Wyścigi motocyklowe.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
SQ - Mieszkaniec forum
SQ napisał(a):a nie jedzie Ci tu jakąś prowokacją?
W moim poście powyżej masz odpowiedź.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Icid badz kultiralny i nie obrazaj kolegow w forum bo ja tez mieszczam poza granica Polski juz rok i zapominam juz troche polskiego a co dopiero po 15 latach... zastanow sie nad tym co robisz i nie zmieniajcie tematu bo robicie syf z tego tematu...
Cube ja mam 15 lat i tez chcem zaczac ale tu jest ponac latwiej (anglia) i moze wystartuje bo mam tor kolo siebie (jakies 32 mile) i co tydzien policja zamyka ulice (kilka) zeby mozna bylo sie poscigac z kolegami po ulicach...
Cube ja mam 15 lat i tez chcem zaczac ale tu jest ponac latwiej (anglia) i moze wystartuje bo mam tor kolo siebie (jakies 32 mile) i co tydzien policja zamyka ulice (kilka) zeby mozna bylo sie poscigac z kolegami po ulicach...
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Dokladnie .. troche sie zbednych postow nazbieralo.
Doooobrze masz w tej anglii.. ale ja jestem jeszcze w Polsce wiec musze tu sie starac
.. na jakich motorach bedziesz startowac? Ja zastanawiam sie nad cbr 125 / yzf r125 .. no ale to zalezy wylacznie od pieniedzy .. niebede wybzydzac
..
Doooobrze masz w tej anglii.. ale ja jestem jeszcze w Polsce wiec musze tu sie starac

- Cube
- Świeżak
Ja bede chyba na NSR 125 albo RS 125 bo o czyms takim mysle... lepsze osiagi i wogole... Ale ja musze sobie jeszcze kupic takze nie wiem ale jak kupie to napisze do Ciebie i pokaze fotki... Tylko tu bedzie ciezko z 2T bo duzo mlodych to ma i niektorzy maja tak je przerobione ze szok i wiem ze ja wydam jakies 1000 funtow na modyfikacje... Ale ten sport jest taki... Ale jak wystartuje raz drugi w ulicznych wyscigach rownoleglych to cos ktos o mnie uslyszy przekaze dalej i na tor moze sponsora dostane bo tor za darmo nie jest niestety...
- sebekmelior
- Świeżak
No więc kolego ja, mając wąski horyzont myślenia znam 3 języki i potrafie pisać w każdym z nich na tyle żeby sie nie kompromitować, mimo że polskiego używam sporadycznie ponieważ od 6 lat jestem poza polską. 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Tak masz racje 125 2T takie jak rs czy nsr maja lepsze osiagi od 4T cbr125/r125 ale czesciej spotykam sie z tymi motorami widzac profesjonalne wyscigi motocyklowe na torze.. no i zawieraja ciekawe pakiety oraz wiele milych rozwiazan dla potencjalnego kupca .. jak juz napisalem wczesniej wybrzydzac niebede
.. narazie bede trenowac na tym co mam na mniejscu na dobrych do tego miejscowkach a jak bedzie kasa
i mozliwosc zalatwienia chociazby treningow na torze to napewno nieodmowie
.. czas pokaze.
PS. Chetnie obejze zdjecia Twojej maszynki
.

PS. Chetnie obejze zdjecia Twojej maszynki

- Cube
- Świeżak
Szukam informacji na temat wyscigow w klasie 2T 125ccm np. przeznaczonych wylacznie dla Aprili RS125/Honda NSR 125 .. czy dla tego motocykla sa organizowane podobne imprezy jak Honda CBR 125r cup / Fiat Yamaha Cup ..?
- Cube
- Świeżak
Niewiem ale ja ten motor kupuje bo mi chodzi o te niedzielne wyscigi "na zamknietych ulicach" i zeby dobrze przerobic ja wyczynowo i poscigac sie na rownoleglych zeby sie pokazac i moze sponsora zdobyc...
- sebekmelior
- Świeżak
Rozumiem .. ja jestem nastawiony na dobra i szybka jak na 125 jazde i szukam jak narazie jak najwiecej informacji na temat wyscigow, aby dokonac odpowiedniego zakupu
.. chce sobie posmigac na torze i jesli kupie szybsza Rs'ke 125 to niechce patrzec na FYC i Honda CBR125 cup .. tylko jezzzdzic
.. no a jak niebedzie wyjscia to z checia kupie cbr 125 lub yzf r125 (raczej w to watpie $$$
).

- Cube
- Świeżak
icid napisał(a):No więc kolego ja, mając wąski horyzont myślenia znam 3 języki i potrafie pisać w każdym z nich na tyle żeby sie nie kompromitować, mimo że polskiego używam sporadycznie ponieważ od 6 lat jestem poza polską.
Popieram Cię Icid czasami jak czytam forum to muszę się domyślać co ktoś napisał.
Ja bym ci polecił cbr 125 cup.
-
pablomotors - Świeżak
Icid naprawdę jeśli nie interesują cię posty 418NV to ich po prostu omijaj! Wiem ,że trzeba zachować trochę poprawnej polszczyzny w postach ale koleś parę naście lat nie używał tego języka więc można trochę przymrużyć oko na jego pisownię.
Ja za to nie jestem dobry z angielskiego ale na forum piszą ,żebym się nie przejmował tym bo dają sobie dobrze rade ze zrozumieniem mnie:P
Ja za to nie jestem dobry z angielskiego ale na forum piszą ,żebym się nie przejmował tym bo dają sobie dobrze rade ze zrozumieniem mnie:P
Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
W mojej glowie pojawilo sie kolejne pytanie
.. mianowicie, czy w bydgoszczy lub toruniu znajduja sie tory kartingowe i co najwazniejsze czy pozwolili by tam pojezdzic motorkiem ..?
Znacie jakies kluby w kuj-pom zajmujace sie sportami motocyklowymi..?

Znacie jakies kluby w kuj-pom zajmujace sie sportami motocyklowymi..?
- Cube
- Świeżak
-
Tristello - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości