Brak iskry - moduł czy cewka?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Brak iskry - moduł czy cewka?
Dzień dobry mam skuter http://www.skuterytanie.pl/files/thunder-lite-50cm3.jpg Thunder Lite. I świeca nie daje iskry,poszedłem do warsztatu powiedzieli że nie mają czasu ale to może być moduł albo cewka... Znalazłem cewkę za 30zł ale dopiero w poniedzialek moge kupić.
Potrzebuje waszej pomocy gdyż nie wiem czy to jest właśnie cewka...
Potrzebuje waszej pomocy gdyż nie wiem czy to jest właśnie cewka...
- Dawid210
- Świeżak
Nie zawsze nowa świeca znaczy dobra
Ja nie dawno kupiłem nowiutką świecę i działa, ale do dupy, lepiej już na starej się jeżdzi. Czasem nowa świeca może wogóle iskry nie dawac.

Ja nie dawno kupiłem nowiutką świecę i działa, ale do dupy, lepiej już na starej się jeżdzi. Czasem nowa świeca może wogóle iskry nie dawac.
-
Łukasz_15* - Świeżak
Wsac palec w faje i zobacz czy cie prad kopie nic sie ci sie nie stanie troche cie popiesci jesli nie kopie to faje kupic i zobacz czy wszystkie kable dobrze zalozone
- Masterleoni
- Świeżak
dokładnie ;P miałem taki sam problem... Świeca nie dawała iskry, kupiłem drugą też nie dawała to kupiłem trzecią i tez nie dawał starszy kazał mi wsadzić palec w faje i zobaczyć czy prąd kopie ;P wsadziłem i problem rozwiązany... zła faja 

- maczoszym12
- Świeżak
- Masterleoni
- Świeżak
- maczoszym12
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm