Co myslicie o skuterach??
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
maly666625 napisał(a):a ty chyba niejeżdziłes na 125 lub 80 emerycie...Neos007 napisał(a):maly666625 napisał(a):skutery to straszne gówno! to nadaje sie dla emerytów hehe
To tak samo jak twoj intelekt chyba... Widac ze nigdy nie jezdziles na dobrym skuterze.
Jezdzilem na 125, ale mam za malo lat zeby zdawac na kat. A, a na A1 szkoda mi kasy. To czym mam jezdzic? Na 125 z biegami ale po polach zeby mnie psy nie zlapaly? A ze mieszkam w miescie to skuter do ideal

Moja moto
| | http://www.bikepics.com/members/Neos007/

-
Neos007 - Świeżak
Fenek16 napisał(a):liberda napisał(a):no ale ja bym wolał jkaiegos mini choopera a nie cos takiego jak tam wollicie te swoje skutery to prosze bardzo ale one po prostu mnie wkurwiaja
A mnie np. wkur**** tacy debile jak ty...
Ja jednak jakbym miał wybierać między skuterem a jakimś mini chooperem,to wybrałbym skuter

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
kamilek napisał(a):*** kucicie sie jak debile poprostu *** kupić hulajnoge elektryczną i jak skuter na 2 kółkach i bez biegów.
Od tego jest forum kolego,żeby sie kłucić/dyskutować... A jak nie pasi to co tu jeszcze robisz??

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
chyba że tak....... ja mieszkam na wsi i sobie na luzie jeżdze swoim gokartem i innymi motorami(mz,wsk itp)Neos007 napisał(a):maly666625 napisał(a):a ty chyba niejeżdziłes na 125 lub 80 emerycie...Neos007 napisał(a):maly666625 napisał(a):skutery to straszne gówno! to nadaje sie dla emerytów hehe
To tak samo jak twoj intelekt chyba... Widac ze nigdy nie jezdziles na dobrym skuterze.
Jezdzilem na 125, ale mam za malo lat zeby zdawac na kat. A, a na A1 szkoda mi kasy. To czym mam jezdzic? Na 125 z biegami ale po polach zeby mnie psy nie zlapaly? A ze mieszkam w miescie to skuter do ideal

- maly666625
- Świeżak
jeden woli matke drugi tesciowa...... do zadnego sprzeta na 2 kolkach z silnikiem nic nie mam.... ale jazda na naprawde dobrym skucie tez sprawia duzo frajdy i nie tylko w miescie... a na takim mini chopperze to zostaje tylko "jazda" niby to fajne ale jednak wolalbym skuta...
ten temat doprowadzi do tego ze kazdy napisze co mu sie bardziej podoba i co woli.... a kazdy kupuje to na co go stac i co jest dla nie go odpowiednie... pozdrawiam
ten temat doprowadzi do tego ze kazdy napisze co mu sie bardziej podoba i co woli.... a kazdy kupuje to na co go stac i co jest dla nie go odpowiednie... pozdrawiam

bedzie dobrze... i jest bardzo dobrze.... Z'etek xD
-
owad - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości