Zobacz wÄ…tek - zx-10 kontra r1
NAS Analytics TAG

zx-10 kontra r1

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez SzpiceR » 1/1/2007, 13:08

barteckstreet napisał(a):
Thrillco napisał(a):i jak to mówia na zdolnymśląsku...sranie w banie...jak drajwer jest zamulony to chocby miał 500koni to nie ruszy szybciej niż ten obcykany na GS500 lub innym padle..o czym ty qrna gadasz??!!
Ja wielokrotnie odstawiałem na swaitłach Gixery 750 i podobne..nie dlatego że mój GS500 miał milion koni...dlatego że go znałem, że potrafiłem sensownie wykorzystać jego potencjał...co mi po 100 koniach skoro korzystam tylko z 30???ha...

dokładnie

ziomek po co to było?? :lol:
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez xxsliwaxx » 1/1/2007, 19:29

do Thrillco - to tak jak na starcie połknąłeś swoja 500 Gixa 750 to zeczywiscie kierowca byl cipką - więc z czego się cieszyć, że wygrałeś z mamlą jakąś.
Sranie w banie - ja ma 130 koników nawt jesli wykorzystuje 40 znich to i tak był nigdy w zyciu nie chciał mniej mnieć - zasadniczo jak masz okazje to przejedz się dławioną maszyną z niemiec i pozniej wsiądz na nią po odblokowaniu to ten artykułem podetrzesz sobie ...
xxsliwaxx
Świeżak

Postprzez tomekd » 2/1/2007, 04:59

Trudno wykorzystac potencjal litrowego moto na ulicy,roznica 5-10 koni jest w tym przypadku bez znaczenia.

Nie jezdzilem zx 10, ale to moto praktycznie nie wystepuje tutaj w Stanach na torach,w wyscigach klubowych czyli tam gdzie jezdza prywaciaze wydaja glownie kase za swojej kieszeni.

W 1000 suspersport ( mozna zmienic zawieszenie,wydech,sciac glowice,orginalne walki rozrzadu) dominuja r1 i gsxr 1000,honda i kawa sa zwykle w ogonie,,,,,,,,,,,nawet Tommy Hayden ( brat Nicky Haydena,wiele ludzi twierdzi ze jest szybszy ,,)nic nie byl w stanie zdzialac na zielonej maszynie,,,,,,,,

Ale to na marginesie.Tak naprawde to wybiez moto ktore bardziej ci sie podoba,w koncu to ty bedziesz tym jezdzil a nie ja cz jakis inny koles,,,,,,,,,,
tomekd
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości

na górê