Kawasaki ninja 750 (zx7r) plusy i minusy?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
za moją chcę 12 tysięcy bo jest naprawdę bardzo ładna.
Dziś była piękna pogoda i jeździłem pół dnia
aż mnie nadgarstki i kark bolały. Uwielbiam nim jeździć. Jedni mówią że źle się prowadzi ale dla mnie jazda tym motorem to czysta przyjemność. Jedyną zapłatą za tą przyjemność są bolące nadgarstki ale tym się narazie nie przejmuję
Jechałem z kolegą i wyprzedził mnie samochód, przydusiłem żeby go dogonić bo chciał się ścigać i skubańca nie mogłem dojść.. Niezła fura musiała być
no i wtedy jak przydusiłem to delikatnie postawiło mnie na tylnim kole. Fajne uczucie..
Dziś była piękna pogoda i jeździłem pół dnia

Jechałem z kolegą i wyprzedził mnie samochód, przydusiłem żeby go dogonić bo chciał się ścigać i skubańca nie mogłem dojść.. Niezła fura musiała być

kura
- kura-zx7r
- Świeżak
pablomotors napisał(a):No też się zgadzam z tym, że zx7r to piękny motocykl.
Dla mnie motocykle sportowe skończyły się w maks. 2006r. Potem już zaczęli robić rowery.
Ale chyba właśnie o to w motocyklach sportowych chodzi. One nie mają być ładne tylko lekkie, mocne i mieć aerodynamiczne kształty.
- Grega
- Świeżak
eneasz napisał(a):Taser napisał(a):W modelach chyba z przed 2001 roku lubia pekac ramy
Doucz sie i wroc. Temat byl tyle razy walkowany, jak mozesz opowiadac takie glupoty?
to nie są głupoty bo w niektórych motocyklach pękają ramy od gumowania

- milosz3ms
- Świeżak
Nie wiem czy kolega nie chce troszke za duzo za zx7. 12.000zl to moim zdaniem duuuuzo. ja za moja 636 2004 rok chce 13.000zl a napewno wolalbym 636 niz leciwa konstrukcje zx7. bez obrazy bo nie mam takiego zamiaru, wyrazam tylko swoja opinie . pozdrawiam wszystkich
Honda f4i '01
-
wojtek1303 - Świeżak
Hmmm, pekaja od gumowania.. No nie dziwne.. Tym bardziej jak sie nie umie go opuscic ze stojki. a ze od tego pekaja to chyba do siebie mozna miec pretensje a nie do motoru... Jak przypierdzielisz w sciane to tez bedziesz pisal ze to lipa ten motor bo za slabe plastiki robia??:):):)
Do what You want, think what You do...
-
djmaxxi - Świeżak
Wlasnie... Od stawiania na kolo pekaja... Tym bardziej jak sie go opuscic nie umie... Ale to juz pretensje mozeszmiec do siebie a nie do motoru... Niedlugo jak ktorys przypieprzy w mur to bedzie pisal, ze ten moto to lipa, bo plastiki slabe robia... Stary, jak szalejesz, to sie trzeba liczyc z konsekwencjami...
Do what You want, think what You do...
-
djmaxxi - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości