Kradzież Yamahy R1
V-max666 napisał(a):Sprawcy proponuje wydać wyrok poprzez samosąd, najlepiej grupowo na conajmniej kilka moto podjechac pod typa i zrobic ostrą przekope, to powinno oduczyc go podobnych wybryków w przyszłości, szczególnie gdy nieda rady ręką odkrecic manety. Bo motocykliści powinni trzymać sie razem
z zasadą łeb za łeb
taaa to było by brdzo dobrym rozwiązaniem.. tylko jak go znaleść i mieć pewnośc że to on aby spokojnie zacząc działać

CBR F4 2000r
.......?? <- czas na zmiane
.......?? <- czas na zmiane
- Grzesiek467
- Świeżak
YZF R1 napisał(a):Ja bym mu laskę wydymał na jego oczach w kilku....
Bez obrazy YZF szanuję Cię,ogólnie mądrze piszesz,ale z tym to chyba trochę przegiołeś...

-
mahomet84 - Świeżak
być może że mnie poniosło ale jak sobie pomyśle że ktoś mi zabrał mój motocykl który jest mi tak bliski to byłbym wstanie upodlić tego człowieka najbardziej jak się da.... chyba nawet mógłbym go zakopać żywcem poważnie.... aa i dziękuję za szacunek pozdrawiam
-
YZF R1 - Moderator
dymanie laski to przegięcie. co ona biedna winnnnnna, że ma frajera. znaleźć takich co jego zamkną w worek... 

-
SQ - Mieszkaniec forum
V-max666 napisał(a):z tym dymaniem laski, to popieram YZF R1, po takiej akccji juz pewnie nigdy by nawet spojrzał na motocykl , a takie wrażenia w pamieci pozostają na długo
Myślisz ,że taki złodziej by się tym przejął...On by nawet swoją rodzoną matkę sprzedał jakby mógł pewnie...Kures*wa tyle chodzi po świecie,że...
-
mahomet84 - Świeżak
Własnie, to, że jest z jakąś, nie znaczy, że mu zależy.
Mógłbym napisac "rozumiem, emocje...". Ale nie rozumiem. Dymać jakąś Bogu ducha winną dziewczynę (o ile istnieje) za coś co zrobił jakiś przychlast?. Chociaż zauważyłem, ze obnosić się z niepohamowaną agresją to tu normalka.
Mógłbym napisac "rozumiem, emocje...". Ale nie rozumiem. Dymać jakąś Bogu ducha winną dziewczynę (o ile istnieje) za coś co zrobił jakiś przychlast?. Chociaż zauważyłem, ze obnosić się z niepohamowaną agresją to tu normalka.
-
puff - Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
barbarzyństwo? przesadzasz... barbarzyństwo to wyrywanie publicznych ławek na stadionach, a co kto robi prywatnie, na prywatnej łące z prywatnymi kibolami to jego prywatna sprawa.
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
SQ - Mieszkaniec forum
laser a Ty w sobie odnalazłeś pokłady pokoju i miłości dzisiaj?
co do % tak mi zostało ze studiów. kultywuję słowiańską traddyjcę!
co do % tak mi zostało ze studiów. kultywuję słowiańską traddyjcę!
-
SQ - Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości