Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
aha czyli chcesz powiedziec że mało jest mozliwosci tuningu motoroweru mechanicznie i optycznie ? ciekawa teoria 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
zdecydowanie ciekawa - jest tyle samo albo i więcej możliwości tunignu, bo do biegówki możesz całe silniki z wszystkiego rodzaju motocykli swapować i często jest to o wiele tańsze niż super 70tki z kpl osprzetami.
Ja osobiscie lubie zabawe biegami, masz więcej wkładu w jazdę , a szczerze mówiąc nie męczy cie to wajchowanie (w jednym przypadku może meczyc - 6 biegów, krótkie przełożenia am6 50cc, bo to jest masakra, jezdzilem dt50 kolegi).
no i jak już jedziesz... to nikt nie mówi, że jezdzisz kiblem, tylko jako tako wchodzisz w motoryzacje - uczysz się podstaw czyt. zmiany biegów
Ja osobiscie lubie zabawe biegami, masz więcej wkładu w jazdę , a szczerze mówiąc nie męczy cie to wajchowanie (w jednym przypadku może meczyc - 6 biegów, krótkie przełożenia am6 50cc, bo to jest masakra, jezdzilem dt50 kolegi).
no i jak już jedziesz... to nikt nie mówi, że jezdzisz kiblem, tylko jako tako wchodzisz w motoryzacje - uczysz się podstaw czyt. zmiany biegów

- michau_ek
- Świeżak
Witam, czy ktoś z Państwa posiada skuter SYM GTS 125, możliwie jak najmłodszy rocznik? Zainteresował mnie on, lecz niestety nigdzie w Polsce nie mogę znaleźć salonu, gdzie mógłbym zobaczyć go na żywo. Czy ktoś może skontaktować się ze mną, gdyby go posiadał? byłbym bardzo wdzięczy 

- mikibaka
- Świeżak
Siemka,mam problem z moja apka sr50 z 2001r mianowicie: gdy chce ja odpalic to musze troszeczke pokopac
a konkretnie 50 razy
co moze byc tego przyczyna ???? (jesli temat nie jest w odpowiednim miejscu to prosze o przeniesienie ) 

- ogiel
- Świeżak
Witam, mam pytanie odnośnie motocykla "Sachs X-Road 125".
Z tego co wyczytałem w ogłoszeniach posiada on silnik Suzuki czterosuwowy, czterozaworowy DOHC.
Interesuje mnie jaki motocykl Suzuki posiada taki silnik.
Chcę również się dowiedzieć jak jest z dostępnością części.
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Z tego co wyczytałem w ogłoszeniach posiada on silnik Suzuki czterosuwowy, czterozaworowy DOHC.
Interesuje mnie jaki motocykl Suzuki posiada taki silnik.
Chcę również się dowiedzieć jak jest z dostępnością części.
Z góry dziękuję za odpowiedz.
- Bushmen
- Świeżak
Witam
Chciałbym kupić na przód takie żarówki do mojego ogara 900:
http://moto.allegro.pl/zarowki-zarowka- ... 11084.html
Mam pytanie do posiadaczy żarówek tego modelu:
Na jaki kolor one w rzeczywistości świecą? Czy jest taki 'ciepły' biały, 'zimny' biały, czy może wpada trochę w błękit/ niebieski?
Pozdrawiam
Chciałbym kupić na przód takie żarówki do mojego ogara 900:
http://moto.allegro.pl/zarowki-zarowka- ... 11084.html
Mam pytanie do posiadaczy żarówek tego modelu:
Na jaki kolor one w rzeczywistości świecą? Czy jest taki 'ciepły' biały, 'zimny' biały, czy może wpada trochę w błękit/ niebieski?
Pozdrawiam
- lukasz_298
- Świeżak
yamaha sr 125
Witam. Chiałbym sie dowiedzieć czy w yamaszce sr 125 rok 97 jest jakaś blokada teraz leci mi 90 km/h jak na 125 myśle że powinna osiągnąs troszeczke więcej pomożecie ? 

- Grzesiek13112012
- Świeżak
Witam, posiadam Derbi GP1 Racing (wersję na łańcuchu) i mam problem z pomiarem prędkości. Prędkości nie pokazywał już gdy kupiłem go w tamtym roku, ale teraz próbowałem to naprawić. Pierwszą rzeczą jaką wymieniłem był ślimak. Sytuacja się poprawiła, bo zaczął prędkość pokazywać, lecz gdy dodam gazu a stoję w miejscu prędkość rośnie wraz z obrotami. Dodam, że gdy silnik nie jest uruchomiony prędkość pokazuje dobrze. W drugiej kolejności wymieniłem regulator napięcia, ale i to nie przyniosło efektów. Czy może to być problem z samym licznikiem?
-
kapixd - Świeżak
Czy po wycięciu tego zakończenia w tłumik(blokada) w aprili sr 50 będzie głośniej chodził ?
aprilia sr 50->sv650s
- cyproniusz
- Świeżak
Witam wszystkich , zamierzam kupić gilere smt z 2012 dlatego też chciałbym się dowiedzieć jakie są wasze opinie o tym moto
Jakie spalanie ?
Osiągi ?
Oraz interesuje mnie gdzie są blokady w tym moto .
Jeśli jest ktoś właścicielem tego gilerki , prosiłbym o podanie gg bo mam jeszcze kilka pytań do właścicieli.
Pozdrawiam
Jakie spalanie ?
Osiągi ?
Oraz interesuje mnie gdzie są blokady w tym moto .
Jeśli jest ktoś właścicielem tego gilerki , prosiłbym o podanie gg bo mam jeszcze kilka pytań do właścicieli.
Pozdrawiam
- rosen555
- Świeżak
czy ten gaznik bedzie pasował do streetrace 70
siemka mam pytanie czy gaznik Gaźnik Tec Pro PHBG 19mm bedzie dobry do cylka streetrace 70 ?? w aprilia sr
- ogiel
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm