Zobacz wątek - cala prawda o chopperze Łos/Xin Tian/Kingway
NAS Analytics TAG

cala prawda o chopperze Łos/Xin Tian/Kingway

i inne małe pojemności
_________

Postprzez wiklad » 4/11/2007, 14:38

Mi5i3K napisał(a):To niech ten "specjalista" powie mi, czemu chinski skuter nie przejedzie 5.000 km bez remontu ? Pierscionki... tlok... po 5.000 km ?

Jeśli chcesz mieć wyżyłowanego, superwyczynowego i mocnego sprzęta to musisz pogodzić się z częstymi naprawami :D
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto :D

Obrazek
wiklad
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Mi5i3K » 4/11/2007, 15:05

Jeśli chcesz mieć wyżyłowanego, superwyczynowego i mocnego sprzęta to musisz pogodzić się z częstymi naprawami

Taaak, te wyżyłowane, superwyczynowe 2 konie mechaniczne i te "zabijajace" 45km/h. aaahhh
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
Mi5i3K
Świeżak

Postprzez mastero33 » 5/11/2007, 20:59

jesli kogos stac tylko na takiego to polecam!!jak sie dba tak sie ma i to jest odwieczna sprawa!!!mi sie nie psul i nie mialem zadnych problemow z nim
POzdr
mastero33
Bywalec

Re: cala prawda o chopperze Łos/Xin Tian/Kingway

Postprzez patrykmulek » 5/11/2007, 21:29

spoyler92 napisał(a):Slyszalem wiele opni o Tych Chopperach czasem dobra lecz zdazaly sie tez krytyczne.. dlatego pisze aby sie dowiedziec czegos o nic od wlascicieli tych motorkow. i prosze aby wypowiadaly sie osoby konpetentne ktore miala kontakt z tym motorkiem a nie ktore slyszaly ze jest tak czy siak... wiec prosze o informacje o np czesciach zamiennych(latwo czy trudno dostac)... jak z wadliwoscia motorka. ile pali. jego Vmax. i jak w koncu z tym odglosem silnika ma glos prawdziwego choppera czy chinskiego skutera??
dzieki z gory za wszystkie wypowiedzi:)
odglos przypomina chinskiego chopera :twisted: a co do wadliwosci no to pomysl. napewno nie jest mniejsza niz pozostalych chinskich wynalazkow. v_max nie wiem nigdy mnie to nie interesowalo ani nigdy nie odwazylem sie siasc na takie cos. szczerze mowiac to lepiej chyba kupic juz chinskiego skutera niz to. ale skutra tez oczywiscie nie polecam. dobra rada jak i wszystkich innych forumowiczow oczywiscie tych przy zdrowych rozsadkach i ktorzy maja chodz troche pojecia:nie pchaj sie w to gowno bo to jest bezwatpienia kupa wielkich rozmiarow i co do tego nie powinno byc zadnych watpliwosci. I uwierzcie mi zadna roznica czy to bedzie motobi czy motomagnus czy kingway czy yamahunda czy h** wie co jeszcze. :?
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
patrykmulek
Bywalec

Postprzez wiklad » 5/11/2007, 21:49

Kupisz powiedzmy za 4500, władujesz kolejne 500zł na odblokowanie, a rok później jak przekonasz się o jego jakości to sprzedasz za najwyżej 2500 - ceny spadają jak cholera.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto :D

Obrazek
wiklad
VIP Ścigacz.pl

Postprzez tomekapriliasr50 » 7/11/2007, 21:56

Lepiej uzbieraj troche kasy i kup sobie aprilia classic 50 to jest dobry sprzet łatwo sprzedac i łatwo o czesci polecam znajmy ma tak i fajna jest....
tomekapriliasr50
Świeżak

Postprzez oktan » 16/11/2007, 18:47

Wszyscy właściciele tego złoma powinni dostać odszkodowania od nieznanego producenta tego shitu, za zrobienie ich w wała...kupno tego gówna to mega porażka, lepiej już kupić sobie hulajnogę niż to gówno, więcej da sie nią pojezdzić
oktan
Świeżak

Postprzez hirosz » 21/11/2007, 19:02

ja tez bym Ci polecil classica ale mimo wszystko nie rozumiem ludzi ktorzy pisza
Nie bylbym za nazywaniem tego czegos "motorem" lub "chopperem"
bo ten moterek przynajmniej sprawia wrazenie prawdziwego malego chopperka(niskoobrotowy silnik i fajny dzwiek) a przykladowo classic ma silnik wysokoobrotowy minarelli. to moze classica tez nie mozna nazwac "małym chopperkiem" bo przeciez choppery nie kreca sie do 13tys. obrotow, co??
hirosz
Świeżak

Postprzez Kox » 21/11/2007, 23:13

Ok, ciągle nikt nie poleca - prosta odpowiedź. Zamykam!
http://www.Skutery.Org (otwórz link) - forum, skutery, tuning, stunt
Kox
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motorowery do 50 ccm