Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
siemanko. mam problem z odpaleniem hondy nsr 50. normalnie jak co roku wyciagnalem na zimie z niej akumulator i gdy ustaly pierwsze sniegi i mrozy podladowalem akumulator i zapalilem ale znowu przyszly mrozy i wciaganlem go i gdy kilka dni temu znowu podladowalem go i wlozylem do motoru juz nie odpalil nie bylo nawet pradu zeby zadzialal klakson tylko wydawal taki przytlumiony dziwiek, a i jeszcze kontrolka od biegu neutralnego wogole sie juz nie swieci. mieliscie podobne problemy ? wieciej jak go rozwiazac ?
- men131
- Świeżak
Tarcza ma być 50ccm czy 125ccm ? troche wiecej informacji podaj.
Czy aprilia sr 50 po pełnym odblokowaniu pali koło 5 litrów ? może byc to spowodowane źle wyregulowanym gaźnikiem ?
Czy aprilia sr 50 po pełnym odblokowaniu pali koło 5 litrów ? może byc to spowodowane źle wyregulowanym gaźnikiem ?
aprilia sr 50->sv650s
- cyproniusz
- Świeżak
-
adriank164 - Świeżak
Witam!
Kupiłem wreszcie moją Derbi GSR 50R z 2000r
Była bez akumulatora więc paliła z pychu...
Silnik w miarę równo pracował tak BTW ;]
Kupiłem za 2000zł
I tutaj nasuwa siÄ™ pytanie!
Jaki akumulator do niego?
Slyszałem, że sa 2 typy.
Jaka firma i jaki rodzaj?
Najlepiej z linkiem od razu ;]
Kupiłem wreszcie moją Derbi GSR 50R z 2000r
Była bez akumulatora więc paliła z pychu...
Silnik w miarę równo pracował tak BTW ;]
Kupiłem za 2000zł
I tutaj nasuwa siÄ™ pytanie!
Jaki akumulator do niego?
Slyszałem, że sa 2 typy.
Jaka firma i jaki rodzaj?
Najlepiej z linkiem od razu ;]
- matques
- Świeżak
posiadiam aprilie sr 50 z 2004.mam pytanie do czego słuzy hak bezpieczenstwa?
aprilia sr 50->sv650s
- cyproniusz
- Świeżak
Witam. Posiadam Yamahe Why, rocznik 1999 ,zadbana, przejechane ma ok 50tys, bez wypadkowa. Chciałbym ją sprzedać i nie wiem dokładnie za ile one biegają po rynku
. ProszÄ™ o szybkÄ… odpowiedz
Z góry dzięki 

- elpolako123
- Świeżak
Witam, mam pytanie, jak odblokować moduł w aprilii RS. Na module jest napis DZ50 - LK11 Poniżej piszę 006 a jeszcze niżej Made in China LANGFANG KOKUSAN. Słyszałem jedynie, że albo przeciąć jeden z kabelków ( Czerwony, czerwonobiały, zielony (chyba) i biały - kabelki które odchodzą od tego modułu ) albo przewiercić w danym miejscu. Prosiłbym o szybką odpowiedź, z góry dzięki 

- proname007
- Świeżak
Wiec gdzie znajde bezpiecznik? Nie wiem gdzie szukać a chce go sprawdzić^^ Rieju RR Sport Edition
Brak akumulatora.
Druga sprawa kierunki po podłączeniu przerywacza nie działają a po odłączeniu i złączeniu 2 kabli świecą.
Czy winowajca może być "sztuczna masa" w postaci żarówki od kontrolki kierunków?
Brak akumulatora.
Druga sprawa kierunki po podłączeniu przerywacza nie działają a po odłączeniu i złączeniu 2 kabli świecą.
Czy winowajca może być "sztuczna masa" w postaci żarówki od kontrolki kierunków?
- MathewPL
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości