Zobacz wÄ…tek - Kawasaki ZX6R.
NAS Analytics TAG

Kawasaki ZX6R.

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez cezare » 20/6/2008, 14:54

kolejny przykład użycia tylnego hebla ... piepSZe was zwolennicy tego przedmiotu ;) - i kolejnych purystów w oko też... burzących się "to po co on tam jest"...

ale kolejny raz czytam - dołożyłem tył i .....
i co ? i koszta ;) fajnie było ? ... jeszcze raz ?
pamiętaj - tylny do końca ;) !!!! ( szkoła suzuki - a TY nie zdałas ;) ) ...

House MD napisał(a):chrzest bojowy zaliczony :) , ale na początku radzę jeździć powolutku i blisko prawej strony.

tak tak - stary .. snifuj dalej .. BTW - fajny baseball .. hue hue hueuh ziooom...
Ostatnio edytowano 20/6/2008, 14:59 przez cezare, łącznie edytowano 1 raz
cezare
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 20/6/2008, 14:58

YZF R1 napisał(a):na GS-e też by glebła więc to ze kupiła ZX6R to chyba nie było przyczyną przewrotki. :roll:

1. Napisalam, co bylo glowna przyczyna przewrotki.
2. Moze uwazasz, ze ten typ motocykla jest jak najbardziej odpowiedni do nauki jazdy?
3. Edytuj posty :lol: Pzdr.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez YZF R1 » 20/6/2008, 15:15

wiem co było główną przyczyną przewrotki i nie kwestionuje twojej wypowiedzi... nie wspomniałem nic na temat że zx6r jest do nauki nie rozumiem twojego bezpodstawnego pytania?? a co edycji postów czasem mi się nie chce ich edytować wybacz lenistwo.... pozdrawiam
YZF R1
Moderator

Postprzez House MD » 20/6/2008, 16:23

Na początek wolałbym hondę cb 500 lub gs, a tekst nie wiem dlaczego ,ale Cię Patty zdenerwował ... Dziewczyna kupiła mocne moto ,jej wybór i ani mnie, ani nikomu z user'ów tego forum nic do tego. Eminem rzeczywiście ma 'dużo' wspólnego z tematem, użyłem jego fotki jako avatara, a tu już od razu jakieś insynuacje, do tego bezpodstawne. Tekst był raczej humorystyczny ,więc nie wiem dlaczego się tak spinasz?
House MD
Świeżak

Postprzez cezare » 20/6/2008, 16:38

House MD napisał(a): Tekst był raczej humorystyczny ,więc nie wiem dlaczego się tak spinasz?
humorystycznie gupiej xxxxx się na szczęście nic nie stało ... równie dobrze podnóżek mógł przebic jej stopę, a sprzęt zmiażdżyć miednicę... w zalezności jak upadła.. fuksiara... mogła podeprzeć się ra ręce a sprżet wyłamać łokieć w drugą stronę... etc..

a jazda blisko krawężnika jest największym debilizmem na jaki sobie może pozwolić ktokolwiek zasuwający na moto .. i nie chce mi się nawet tego tłumaczyć...

stwierdzenie "masz jaja" zamieniłbym na coś kompletnie innego ..

obciach było kupować słabszego sprzęta ? więc się teraz xxxxo męcz...

ona teraz bedzie latać jak bomba - czaisz bazę ? ja nie chciałbym latać za nią .. tylko czekać komu i gdzie przyp..li ... tu był pies i klasyczna kostka .. nauka bolesna - co bedzie następne ? 6latek z piłką ? nierozważna bacia na pasach ...

a ta Pani nie ominie nic ... więc bedzie teraz latać ze "spiętymi" jajcami .. albo ? .... strach myśleć..
cezare
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez House MD » 20/6/2008, 16:44

Za bardzo bierzesz to do siebie. Nie chciałem nikogo urazić, a na pewno nie chciałem nabijać się z czyjegoś nieszczęścia. To co napisałeś z tym ziomem było irytujące i nijak ma się do mnie, upraszczasz i posługujesz się schematami. Dziewczyna kupiła takie moto jak chciała, nie pochwalam tego, choć we wcześniejszym poście gratulowałem jej odwagi ( mój błąd). W niedługim czasie sama dojdzie do wniosku ,że jednak doświadczenie jest ważniejsze i przychodzi z przebytymi km.
Ostatnio edytowano 20/6/2008, 16:54 przez House MD, łącznie edytowano 1 raz
House MD
Świeżak

Postprzez YZF R1 » 20/6/2008, 16:52

House MD napisał(a):Na początek wolałbym hondę cb 500 lub gs, a tekst nie wiem dlaczego ,ale Cię Patty zdenerwował ... Dziewczyna kupiła mocne moto ,jej wybór i ani mnie, ani nikomu z user'ów tego forum nic do tego. Eminem rzeczywiście ma 'dużo' wspólnego z tematem, użyłem jego fotki jako avatara, a tu już od razu jakieś insynuacje, do tego bezpodstawne. Tekst był raczej humorystyczny ,więc nie wiem dlaczego się tak spinasz?

Może brak faceta..... :wink:
Patty oczywiście Joke..... :wink:
YZF R1
Moderator

Postprzez zzzubek » 20/6/2008, 17:17

ja mam pomysl! kazmy jej sprzedac to moto napewno nas wyslucha :lol:
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym! :twisted:
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
zzzubek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez greddy » 20/6/2008, 17:32

dajta spokoj hałsowi.
brak motywacji do życia...
greddy
Stały bywalec

Postprzez CalibraHunter » 20/6/2008, 21:47

Cezare dobitnie wyrazil co ja o tym mysle. Dzieki kolego. I niech to bedzie przestroga dla kolejnych ambitnych co kupowanie supersportow jako pierwsze moto uwazaja za posiadanie jaj.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez YZF R1 » 20/6/2008, 21:48

Sorka za offtopic greddy co przedstawia twoja awatara????
YZF R1
Moderator

Postprzez greddy » 20/6/2008, 21:50

moment kulminacyjny, spowodowany dlugim naciskiem na zwieracze.
brak motywacji do życia...
greddy
Stały bywalec

Postprzez Meciek » 20/6/2008, 22:06

YZF R1 napisał(a):
Może brak faceta..... :wink:

Wypraszam sobie!!!
Meciek
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez LadyGosiek » 20/6/2008, 23:41

cezare napisał(a):
House MD napisał(a): Tekst był raczej humorystyczny ,więc nie wiem dlaczego się tak spinasz?
humorystycznie gupiej xxxxx się na szczęście nic nie stało ... równie dobrze podnóżek mógł przebic jej stopę, a sprzęt zmiażdżyć miednicę... w zalezności jak upadła.. fuksiara... mogła podeprzeć się ra ręce a sprżet wyłamać łokieć w drugą stronę... etc..

a jazda blisko krawężnika jest największym debilizmem na jaki sobie może pozwolić ktokolwiek zasuwający na moto .. i nie chce mi się nawet tego tłumaczyć...

stwierdzenie "masz jaja" zamieniłbym na coś kompletnie innego ..

obciach było kupować słabszego sprzęta ? więc się teraz xxxxo męcz...

ona teraz bedzie latać jak bomba - czaisz bazę ? ja nie chciałbym latać za nią .. tylko czekać komu i gdzie przyp..li ... tu był pies i klasyczna kostka .. nauka bolesna - co bedzie następne ? 6latek z piłką ? nierozważna bacia na pasach ...

a ta Pani nie ominie nic ... więc bedzie teraz latać ze "spiętymi" jajcami .. albo ? .... strach myśleć..

Mozesz powiedziec o co do diabla chodzi Ci z tymi x jak chcesz cos powiedziec wal wprost takie glupie x sobie wsadz! Mialam kolejna glebe i chcialam o niej napisac ale widze ze nie tutaj i to po twoim poscie! Dziekuje Panowie ktorzy pomogliscie i napisaliscie cos madrego cezare Tobie nie dziekuje xxxu
LadyGosiek
Świeżak

Postprzez LadyGosiek » 20/6/2008, 23:43

I dodam jeszcze ze bede sie meczyc nie Twoja sprawa niekt nie zmuszal Cie zebys bral udzial w dyskusji! Ty chyba masz slabsze moto i poprostu zazdroscisz!
Tylko ZX6R 96' ale tez boli :) 5 min w zyciu, czy zycie w 5 minut
LadyGosiek
Świeżak

Postprzez jot » 20/6/2008, 23:55

LadyGosiek lepiej się uspokój.
cezare ma racje, moze zbyt dobitnie to przekazal ale ma.

Kupowanie ponad 100km szlifierki jako pierwszy moto = glupota.
Jesteś kobietą, moto swoje waży, moc ma, a Ty nie oszukując się jeździć nie umiesz.

Kolejna gleba to nic nowego, będzie ich jeszcze dużo. Ważne, że nic się nie stało Tobie. Zacznij wyciągać jakieś wnioski z tego co się dzieje.

Może jakiś kurs dodatkowy ?
"You`re an accident waiting to happen" | | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M961749 | ______ | fzs 600
jot
Świeżak

Postprzez dark_angel » 21/6/2008, 00:07

LadyGosiek napisał(a):I dodam jeszcze ze bede sie meczyc nie Twoja sprawa niekt nie zmuszal Cie zebys bral udzial w dyskusji! Ty chyba masz slabsze moto i poprostu zazdroscisz!

Może rzeczywiście trochę za ostro zareagował, nie znasz jednak jego intencji. Być może pomyślał że jeśli skomentuje to w ten sposób to dłużej się nad tym zastanowisz i wyniesiesz z tego jakieś wnioski na przyszłość :wink:
Prawda jest też niestety taka że często mocniejszy, sportowy (z turystykami jest nieco inaczej przynajmniej w moim odczuciu) motor bardziej kusi niż "mniejszy kolega" a to czasami źle się kończy.
dark_angel
Świeżak

Postprzez LadyGosiek » 21/6/2008, 07:14

no wiec dobrze stalo sie mam zx6r bo te moto od zawsze mi sie podobalo myslalam tylko ze zamiast jechac po mnie doradzicie troche co robic zebym sie nie zabila a tu na mnie krzyczycie ;/ to co mam teraz szybko go sprzedac ??? i ja nawet tak nie pomyslalam ze slabsze moto na poczatek to wstyd poprostu zx6r mi sie zawsze podobalo i je kupilam nie wiedzac jak sie na nim jezdzi moj blad moglam odwiedzic forum najpierw no ale kupilam wiec moze pomozecie zamiast mnie atakowac?
LadyGosiek
Świeżak

Postprzez LadyGosiek » 21/6/2008, 07:15

A wnioski wyciagam bo mam obojczyk w gipsie ;/
LadyGosiek
Świeżak

Postprzez House MD » 21/6/2008, 08:37

Przydałby się doświadczony motocyklista, doradziłby co i jak. Lady o ile dobrze pamiętam niedawno był jakiś chłopak na forum ,który kupił sobie mocne moto ,później doszedł do wniosku ,że jednak to za dużo i kupił coś słabszego. W następnych postach pisał, że jest super zadowolony z nowego motonoga. Rady są dwie:
1. ćwiczyć pod okiem fachowca.
2. ewentualnie sprzedać kawę i kupić coś słabszego.
House MD
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości

na górê