Kymco
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2

Kymco-Kwang Yang Motor Company to jest wirma ktorya robi skutery na bazie hondy ;p poczytajna wiki http://pl.wikipedia.org/wiki/Kymco

- NikeStyle
- Świeżak
Są to najlepsze z chinoli, nie słyszałem żeby komuś coś się rozwaliło, no i po zdjęciu blokad nie tracisz gwarancji. Ja np. jeśli był bym już skazany to bym wybrał właśnie tę markę z chinoli, ale szczerze mówiąc za taką kase możesz kupić dobrą naprawde markową używke.

- 

KAPELA911
- Bywalec
A ja słyszałem że najlepszym ze stajni Kymco jest Super9  ale chińczyk to chińczyk nie ma to tamto... będzie sie często psuł
  ale chińczyk to chińczyk nie ma to tamto... będzie sie często psuł 
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
			a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
- 

Jonyl
- Świeżak
super9 sie rzadko psuje praktycznie wcale, jest najszybszy i najwytrzymalszy z kymco
ale nowy to zawsze nowy, a uzywany nie wiadomo co przeszedl chyba ze od znajomego
kymco to chinczyka ale sprawuje sie jak japonczyk ;D
niby z jakiej racji sie nie traci gwarancji po zdjeciu blokad ?

ale nowy to zawsze nowy, a uzywany nie wiadomo co przeszedl chyba ze od znajomego
kymco to chinczyka ale sprawuje sie jak japonczyk ;D
niby z jakiej racji sie nie traci gwarancji po zdjeciu blokad ?
- talta
- Mieszkaniec forum
Witam!!! mam pytanie. mam kymco tpo boy  zmieniłem tłok z cylindrem i głowicą na 70. teraz chciałbym sciągnąc blokade ale nie wiem jak i gdzie są. czytałem już o różowym kabelku rurce we filtrze i śrubce w gażniku ale ja tego nie mam a predkość jaką osiągam to 65 km/h. co mam zrobić??? prosze o porady.

- qiubi
- Świeżak
http://www.scigacz.pl/Blokady,w,skutera ... ,4581.html
http://www.scigacz.pl/Tuning,skutera,4103.html
jak to przeczytasz to sie dowiesz ze nie mozna stuningowac tylko polowy czesci w silniku np. wydech, rolki i cylinder tylko trzeba albo wszystko albo nic chociaz osobiscie uwazam ze wydech i rolki mozna ..

http://www.scigacz.pl/Tuning,skutera,4103.html
jak to przeczytasz to sie dowiesz ze nie mozna stuningowac tylko polowy czesci w silniku np. wydech, rolki i cylinder tylko trzeba albo wszystko albo nic chociaz osobiscie uwazam ze wydech i rolki mozna ..
- talta
- Mieszkaniec forum
Obejrzałem...niewiem co powiedziedz,prawdziwa miłość,pełen szacun dla gościa. Niech spoczywa w pokoju.                                                        A propo blokad to ile ich może mieć  taki top boy. Bo oblukałem wszystko i niema zadnych kabelków, śrubek-ogranicznika przepustnicy itp. zostaje mi tylko filtr paliwa i dystans na wariatorze. czy to możliwe?

- qiubi
- Świeżak
Nie wiem czy to możliwe, sprawdź czy nie masz tulejki zwężającej kolektor odprowadzający spaliny od turbo doładowania i zmień mape zapłonu z standart na sport. Chyba miałeś jasno napisane gdzie możesz mieć blokady to sprawdź to a nie wszytko chciał byś mieć na gotowe. A jak Ci się nie podobają artykuły scigacz.pl to ich nie czytaj.

- 

KAPELA911
- Bywalec
Re: Kymco
Frugos napisał(a):Czy firma Kymco jest warta uwagi czy to ten sam poziom co te Kingwaye, Boatiny itd.? Niektóre motory są ciekawe.
Kymco - firma Tajwańska. Gorsza od Honda, Yamaha i inne japończyki ale lepsza od Kingwaye, Boatian i inne chińczyki
Ostatnio edytowano 23/2/2009, 14:13 przez TOM67, łącznie edytowano 1 raz

- TOM67
- Świeżak
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2

Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości