Romet 2009
gdybym simem przyjechał do szkoly to bym codziennie miał przebite opony albo coś innego bo by se myśleli że jak stare to mu wszystko jedno
Myślę że raczej nowy by porysowali lub przebili oponę z zazdrości .
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
Nie chce wzbudzać dyskusji na temat jakości skuterów chińskich jednak popatrzcie na to z tej strony że nie wiele tych skuterków zostaje po 3-4 latach, nie wiem kiedy one weszły na polski rynek ale mało jest roczników ponizej 2007
A markowe? spotykamy jeszcze 80 któreś, np. simson do dziś jeździ ;]

A markowe? spotykamy jeszcze 80 któreś, np. simson do dziś jeździ ;]
XL 125 Varadero
-
gba4 - Bywalec
to jeden przypadek i podniecacie sie tym tak jak zipp tym kolesiem z asteca
co do zmieniania to bzdura ja zmienilem po jednym sezonie i moto bylo serwisowane i gowno to dalo (uzywane tez zgodnie z przeznaczeniem)
czesci sa ale trzeba na nie czekac (wiem z zippa), a tu ma sie od reki i mozna przebierac
na zdjeciach i z suchych danych to ogar jest super ale na zywo to jak dla mnie masakra
co do zmieniania to bzdura ja zmienilem po jednym sezonie i moto bylo serwisowane i gowno to dalo (uzywane tez zgodnie z przeznaczeniem)
czesci sa ale trzeba na nie czekac (wiem z zippa), a tu ma sie od reki i mozna przebierac
na zdjeciach i z suchych danych to ogar jest super ale na zywo to jak dla mnie masakra
- talta
- Mieszkaniec forum
kto tu mowi o szpanowaniu? mow do glupiego a glupi i tak swoje...mi si esimson nie podoba, jest stary i pierdzi, wiec go nie kupuje!!! a nowy ogarek mi sie podoba, ladnie chodzio, a to ze to made in china to mi wisi!
Ogar 900R > NSR 125 > CBR 600 F3 

-
norecqi - Świeżak
ja, "mow do glupiego a glupi i tak swoje.." bardzo dobrze, ze to przytoczyles bo nie wiem ile razy musial bym ci to jeszcze tlumaczyc ale sie wyjasnilo,
ja cie nie namawiam do kupna simsona, ani ogara 900 ani zadnego innego sprzetu, napisalem swoj post na temat ogara bo mam o nim taka opinie i kazdy moze miec swoja, ty masz inna i gitara ale dla mnie tak czy tak simek lepszy
, a dla ciebie ogar
to, ze ci sie nie podoba to kwestia gustu, to, ze jest stary to tego sie nie da ukryc, a to, ze pierdzi to prawda ale wystarczy zrobic dwie dziorki, skrocic kolanko i juz ladnie chodzi
co do tego chodzenia to nie wiem bo ogar nie mogl odpalic ale byl odpalony model C1 trial czy jakos tak i chodzil ladnie ale jakos cicho prawie w ogole go nie bylo slychac, jak bym zalozyl kask to juz bym go nie slyszal jak dla mnie to minus
mi wisi to, ze simsony sa stare
ja koncze spamowanie bo to nie ma sensu jak cos to pisz na gadu
ja cie nie namawiam do kupna simsona, ani ogara 900 ani zadnego innego sprzetu, napisalem swoj post na temat ogara bo mam o nim taka opinie i kazdy moze miec swoja, ty masz inna i gitara ale dla mnie tak czy tak simek lepszy

to, ze ci sie nie podoba to kwestia gustu, to, ze jest stary to tego sie nie da ukryc, a to, ze pierdzi to prawda ale wystarczy zrobic dwie dziorki, skrocic kolanko i juz ladnie chodzi
co do tego chodzenia to nie wiem bo ogar nie mogl odpalic ale byl odpalony model C1 trial czy jakos tak i chodzil ladnie ale jakos cicho prawie w ogole go nie bylo slychac, jak bym zalozyl kask to juz bym go nie slyszal jak dla mnie to minus
mi wisi to, ze simsony sa stare
ja koncze spamowanie bo to nie ma sensu jak cos to pisz na gadu
- talta
- Mieszkaniec forum
A ja sądzę że ten keeway to nie wina marki tylko Twoja.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Że padł Ci przerywacz i żarówka to zdarza się i w markowych. Że kopniak nie odbija to pasowało bo zajrzeć bo może po prostu sprężyna spadła a nie zwalać na to że to chińczyk. Że Ci nie pali to może być wina starej świecy, zaniedbanego gaźnika czy filtra powietrza albo złego dotarcia. Wiem że te keewaye to naprawdę twarde sprzęty i przy przebiegu 10tyś silnik chodzi jak nowy. Oczywiście jeśli jest zadbany.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Landryss25 napisał(a): Wiem że te keewaye to naprawdę twarde sprzęty i przy przebiegu 10tyś silnik chodzi jak nowy. Oczywiście jeśli jest zadbany.
nie che odpalic

- talta
- Mieszkaniec forum
z tego co widze to temat o rometach a nie o keewayach i ch*j wie o czym jeszcze.
kupilem niedwawno Ogara 900 RACING i musze przyznac ze to zaje*isty sprzet! naprawde polecam!
kupilem niedwawno Ogara 900 RACING i musze przyznac ze to zaje*isty sprzet! naprawde polecam!
Ogar 900R > NSR 125 > CBR 600 F3 

-
norecqi - Świeżak
Chyba ci się pomyliło z tym piątym biegiem. Ale thx.
A jeszcze takie pytanie czy wie ktoś po ilu kilometrach mam jechać na przegląd?
Sprzedawca powiedział że po 300 km, a w książce jest 500 km i nie wiem.
A jeszcze takie pytanie czy wie ktoś po ilu kilometrach mam jechać na przegląd?
Sprzedawca powiedział że po 300 km, a w książce jest 500 km i nie wiem.
Rise and Fall
- PunkBoy
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości