cala prawda o chopperze Łos/Xin Tian/Kingway
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Mi5i3K napisał(a):To niech ten "specjalista" powie mi, czemu chinski skuter nie przejedzie 5.000 km bez remontu ? Pierscionki... tlok... po 5.000 km ?
Jeśli chcesz mieć wyżyłowanego, superwyczynowego i mocnego sprzęta to musisz pogodzić się z częstymi naprawami

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Jeśli chcesz mieć wyżyłowanego, superwyczynowego i mocnego sprzęta to musisz pogodzić się z częstymi naprawami
Taaak, te wyżyłowane, superwyczynowe 2 konie mechaniczne i te "zabijajace" 45km/h. aaahhh
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
Re: cala prawda o chopperze Łos/Xin Tian/Kingway
odglos przypomina chinskiego choperaspoyler92 napisał(a):Slyszalem wiele opni o Tych Chopperach czasem dobra lecz zdazaly sie tez krytyczne.. dlatego pisze aby sie dowiedziec czegos o nic od wlascicieli tych motorkow. i prosze aby wypowiadaly sie osoby konpetentne ktore miala kontakt z tym motorkiem a nie ktore slyszaly ze jest tak czy siak... wiec prosze o informacje o np czesciach zamiennych(latwo czy trudno dostac)... jak z wadliwoscia motorka. ile pali. jego Vmax. i jak w koncu z tym odglosem silnika ma glos prawdziwego choppera czy chinskiego skutera??
dzieki z gory za wszystkie wypowiedzi:)

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
Kupisz powiedzmy za 4500, władujesz kolejne 500zł na odblokowanie, a rok później jak przekonasz się o jego jakości to sprzedasz za najwyżej 2500 - ceny spadają jak cholera.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Lepiej uzbieraj troche kasy i kup sobie aprilia classic 50 to jest dobry sprzet łatwo sprzedac i łatwo o czesci polecam znajmy ma tak i fajna jest....
- tomekapriliasr50
- Świeżak
Wszyscy właściciele tego złoma powinni dostać odszkodowania od nieznanego producenta tego shitu, za zrobienie ich w wała...kupno tego gówna to mega porażka, lepiej już kupić sobie hulajnogę niż to gówno, więcej da sie nią pojezdzić
- oktan
- Świeżak
ja tez bym Ci polecil classica ale mimo wszystko nie rozumiem ludzi ktorzy pisza
bo ten moterek przynajmniej sprawia wrazenie prawdziwego malego chopperka(niskoobrotowy silnik i fajny dzwiek) a przykladowo classic ma silnik wysokoobrotowy minarelli. to moze classica tez nie mozna nazwac "małym chopperkiem" bo przeciez choppery nie kreca sie do 13tys. obrotow, co??Nie bylbym za nazywaniem tego czegos "motorem" lub "chopperem"
- hirosz
- Świeżak
Ok, ciągle nikt nie poleca - prosta odpowiedź. Zamykam!
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
-
Kox - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm