Zobacz wątek - Nie moge wyregulować gaźnika
NAS Analytics TAG

Nie moge wyregulować gaźnika

i inne małe pojemności
_________

Postprzez corvette » 9/1/2009, 08:21

Zamówiłem tą podkładkę, i parę innych rzeczy które troche podniosą osiągi. A co może im wpaśc z tej podkładki? Uszczelka jakaś czy co??
corvette
Świeżak

Postprzez clico » 10/1/2009, 11:44

corvette napisał(a):Zamówiłem tą podkładkę, i parę innych rzeczy które troche podniosą osiągi. A co może im wpaśc z tej podkładki? Uszczelka jakaś czy co??

Tak z tej chinskiej gumowej podkladki czasami sie kruszy i moze wpasc kawalek wlotu mieszanki trzeba uwarzac.
A przez to ze sie kruszy to ma nieszczelnosc i lapie powietrze bokiem.
jak by ci sruby niepasowaly do krucca ssacego to delikatnie brzeszczotem obcinasz ok 0,5 cm tam gdzie masz wlot na srube wtedy masz miejsce na nakretke sam tak przerabialem u siebie i cacy wszystko pasuje.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
clico
Świeżak

Postprzez corvette » 10/1/2009, 15:39

u mnie jest ten problem jak ta podkładke pod kurciec włoże to zakrutkie śróby śa chyba że źle coś zrobiłem. Odkręciłem kruciec i włożyłem pod tą nową podkłade. A może mam coś napierw coś z pod kurucca wyjąć napierw?
corvette
Świeżak

Postprzez corvette » 17/1/2009, 09:49

Już zrobiłem i chodzi jak ta lala
corvette
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê