Po skuterze jakiÅ› naked?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja sobie nie wmawiam nieczego ... tam gdzie sie da to dam a tam gdzie nie mozna jade wolno tzn dostosowuje predkosc do warunkow atmosferycznych drogowych itp .
A na motorze już troche jezdze i mialem najrozniejesze przygody ... zaczyajac od wyjezdzajacych slepych dziadkow z podporzadkowanej a konczac na "odpowiedzialnych" idiotow w 20-letnich BMW ...
Tak wiec jakies pojecie o jezdzie mam ... nie zebym sie chwalil ale uwazam ze jezdze dobrze ... niektorzy moga cale zycie jezdzic ale i tak sie tego nei naucza ... wiec to roznie bywa ...
Pozdro
A na motorze już troche jezdze i mialem najrozniejesze przygody ... zaczyajac od wyjezdzajacych slepych dziadkow z podporzadkowanej a konczac na "odpowiedzialnych" idiotow w 20-letnich BMW ...
Tak wiec jakies pojecie o jezdzie mam ... nie zebym sie chwalil ale uwazam ze jezdze dobrze ... niektorzy moga cale zycie jezdzic ale i tak sie tego nei naucza ... wiec to roznie bywa ...
Pozdro
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
Mozesz byc najlepszym kierowca motorów na swiecie i miec najlepszy motor pod sloncem, ale jak przed twoja droge wiedzie ci jakis nieodpowiedzialny kierowca samochodu a ty bedziesz jechal z duza predkoscia to i tak nie ma mocnych.
-
Neos007 - Świeżak
trzeba mieć oczy dookoła głowy i duupy ! przewidywać co się może stać !, przynajmniej się starać przewidzieć i myśleć za puszkowców !
Pozdr
Pozdr

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Napisalem ze mialem juz kilka (jak nie kilkanascie ) sytuacji ze mi ktos wyjechal .
Ale ja dostosowuje predkosc do warunkow drogowych , jakbyscie czytali ze zrouzmieniem to byscie teraz glupot nie pisali
"Mozesz byc najlepszym kierowca motorów na swiecie i miec najlepszy motor pod sloncem, ale jak przed twoja droge wiedzie ci jakis nieodpowiedzialny kierowca samochodu a ty bedziesz jechal z duza predkoscia to i tak nie ma mocnych."
Napisalem ze tam gdzie mozna to daje a gdzie nie to nie ...
Czytajcie ze zrozumieniem.
Ale ja dostosowuje predkosc do warunkow drogowych , jakbyscie czytali ze zrouzmieniem to byscie teraz glupot nie pisali
"Mozesz byc najlepszym kierowca motorów na swiecie i miec najlepszy motor pod sloncem, ale jak przed twoja droge wiedzie ci jakis nieodpowiedzialny kierowca samochodu a ty bedziesz jechal z duza predkoscia to i tak nie ma mocnych."
Napisalem ze tam gdzie mozna to daje a gdzie nie to nie ...
Czytajcie ze zrozumieniem.
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
ktoś kiedyś powiedział że jak kupi sobie moto, to będzie jeździł 50 km/h, ale jak ktoś puszkom w niego wjedzie z taką samą prędkością, to już jest tak jakby motorem się wywalił z prędkoscią 100 km/h a już nie mówie, że puszki nie jezdzą 50 na godzine... :/
Pozdr
Pozdr
-
R1 - Bywalec
R1 napisał(a):... jak siądziesz może na 250 co jest na kursie i powiesz.. ooooo kurwwwwaaa jak zapierdalaaa, każdy tak mówił jak pierwszy raz siadł na coś więcej niż 50 cm3.
a jaki był wtedy wielki banan na twarzy

hehe
to się nazywało szczęściem

Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
a jak
nie zapomnego tego uczucia do końca życia
Pozdr

Pozdr

-
R1 - Bywalec
ja to kiedys jeździłem tylko na komarku, a potem po latach kumpel dał mi cb 500 to poprostu jej moc była dla mnie oszałamiajaca i nie mogłem zrozumiec kumpla który mówił ze mu w niej mocy brakuje ale potem sie dowiedziałem że wczesniej miał Laverdę 650 atlas jeden z 2 egzemplarzy które były wtedy w polsce to tamto poprostu to była taka Krowa. 

Proszę wiecej nie pisać do mnie tekstów na gadu "czy dobrze wyglądam w tym kasku" będę wdzięczny
-
karskot - Świeżak
No jeszcze nie, bo nie jestem pelnoletni. Mam skuter, jezdze nim od ponad roku i nigdy nie mialem wypadku, ale nie raz bylo bardzo blisko (kierowcy samochodow nie sa tolerancyjnie jak jakis skuter wbija sie przed nich na swiatlach albo bierze ich z prawej strony;).
Suzuki GS 500 lepsze od kawy ER 5?
Suzuki GS 500 lepsze od kawy ER 5?
-
Neos007 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości