Kymco Super 8 4T tuning!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
niewiem czy slyszeliscie o kicie Cateno Miano???? kosztuje okolo 3000euro ale to jest naprawde cos jesli chodzi o tuning montuje sie np w aeroxie 2 cylindry na 1 wal ktory jest specjalnie robiony do tego 2 impulsatory sa 2 cewki 2 krucce... i co mozna wsadzic np. 2 cylindry Hebo manston no czyli okolo 24 konie na jednym cylindrze suma daje 48koni a to juz sporo do tego dochodza 2 gazniki powiedzmy 28mm i 2 wydechy np.Yasuni C30 no i oczywiscie Wariator i sprzeglo klasy evolution wymiana przełożen i 150km/h mozna spokojnie osiagnac...;d
- Marcin_dudek3
- Świeżak
Zapomniales dodac o spalaniu przecietnej ciezarowki ;D
Ale jak kogos stac 3k euro za to + jakies 1,5k euro za cylindry, jeszcze reszta to sie uzbiera ponad 20k zl, to stac go I zapewne na spalanie na poziomie 15l/100 +
Choc po co? Za ta kwote kupimy bardzo fajny motocykl, co najwazniejsze nie skuter I z momentem obrotowym. Takie rozwiazanie jedynie chyba widzi sens w jakiejs kat. Wyscigow.
Ale jak kogos stac 3k euro za to + jakies 1,5k euro za cylindry, jeszcze reszta to sie uzbiera ponad 20k zl, to stac go I zapewne na spalanie na poziomie 15l/100 +
Choc po co? Za ta kwote kupimy bardzo fajny motocykl, co najwazniejsze nie skuter I z momentem obrotowym. Takie rozwiazanie jedynie chyba widzi sens w jakiejs kat. Wyscigow.
- magik2208
- Bywalec
jak slysze ze ktos ma chinski wynalazek to juz mi nie dobrze,ale zeby w niego inewstowac takie troche wieksze pieniadze to juz przesada:)...moja rada,sprzedaj to,wiadomo ze lekko nie bedzie,ale probowac trzeba bo przeciez nie bedziesz jezdzil skuterem cale zycie...nie polecam zabawy w skuter zero frajdy i niskie morale w swiecie motocykli:)
- placek_dtr
- Świeżak
Ad ''jak slysze ze ktos ma chinski wynalazek'' kymco jest produkowane w całości, jednej fabryce w Tajwanie, Yamaha ma jedną fabryk też w tym kraju. Nie wiem jak będzie z s8 ale ja mam bet&wina 2t i 26tys przejechałem z jedną awarią ślizgacza wariatora, przy okazji wymieniłem rolki przy ok 16tys km i jeździ, lecz nie tuningowałem go.
- adrianb
- Świeżak
Zastanow sie zanim napiszesz cos glupiego bo Kymco to akurat jedna z lepszych wschodnich marek ktory swoja jakościa nie odbiega znaczaco od pozostałych Japonczykow. Nawet sama cena o tym swiadczy. tak wiec nie udzielaj sie jesli nie masz pojecia o czym piszesz..placek_dtr napisał(a):jak slysze ze ktos ma chinski wynalazek to juz mi nie dobrze,ale zeby w niego inewstowac takie troche wieksze pieniadze to juz przesada:)
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości