Honda Cbr 125, wszystko o motocyklu.
no dokladnie, bo ja zastanawiam sie nad CBRka, tylko ze nie jestem pewien czy za mala nie bedzie, a nie mialem okazji jeszcze na niej siedziec...i tak wracajac do tego akumulatora, to moze po prostu zwarcie gdzies masz i prad ci ucieka...? no albo sam aku jest walniety i na tej gwarancji musisz go wymienic;)
				Silnik, dwa koła i mina od razu jest wesoła!;)
			- 

FFLORO
- Świeżak
No własnie bo mam zrobione prawko kat. A1 i nie zalezy mi na szybkości tylko na fajnej i ekonomicznej jeździe  Zastanawiam się nad CBR tylko nie wiem jak się bedzie jeżdziło i jak będę wyglądał na niej, mam równe 180cm wzrostu a zwykle jak zadaje pytanie czy się opłaca to ludzie odpisuja że to szajs itp.
 Zastanawiam się nad CBR tylko nie wiem jak się bedzie jeżdziło i jak będę wyglądał na niej, mam równe 180cm wzrostu a zwykle jak zadaje pytanie czy się opłaca to ludzie odpisuja że to szajs itp.   Może wy mi pomożecie zdecydować czy ją brać
 Może wy mi pomożecie zdecydować czy ją brać 

Zastanawiam się nad CBR tylko nie wiem jak się bedzie jeżdziło i jak będę wyglądał na niej, mam równe 180cm wzrostu a zwykle jak zadaje pytanie czy się opłaca to ludzie odpisuja że to szajs itp.
 Zastanawiam się nad CBR tylko nie wiem jak się bedzie jeżdziło i jak będę wyglądał na niej, mam równe 180cm wzrostu a zwykle jak zadaje pytanie czy się opłaca to ludzie odpisuja że to szajs itp.   Może wy mi pomożecie zdecydować czy ją brać
 Może wy mi pomożecie zdecydować czy ją brać 
- meteoryx
- Świeżak
ze to szajs to zdecydowanie sie nie zgodze. tak jak pisza praktycznie wszyscy na scigacz.pl Honda CBR to naprawde pozadnie wykonany motocykl z dobrej jakosci materialow i jak najbardziej zywotny;) jedyny minus taki ze mala troche...ale to chyba bedziesz tak jak ja musial samemu usiasc i sprawdzic czy ci pasuje;)
Wikples wrzucil zdjecie jak wyglada na CBR majac 185cm wzrostu: http://www.scigacz.pl/riderfoto/5271.html takze sam ocen;)
				Wikples wrzucil zdjecie jak wyglada na CBR majac 185cm wzrostu: http://www.scigacz.pl/riderfoto/5271.html takze sam ocen;)
Silnik, dwa koła i mina od razu jest wesoła!;)
			- 

FFLORO
- Świeżak
Witam.
Czy jest możliwość założyć większy cylinder do cebry 125?? znalazłem na jednej ze stronek coś takiego :

Jak wy na to patrzycie?? czy już ktoś sobie zmienił cylinder?

Czy jest możliwość założyć większy cylinder do cebry 125?? znalazłem na jednej ze stronek coś takiego :

Jak wy na to patrzycie?? czy już ktoś sobie zmienił cylinder?
- maczoszym12
- Świeżak
ojj... po co sie bawic w wymienianie cylka?? stracisz kase, na mocy duzo nie zyskasz, a i silnik bedzie cierpial i inne komponenty silnika moga znacznie szybciej sie ro.... , jak ci brakuje mocy to sprzedaj cbr kup np RS i sprawa zalatwiona, a nie bawic sie w tandetne tuningi i tracic kase

- Spidey
- Świeżak
- maczoszym12
- Świeżak
najlepiej zostaw tak jak jest ;] jak np takie cos bys kupil za ok.300zl to licz sie z tym ze np korbowod moze ci za np.3 miesiace peknac i nie dosc ze bedziesz musial nowy korbowod to jeszcze moze sie cos dodatkowo uszkodzic w silniku i znow wydatek, ale rob jak chcesz ja odradzam takich przerobek ;]

- Spidey
- Świeżak
witam jestem nowym uzytkownikiem, kupilem cbr 125 i ciekawi mnie czemu w miejcu model na ramie jest naklejka cbr 125 rs5? wszystkie tak maja? na forum kazdy pisze o 125 r a co oznacza rs5?

- Dominix2009
- Świeżak
kupiłeś w salonie czy od kogoś?? jak od kogoś to widocznie poprzedni właściciel miał frajde i sobie nakleił rs5 

- maczoszym12
- Świeżak
kupilem uzywana 2005r 16000mil przebiegu, a moze to dlatego ze to wersja uk albo cos? no bo po co na ramie pod kierownikiem naklejac taka naklejke?

- Dominix2009
- Świeżak
zaby taki ktos jak ty pomyslał ze to jakas limitowana wersja... to jest zwykła naklejka nic nie oznaczajaca

- 

andrzej551
- Bywalec
ja wcale nie myslalem ze to limitowana wersja, myslalem ze moze to jakis wal i sie nieco przestraszylem, nie sadze jednak ze to ktos doklejal, niby po co, dokladnie to jest tak napisane CBR125-RS5 i jest to w niewidocznym miejscu glowki ramy. jej kolor to repsol i jak sa na allegro albo na ebayu to wlasnie ter rs5 to sa w kolorze repsola wiec to pewnie dlatego.

- Dominix2009
- Świeżak
witam, dzis mam inne pytanie, ile wynosi predkosc cbr 125 na seryjnym ogumieniu, na 6-tym biegu przy 10.5tys rpm, licznik nie wskazuje gdyz nie dziala.

- Dominix2009
- Świeżak
samochod to tez nie najlepsze porownanie  bo tak samo w samochodzie jak bedziesz mial inne opony to tez bedzie inaczej pokazywal... mi jak dzialal licznik to pokazywal maxymalnie jakies 82mph ale nie jestem pewny czy nie klamal...
 bo tak samo w samochodzie jak bedziesz mial inne opony to tez bedzie inaczej pokazywal... mi jak dzialal licznik to pokazywal maxymalnie jakies 82mph ale nie jestem pewny czy nie klamal...

bo tak samo w samochodzie jak bedziesz mial inne opony to tez bedzie inaczej pokazywal... mi jak dzialal licznik to pokazywal maxymalnie jakies 82mph ale nie jestem pewny czy nie klamal...
 bo tak samo w samochodzie jak bedziesz mial inne opony to tez bedzie inaczej pokazywal... mi jak dzialal licznik to pokazywal maxymalnie jakies 82mph ale nie jestem pewny czy nie klamal...- Dominix2009
- Świeżak
ja przy wadze 80kg. i 175 cm wzrostu jak się"położyłem na baku" to przy 11 tyś wycisnąłem 135 km/h ale podkreślam na własnym ogumieniu 

- maczoszym12
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości