yo...--->
- Damianbyku588
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości