Jaka marka motocykli?????
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
haha no wlasnie w tym cala rzecz ze nie siagalam nogami do ziemi:/tzn bylam przechylona bardziej na jedna strone, znajomy podtrzymywal moto i tak ruszylam.Przejechalam jakies 200m bo mialam wrazenie ze zaraz za mocno odkrece manetke i albo mnie zrzuci z moto albo sie przewroce i mnie przygniecie ciezar :/ ostatnia moja samowolna jazda bez kogokolwiek pomocy byla jazda komarem jakies 5lat temu
wtedy to jeszcze rarytas dla takiej smarkuli byl
pokazalabym moje foto ale nie wiem za bardzo jak :/ moze ktos mi wytlumaczyc jak dolaczyc taki pliczek? no i wogole foto pod nickiem tez bym sobie chciala ustawic no ale nic nie moge pomniejszyc do regulaminowych rozmiarow :/ ale ze mnie to jest maruda i niezdara
heh...

pokazalabym moje foto ale nie wiem za bardzo jak :/ moze ktos mi wytlumaczyc jak dolaczyc taki pliczek? no i wogole foto pod nickiem tez bym sobie chciala ustawic no ale nic nie moge pomniejszyc do regulaminowych rozmiarow :/ ale ze mnie to jest maruda i niezdara

Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,
i przed tymi w mundurach o niebieskim kolorze

-
kamus - Świeżak
evil napisał(a):
a Ty co diable rozki pokazujesz?

- Załączniki
-
- A oto jestem i ja....
heh mozna dla takiej drobinki cos polecic? :P juz mam dosc jezdzenia jako "plecaczek" no ale znajomi jezdza zbyt silnymi i ciezkimi sprzetami jak dla mnie :/
chyba jednak zrobie dobry pozytek i jako pierwsze moto do samotnej jaz - w kitecq......jpg (25.86 KiB) PrzeglÄ…dane 8233 razy
Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,

-
kamus - Świeżak
aż musze się wtrącić:P wiecie co, tak naprawde pierdzielicie.
Wiecie jaka jest najlepsza marka w naszych rejonach? --->MZ<---- przez tyle lat ludzie jeździli różnego rodzaju MZetkami i nikt z nich nie narzekał
ba wszyscy sie zachwycali mocą motorów, przyśpieszeniem i uzyskiwanymi prędkościami
a potem pojawiły sie japońce i włoszki, i ludzie zaczeli narzekać i wybrzydzać 
Wiecie jaka jest najlepsza marka w naszych rejonach? --->MZ<---- przez tyle lat ludzie jeździli różnego rodzaju MZetkami i nikt z nich nie narzekał

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości