Marka ZIPP
• Strona 1 z 1
Marka ZIPP
Witam, odgórnie mówie że szukałem w zakładce 'szukaj' i nieznalazłem podobnego tematu, może jestem poprostu ślepy i jeśli tak jest to proszę usunąć temat, dzięki
A więc do rzeczy, kieruje się do was z pytaniem na temat marki ZIPP. Co o niej myślicie, jakie macie doświadczenie z tą marką, a dokładnie chodzi mi o komfort, wytrzymałość motocykli i ogólnie jakość, pytam ponieważ wiem że to 'chińskie', a chcę kupić pojemności 125ccm, więc chce opini większych motórów a nie skuterów, które także produkuje.

A więc do rzeczy, kieruje się do was z pytaniem na temat marki ZIPP. Co o niej myślicie, jakie macie doświadczenie z tą marką, a dokładnie chodzi mi o komfort, wytrzymałość motocykli i ogólnie jakość, pytam ponieważ wiem że to 'chińskie', a chcę kupić pojemności 125ccm, więc chce opini większych motórów a nie skuterów, które także produkuje.
"Wszystko w swoim czasie..." | "Każdy ma prawo do szczęścia..." | http://s5.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=221467
- bombel1333
- Świeżak
Coś słabo szukałeś:
viewtopic.php?t=22446&highlight=pytania+chi%F1skie
viewtopic.php?p=124562#124562
viewtopic.php?t=22446&highlight=pytania+chi%F1skie
viewtopic.php?p=124562#124562
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości