Honda Cbr 125, wszystko o motocyklu.
to pamietaj ze odblokowanie jest nielegalne - pozatym tutaj elektronika, zmiana sterowania modulem :>
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
a ma ktoś może namiary na jakies części (plasiki) do tego nowego modelu??
z góry dziekuje
AAAa....
jeszcze mnie zastanawia jedna rzecz
czy jest jakas osoba z was która ma odblkowany moduł??? jeśli tak to jaka jest różnica między zablokowanym ??
z góry dziekuje
AAAa....
jeszcze mnie zastanawia jedna rzecz
czy jest jakas osoba z was która ma odblkowany moduł??? jeśli tak to jaka jest różnica między zablokowanym ??
- ostry07
- Świeżak
dokładnie nie wiem ile pali bo mam ją ponad tydzień i jeżdże tylko koło domu .. ale pewnie tak jak wszystkie czyli około 3 l.
a ta czache i owiewki widziałem na allegro .... ale cena jest również nie mała...
za przednia czache chcą 500 zł
mysle ze za podobna cene kupie nowe cześci w serwisie ...
a 3 dni temu zakupiłem poprzez allegro drugą taką sama cbr rowniez czarną za banalnie małe pieniążki .
też jest model 2008 i na wtrysku
a z blokadami w niej to nadal sie nie wyjaśnilo
sprobuje w serwisie
a ta czache i owiewki widziałem na allegro .... ale cena jest również nie mała...
za przednia czache chcą 500 zł
mysle ze za podobna cene kupie nowe cześci w serwisie ...
a 3 dni temu zakupiłem poprzez allegro drugą taką sama cbr rowniez czarną za banalnie małe pieniążki .
też jest model 2008 i na wtrysku
a z blokadami w niej to nadal sie nie wyjaśnilo
sprobuje w serwisie
- ostry07
- Świeżak
witam mialem ukradziony motor wyremontowalem go calego wszystko ladnie pieknie tylko ze bardzo szybko rozladowuje mi sie akumulator(a jest nowy) i niewiadomo ile bym przejechal nawet troche sie nie naladuje a oprocz tego czasami mi gasnie np na swiatlach lub podczas jazdy jak puszcze gaz wie ktos ocb z tym?
dzieki Zinq
dzieki Zinq
- zinqzinq
- Świeżak
Że Ci gaśnie to nie wina aku. Pewnie masz na gaźniku i należałoby mu zrobić czyszczenie i regulację. Sprawdź czy masz odpowiednie napięcie ładowania.
,,De gustibus non est disputandum"(Å‚ac.)-O gustach siÄ™ nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
ja chcailbym sie spytac o obroty. mianowicie na niekotrych filmikach widac jak jadac to ladnie szybko sie wkrecaja do 10tys, a na niektorych juz przy 8tys zmieniaja bo obroty wolno bierze. moje pytanie od czego zalezy szybkosc wkrecania sie na obroty i co mozna zrobic zeby sie ladnie szybko wkrecala na obroty? ;]
- Spidey
- Świeżak
-
andrzej551 - Bywalec
Zależy głównie od zębatek. Jeśli są na przyśpieszenie to moto będzie się dużo szybciej wkręcało niż na V-max.
-
a teraz akumulator sie "rozladowal" znaczy gdy proboj odpalic to jakby kable od akumulator bzyczaly bzzzzzyt bzyyyyyt i dead ale jak odpale z pychu to swiatla sie pala wszystkie kontrolki i kierunkowskazy dzialaja jakby byl full wtf? :/
- zinqzinq
- Świeżak
witam, nie wie ktos skad moge zdobyc przednia cala lampe do nowego modelu cbr 125 lub moglby ktos zalatwic, bo nowa kosztuje smieszne duze pieniadze:( pozdro
- franke5315
- Świeżak
zinqzinq napisał(a):a teraz akumulator sie "rozladowal" znaczy gdy proboj odpalic to jakby kable od akumulator bzyczaly bzzzzzyt bzyyyyyt i dead ale jak odpale z pychu to swiatla sie pala wszystkie kontrolki i kierunkowskazy dzialaja jakby byl full wtf? :/
Padnięty akumulator. Że światła i kontrolki działają to przecież normalne bo na zapalonym silniku ciągną prąd z prądnicy. Wymień bądź naładuj jeśli się da akumulator.
-
Sprawdź ładowanie. Jeśli jest normalne (ok 14V) to wina aku.
-
ja mam pytanko ;p czy trzeba miec np w moto ogolnie oswietlenie tablicy?? czy w dzien jak sobie jezdzisz to przeciez widac, i czy niebiescy moga sie przyczepic ze tego takiego nie mam? nawet ejsli powiem ze szkoda mi pradu w dzien? xD bo rozumiem ze w nocy to przyczepic sie maja prawo ale jak jezdze w dzien to moga cos mi zrobic czy raczej to oleja? ;]
- Spidey
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości