Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
Jeśli moto jest kupione w polskim salonie to przebieg może być. Ale jeśli przyjechało z niemiec to na 80% jest kręcony.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Jedno krotkie pytanko : chodzi o Derbi Sende 50 R 2002
A mianowicie
wymienilem pierscienie bo byla taka koniecznosc ... i nasuwa sie teraz pytanie . Ile musze docierac te pierscienie ? i do ilu maxymalnie obrotów jezdzic ?
A i jeszcze jedno
czy warto kupowac buzer ? czy to bedzie wyrzucenie pieniedzy w bloto, nie przydaje sie ochraniacz przy takiej pojemnosci czyli przy niskich predkosciach
max90-100km/h
A mianowicie

A i jeszcze jedno

Muay Thai <.3333
- urban3k
- Świeżak
A więc tak. Denerwuje mnie to iż moto rusza dopiero przy 5-6 tyś obrotów więc mam pytanie. Jakie sprężynki sprzęgła pomogą mi to zmienić aby ruszał na niższych obrotach? Twarde, średnie, czy miękkie? Kolejne pytanie dotyczące tego samego to czy nie pogorszy mi to osiągów?
- 0G0R3K-15
- Świeżak
Witam! Mam pytanko. Mam derbi sende i chciałbym zakupić lusterka lecz mam tylko jedno miejsce z lewej strony na lusterko. Z prawe strony takiego czegoś nie ma. Wiem, że jest możliwość kupienia specjalnych uchwytów, ale wszystkie co widzę na allegro mają wejście na gwint 10mm. Ja potrzebuje lusterka z 8mm, a niestety nie da się kupić jednej z gwintem 8mm, a drugiej z 10mm. Dodam, że planuje zakup chromowanych lusterek w kształcie łezki. Musze kupić od razu zestaw 2 lusterek z gwintem 8mm. Czy mógłby ktoś podać link albo coś podpowiedzieć w związku z tymi uchwytami (musi być srebrny) i podać jakieś fajne lusterka do derbi sendy? Z góry dzięki!
- patryk149
- Świeżak
Witam, dziÅ› mam do was pytanie. W filtrze powietrza mam takÄ… rurkÄ™
To jest blokada, tylko jak Ją wyjmę to skuter chodzi jak g.... Ma za dużo powietrza za mało paliwa chyba? Ale ni jak nie idzie tego wyregulować, dałem dysze większą, dusi się. Kurka już parę dni ją mecze, wie ktoś jak to wyregulować?

To jest blokada, tylko jak Ją wyjmę to skuter chodzi jak g.... Ma za dużo powietrza za mało paliwa chyba? Ale ni jak nie idzie tego wyregulować, dałem dysze większą, dusi się. Kurka już parę dni ją mecze, wie ktoś jak to wyregulować?
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
wyjmij to zostaw seryjną dysze na razie i w tedy spróbuj wyregulować śrubka od powietrza.
Aprilia Rs | | http://www.youtube.com/watch?v=3GgF6j-AGWc | | Sprzedam: zębatke przód 12 zębów, i dysze 85 i 63 Dell`orto SHA, PHBG, PHBD (pisać na GG)
-
gallanonim92 - Świeżak
Urban jeśli cylinder jest seryjny czyli nicasilowy to pierścienie dociera się 100-150km.
Moto z kręconym przebiegiem może skreślić tylko stan techniczny. Przebieg to ostatnia rzecz jaką należy się sugerować bo nie jeden co ma zrobione 70tyś przejedzie więcej niż jakiś zakatowany co ma 20tyś.
Moto z kręconym przebiegiem może skreślić tylko stan techniczny. Przebieg to ostatnia rzecz jaką należy się sugerować bo nie jeden co ma zrobione 70tyś przejedzie więcej niż jakiś zakatowany co ma 20tyś.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości