Co myslicie o skuterach??
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
W 100% sie zgadzam sie z szafą
Piotrek nic do ciebie nie mam,ale jak jestes taki dobry jak w swoim opisie,noto pokaż ten swój STUNT i będzie spokój
Bo to co pokazałeś na fotkach,które niedawno zapodałeś to ch** nie stunt.Chwalisz sie jakbyś umiał niewiadomo co;/ Pozatym nic do ludzi na skuterach nie mam...
ps zrobiłem offtopa,ale musiałem to napisać
prosze o nie kasowanie posta

ps zrobiłem offtopa,ale musiałem to napisać

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Ehm, moze tak - faktycznie jest to pojazd jednosladowy z silnikiem, ulatwiajacy poruszanie sie o terenach miejskich.
Na pewno nie wszedzie wcisniesz sie na moto, na skuterze owszem, malo pali i jest zaczepisty jesli chodzi o zakupy, wypady po kwiatki czy torebke. Sa fajne modele, dosc damskie - nie powiem, ale IMO fajna sprawa po prostu.
Koles lata hondą shadow, odkad zonie kupil skuterek, widze ze ona jezdzi jego mondelcem, shadowa stoi w domu a koles smiga po miescie, po urzedach, bankach na skuterze
Przydaje sie, po prostu i nic nie mam, lapke wystawiam jak skuterek jedzie itp - to w koncu tez motór, tylko mniejszy
Natomiast, coz , sa rozni ludzie niestety - (nic nie powiem wiecej ;p) - jedni normalniejsi inni mniej.
Ja testowalem skuter pod firma - jak koles go kupil i zona nie widziala jeszcze, zabawa na maxa, tylko okropnie wysoko sie siedzi, jak na kozie
Rozumiem ze miejsce pod nogami na zakupy - ale jak dla mnie za wysoko, wole jednak dupskiem po ziemi szorowac i lezec na baku
Ale fun byl XD
W przyplywie dobrego nastroju chetnie bym kupil sobie skuterek na takie normalne latanie do miasta-z miasta, albo zeby stal pod firma na jakis szybki, krotki wyjazd - jak mam sie parkowac w rynku cos mnie trafia (samochodem) a moto - nie wszedzie dojade jednak - spale tyle co samochod bez mala - i mam malo miejsca
monitora LCD nie przewioze, a na skuterze to i w kartonie firmowym
Howk!
Na pewno nie wszedzie wcisniesz sie na moto, na skuterze owszem, malo pali i jest zaczepisty jesli chodzi o zakupy, wypady po kwiatki czy torebke. Sa fajne modele, dosc damskie - nie powiem, ale IMO fajna sprawa po prostu.
Koles lata hondą shadow, odkad zonie kupil skuterek, widze ze ona jezdzi jego mondelcem, shadowa stoi w domu a koles smiga po miescie, po urzedach, bankach na skuterze

Przydaje sie, po prostu i nic nie mam, lapke wystawiam jak skuterek jedzie itp - to w koncu tez motór, tylko mniejszy

Natomiast, coz , sa rozni ludzie niestety - (nic nie powiem wiecej ;p) - jedni normalniejsi inni mniej.
Ja testowalem skuter pod firma - jak koles go kupil i zona nie widziala jeszcze, zabawa na maxa, tylko okropnie wysoko sie siedzi, jak na kozie

Ale fun byl XD
W przyplywie dobrego nastroju chetnie bym kupil sobie skuterek na takie normalne latanie do miasta-z miasta, albo zeby stal pod firma na jakis szybki, krotki wyjazd - jak mam sie parkowac w rynku cos mnie trafia (samochodem) a moto - nie wszedzie dojade jednak - spale tyle co samochod bez mala - i mam malo miejsca

Howk!
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
<yes> 

(otwórz link)

-
moze to nie sa nie wiadomo jakie motocykle,moze nawet nie sa motocyklami.ale to nie nasza sprawa jak ktos sobie chche kupic niech sobie kupi.co wam do tego?
a ten kto zalozyl ten temat pewnie sam pare miesiecy temu jezdzil takim skuterkiem,a teraz sie przesiadl na jakas biegowke i sie wielki motocyklista znalazl od siedmiu bolesci.takie jest moje zdanie.ktos mnie popiera?
a ten kto zalozyl ten temat pewnie sam pare miesiecy temu jezdzil takim skuterkiem,a teraz sie przesiadl na jakas biegowke i sie wielki motocyklista znalazl od siedmiu bolesci.takie jest moje zdanie.ktos mnie popiera?
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec

(otwórz link)

-
simonw napisał(a)::) nie ma to jak mieszanie biegami,czy w puszce czy na moto... tak sobie powtarzam stojac 2-3 godzine w korku, ciagle sprzeglo, gaz,sprzeglo, noga mi odpada i mysle o automacie. Skuter nie ma tego problemu, ot, maly miejski bzyk tak jak pisalem wczesniej
No naprawde wgodzinach szczytu w duzym miescie skuter to zbawienie. Myk srdeczkiem i na przod. Moze kierowcy samochodow tego nie lubia (bo tez by tak chcieli) ale mozna od nich szybko odskoczyc na swaitalch bo nie trzeba biegow zapinac

-
Neos007 - Świeżak
Po pierwsze to żal mi zakompleksionego autora tematu. Wiesz jaka była idea dla tworzących skuter?nie? Miał on być prosty w obsłudze, mógł nim jeździć prawie każdy - młody chłopak a równie dobrze stara babcia.
Po drugie ja w mojej DT też lubie biegi zmieniać i jak ty obliczyłeś te 12~~ km/h?
Po drugie ja w mojej DT też lubie biegi zmieniać i jak ty obliczyłeś te 12~~ km/h?
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

-
stecarlos - Świeżak
stecarlos - dokladnie, bez umiejetnosci jazdy (tylko rower) jako popularny srodek transportu. Do tego ekonimiczny, po chodniku ze swiatel tez odskoczysz.. itp.
Wezmy do tego jescze miasto - typu wroclaw czy gdansk niedawno, pol miata rozkopane jak po bombardowaniu, moto nie wcisniesz na chodnik i nie polecisz, nie wypada chociaz, a skuterem owszem
BzzzzzZZZZZZZZZZ!!!!! ale max.
A temat, bez sensu:)
Wezmy do tego jescze miasto - typu wroclaw czy gdansk niedawno, pol miata rozkopane jak po bombardowaniu, moto nie wcisniesz na chodnik i nie polecisz, nie wypada chociaz, a skuterem owszem

A temat, bez sensu:)
(otwórz link)

-
- maly666625
- Świeżak
maly666625 napisał(a):skutery to straszne gówno! to nadaje sie dla emerytów hehe
To tak samo jak twoj intelekt chyba... Widac ze nigdy nie jezdziles na dobrym skuterze.
Moja moto
| | http://www.bikepics.com/members/Neos007/

-
Neos007 - Świeżak
A ja tam poczęsci lubie skutery, co prawda skutera nie kupiłem ale lubie czasami nimi jeźdizć. Fajnie jest jak cieplutro to jade sobie wolno i patrze co idzie, jedzie , rośnie itp. ponadto sobie można w klapeczkach nad jezioro podlecieć albo szybko do sklepu. fajnie jest też jak po deszczu sie jedzie bo nic nie chlapie! no ale żeczywiście po pewnym czasie wciskanie tylko gazu staje się nudne i dlatego wole biegówki. ale skutery są fajne!!
Aprilia rx- remont
- hefaistos
- Świeżak
Re: Co myslicie o skuterach??
niewiem czy obora te skutery bo sam na skuterku jezdze a jezdze aprilia sr 50 ditech jest to jeden z leprzych skuterow . jesli ktos umi jezdzic to niech jezdzi a nie ze sie wlecze po miescie...japonskimi podrubkami skuterow ktore jada 40 km/h...
Jeden cel w życiu Honda Cbr 1000RR FireBlade
za mało doświdczenia żeby spełnic marzenia
za mało doświdczenia żeby spełnic marzenia
-
Obstek - Świeżak
nie wazne co masz wazne zeby mialo 2 kola i silnik tak jak ktos wczesniej powiedzial. Na kazdego czas przyjdzie i sobie kupi cos lepszego lub wiekszego ! Kazdy ma to co ma i niech sie z tego cieszy tylko z głową
skuter to przeciez mały motorek, i wiekszosc moich kumpli ktorzy jezdzili 2 lata temu skuterem, teraz jezdzi GSX750, np. Arek ;] mozecie go zobaczyc w grupie Team Ostrołęka

Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
a ty chyba niejeżdziłes na 125 lub 80 emerycie...Neos007 napisał(a):maly666625 napisał(a):skutery to straszne gówno! to nadaje sie dla emerytów hehe
To tak samo jak twoj intelekt chyba... Widac ze nigdy nie jezdziles na dobrym skuterze.

- maly666625
- Świeżak
wedlug mnie lepiej wyglada 40 latek na skuterze niz na ŚĆIGACZU 50 ccm ;]
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
dory skuter nie jest zły..... a od małycz scigów rózni go tylko to ze niema biegów no i charakterystycznego wygladu a osiagi są porównywalne..to pierdzikółko i to pierdzikółko
osobiscie lubie skuterki(dobre)

DECISION = CONSEQUNECE
-
Kardek - Świeżak
czasami fajnie sobie usiasc na skutra i pojezdzic .przypomniec sobie czasy skuterka.
ps o gustach sie nie dyskutuje i mysle ze dobrze bedzie jak zamkniemy temat bo do niczego dobrego to nie prowadzi
ps o gustach sie nie dyskutuje i mysle ze dobrze bedzie jak zamkniemy temat bo do niczego dobrego to nie prowadzi
nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
liberda napisał(a):no ale ja bym wolał jkaiegos mini choopera a nie cos takiego jak tam wollicie te swoje skutery to prosze bardzo ale one po prostu mnie wkurwiaja
A mnie np. wkur**** tacy debile jak ty...
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm