Kawasaki Ninja 250
własnie siędowiedziałem że "nikt nic nie wie"... fuck
dzwonili do mnie od dilera z info że na razie wielkie G.... mogą mi zwrócić zaliczke lub ewentualnie moge czekać dalej
czy ktoś zamówił i czeka ?
ja zamawiałęm 23 maja...

dzwonili do mnie od dilera z info że na razie wielkie G.... mogą mi zwrócić zaliczke lub ewentualnie moge czekać dalej

ja zamawiałęm 23 maja...
- salsafreak
- Świeżak
salsafreak napisał(a):własnie siędowiedziałem że "nikt nic nie wie"... fuck![]()
dzwonili do mnie od dilera z info że na razie wielkie G.... mogą mi zwrócić zaliczke lub ewentualnie moge czekać dalej![]()
ja zamawiałęm 23 maja...
Poczekasz swoje tak jak czekają inni i jak ja czekałem:D a jak ktoś mówi ze nie czekał to bajki bajki i jeszcze raz bajki.
wczoraj zrobiłem 250 w trasie i na zawieszenie nie narzekam, z nadgarstkami to sam nie wiem jakoś zmęczenia nie odczułem.
- Sorbinian
- Świeżak
na ninja 250 siedzi sie w miare wygodnie testowalem nowy litr kawasaki jakies 10 minut i powiem ze rece mnie bolaly caly ciezar ciala jest na nich oparty na ninja 250 juz jest wygodniej ale zx10r to motor na tor a nie na trasy. acha dodam ze w ybr mozna zmieniac zawieszenie jest miekkie srednio miekkie i twarde na nasze polskie drogi lepiej miekkie ustawic
- motosport
- Świeżak
motosport, rece cie bolaly bo sie na nich wspierales, na tego typu moto troche inna pozycje sie przyjmuje, nie wiem jak to fachowo objasnic bo fachowcem nie jestem ale rece sa ugiete w lokciach i nadgarstkach a ty pochylony wiec to nie jest wina moto tylko w 100% twojej pozycji na moto, jak nie chcesz zeby cie bolaly a nie wiesz jak to zrobic to najzwyczajniej poloz sie na baku, lokcie miej blisko baku, oczywiscie nie kaze ci na nim lezec tylko wtedy zobaczysz co sie stanie, jak dalej cie beda bolaly to udaj sie do apteki po wapno
jak pierwszy raz przejechalem na swoim to myslalem, ze to moto na odcinki rzedu 5-10km ale na szczescie duzo znajomych jezdzi i szybko wyjasnili mi podstawowe rzeczy

Ostatnio edytowano 6/6/2008, 22:09 przez irko, łącznie edytowano 1 raz
na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
- irko
- Świeżak
motosport a to nie ty byłeś tym specem co nowe romety wychwala? już na litrach latasz? nieźle...
Właśnie o tym pisałem.

- Haemophilus
- Świeżak
-
Marcin1sport - Świeżak
skopiuje to co napisalem w innym poscie i moze tu sie cos dowiem :
Witam ,
Kolega podeslal mi linka i mowi ze zamiast GS500 spokojnie moge sobie kupic nowke Kawe 250R za tam cos 13000zl mniejsza oto ...
tylko mam problem bo moto nawet ladny... ale nigdzie nie moge sie doszukac info typu:
-spalanie
-osiagi
:/ nie chce miec skuterka ... Smile moze ktos pomoc ? jesli osiagi nieduzo beda sie roznily od gs500 to moze bym sie skusil moj wzrost 178 i waga 71
jak to sie moze sprawowac w miescie i czasem na trasie martwia mnie osiagi , aha to bedzie moj 1 moto
co do spalania juz wiem jakies 4L czad... ale jakie to ma osiagi :/ jak sie zbiera ? glownie trzeba mi do korkow wiec osiagow mi nie trzeba ale czasem bede mial trasy po 400km :/ to chce moc wyprzedzic cos:( a 250 kojazy mi sie z cinqocento
(przyspieszenie)
moze przez to ze teraz w autku mam troche zaduzo . bardzo prosze o pomocna dlon i napisanie jak to chodzi na drodze i przyspieszeniu
Witam ,
Kolega podeslal mi linka i mowi ze zamiast GS500 spokojnie moge sobie kupic nowke Kawe 250R za tam cos 13000zl mniejsza oto ...
tylko mam problem bo moto nawet ladny... ale nigdzie nie moge sie doszukac info typu:
-spalanie
-osiagi
:/ nie chce miec skuterka ... Smile moze ktos pomoc ? jesli osiagi nieduzo beda sie roznily od gs500 to moze bym sie skusil moj wzrost 178 i waga 71
jak to sie moze sprawowac w miescie i czasem na trasie martwia mnie osiagi , aha to bedzie moj 1 moto
co do spalania juz wiem jakies 4L czad... ale jakie to ma osiagi :/ jak sie zbiera ? glownie trzeba mi do korkow wiec osiagow mi nie trzeba ale czasem bede mial trasy po 400km :/ to chce moc wyprzedzic cos:( a 250 kojazy mi sie z cinqocento

-
Proxa - Świeżak
Proxa napisał(a):... ale nigdzie nie moge sie doszukac info typu:
-spalanie
-osiagi
kup se pan najnowszy swiat motocyki i poczytaj arytkuł Szymona Dziawiera a dowiesz się wszystkiego
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
wiesz ja wiem jak sie prawidlowo jezdzi tylko mi jest wygodniej nie na sporcie wole motocykle pokroju turystycznego a zx 10r to motor na tor a nie na ulice chyba ze jest sie dawca
bo polacy niedorosli zeby jezdzic na takich typowych scigaczach bynajmniej 99% to debile i samobujcy niewiedza co robią
siebie moga zabić ale jak odkrecaja manetke niepomysla ze np dziecko moze wskoczyc na ulice mysla tylko o predkosci dla mnie to idiotyzm i takiego czlowieka powinni odizolowac bo to posraniec.

- motosport
- Świeżak
Swiete slowa !!! niestety masz racje z tymi wariatami, moze to i ladnie wyglada jak lecitakich 2-3 za soba a ludzie na przystankach sie odwracaja ale to straszna krotkowzrocznosc. Moga zabic siebie i co gorsza innych !
ucze sie ... na zx6r `03
-
dudek - Świeżak
- technofarmer
- Świeżak
technofarmer napisał(a):a co sądzicie o kawasaki ninja ZX6R??????
Jak to było powiedziane w ŚM - jak będziesz w stanie wykorzystać 80% możliwości Niuni 250 to możesz pomyśleć o ZX6R(szybka,mocna, wygląd ok,;; cena za nową już mniej ok w porównaniu do 250

Ostatnio edytowano 10/6/2008, 11:06 przez TOM67, łącznie edytowano 1 raz
- TOM67
- Świeżak