Romet z125
Romet z125
Witam Czy ktos Ma jakies info na temat tego rometa i ogolnie czy maszyna sprawdzi sie czy sie popsuje bo kazdy mowi ze romet to lipa ;/ a planuje go kupic
- Bimbo
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
- kamil1993
- Świeżak
RomanGie napisał(a):w sierpniowym ŚM masz test tego moto
mhm test jest, sama czytałam bo szukam czegoś w dziale 125, i po przeczytaniu raczej się nie zdecyduje

Nie żyj przeszłością
Ani przyszłością
Nie wiesz przecież co będzie jutro...
Carpe Diem!!!!!
Ani przyszłością
Nie wiesz przecież co będzie jutro...
Carpe Diem!!!!!
- iustusi
- Świeżak
Bimbo napisał(a):pawlak200192 napisał(a):lepiej kup simsona albo jawke![]()
![]()
simsona juz mam ale chce sie przezucic na cos wiekszego ;D a bardzo mnie ciekawi czy ten Romet to sprawdzona Marka :d
Nie
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Moim zdaniem ten romet jest spoko owszem może nie jest pozbawiony wad ale mi sie podoba tylko gdyby te opony bardziej dobrali w świecie motocykli jak byl tekst to podobno zacisk przedniej tarczy sie popsół a to już nie było takie śmieszne ogólnie dobry motocykl za śmieszną cene ale mi najbardziej przeszkadzają w nim te źle dobrane opony przednia wygląda jak od mojego ogara a tylna jak od rasowego enduro
a pozatym mam ziomka co jest serwisantem mówi że tam jest jakaś blokada żeby nie przekraczal 90 a po zdjęciu ma niby zamykać licznik czyli 120
pozdro

a pozatym mam ziomka co jest serwisantem mówi że tam jest jakaś blokada żeby nie przekraczal 90 a po zdjęciu ma niby zamykać licznik czyli 120

pozdro

Siema:)
- KAMiL Jaworzno
- Świeżak
Bimbo napisał(a):simsona juz mam ale chce sie przezucic na cos wiekszego ;D
No to kup MZ 150 i po problemie. Przynajmniej części tanie i wszędzie dostępne...
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
KAMiL Jaworzno napisał(a):Moim zdaniem ten romet jest spoko owszem może nie jest pozbawiony wad ale mi sie podoba tylko gdyby te opony bardziej dobrali w świecie motocykli jak byl tekst to podobno zacisk przedniej tarczy sie popsół a to już nie było takie śmieszne ogólnie dobry motocykl za śmieszną cene ale mi najbardziej przeszkadzają w nim te źle dobrane opony przednia wygląda jak od mojego ogara a tylna jak od rasowego enduro
pozdro
Romet to szrot

lepiej juz kupic 20 letniÄ… honde lub yamahe niz nowe scierwo
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
to nie jest stary polski dobvy szmelc tylko hińskie gówn*
Gilera Runner 2005r | | http://www.bezpieczny-motocyklista.info/
- kamil1993
- Świeżak
to jest mieszane troche chinskiego troche polskiego..... co wy gadacie jak kupujecie te odkurzacze z Made in Taiwan (hahahaha) to jest dobrze a ten romet jest nowy i wiadomo ze nie jest zly........ jak sie dobrze przypatrzec to mozna zauwazyc podobienstwa do zwyklego ogara.......... ja mam zamiar kupic sobie takiego (tylko najpierw zdam na prawko) i wiem że będe z niego zadowolony................ wkońcu stare motorowery romet w czasach kiedy wyszly byly najlepsze.......
- Krismeister
- Świeżak
Ja mam rometa 3 mz etz 251 i widziałem tego rometa z125 i jego pozostałych braci czyli r 150, r 250 i jeszcze tam jakis był.........
- Krismeister
- Świeżak
ja szczerze odradzam kupowania rometa i innych podróbek. mam jesszcze skutera kosztowal mnie 4500, a po miesiacu uzytkowania zamieniam sie na NRG , lub starsze aerox, speedfight... jednym slowem mam zle wspomnienia co do pierwszej maszyny. ile ten romet kosztuje 3500zł ? Za nowy motorek 125 to jest smiech na sali, tyle to kosztuja porzadne nowe owiewki i opony do japonczyka :] Ja radze kupic uzywana nsr jesli chcesz polansowac a jesli nie to kupuj mz, zadbana i gwarantuje ze pojezdzi dobrych pare sezonow. co do rometa, nie ma sensu bluzgać poprostu to dziadostwo i nie trzeba dyskutowac. Aha najwazniejsza rzecz:
NIE PATRZ NA GWARANCJE !! Bo jedynie dlatego ludzie kupuja, a ci serwisanci... oni maja za zadanie nie zmarnowac na ciebie jednej srubki. poprostu 0 serwisu. 0 gwarancji , jedna wielka mafia
NIE PATRZ NA GWARANCJE !! Bo jedynie dlatego ludzie kupuja, a ci serwisanci... oni maja za zadanie nie zmarnowac na ciebie jednej srubki. poprostu 0 serwisu. 0 gwarancji , jedna wielka mafia
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
dokładnie a ci 15 latki co w rzyciu na oczy rometa nie widzieli to ja??
coś wam powiem mialem ale sprzedalem za półdar,o za 50 zł a muj kumpel z klasy tesz ma a jak sie przejedziesz o pali zaskok staniesz o nie pali nio to jusz normalaka wyjmujesz swiece czyscisz i jazda o stajme ci przed bramą no to ty nie wytrzymujej i kopa mu
coś wam powiem mialem ale sprzedalem za półdar,o za 50 zł a muj kumpel z klasy tesz ma a jak sie przejedziesz o pali zaskok staniesz o nie pali nio to jusz normalaka wyjmujesz swiece czyscisz i jazda o stajme ci przed bramą no to ty nie wytrzymujej i kopa mu
- kamil1993
- Świeżak
Troche nie zrozumialem pirwszego wersu, ale podswiadomosc mowi mi ze sie ze mna zgadzasz :] Oczywiscie moje zdanie dotyczy nowych rometow , w ktorych nie ma 1 % prawdziwego rometa z dawnych lat, poprostu jedna fabryka w chinach, chiniol sklada zabawke ze smieci, a jak cos zostanie to zrobi ci k*** plastik albo gaźnik
Aha silnik hondy ? To jednej srubki od hondy nie ma !

Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
wiem że to są hinole a psują się jeszcze bardziej nisz stare dobre polskie rometki
: D
i nie wystarczy przeczyścić świecy
a te silniki od hondy to może nie to może założyli nową marke chonda

i nie wystarczy przeczyścić świecy

a te silniki od hondy to może nie to może założyli nową marke chonda

- kamil1993
- Świeżak
xD xD Tak jak mowilem to jest jedna wielka mafia i tyle. Osobiscie nie rozumiem jak takie cos jak chiniacz moze kosztowac 4500zł przeciez to grzech tak ludzi w ch** robic i mowic ze to jest HONDA !! Jak sie przejechalem kumpla aeroxem to juz poczulem co to jest prawdziwy skuter
Wcisniesz i kurna jeeedziesz

-
Mi5i3K - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości