Babka na motorze.
- Demotywatrrro
- Świeżak
wiesz ale jak kupisz nowa ninje to masz kilkuletni servis zapewniony a jak z czesciami...akurat tak 250 dosc dobrze przyjela sie u nas, sporo ludzi nia smiga no ale faktycznie napewno bedzie cie to drozej kosztowalo, niz jakas stara CB albo GS. Jak nie chce ladowac sie w koszty i nie stac cie na nowego szpeja to kup GS-a, obniz kanape i powinno byc ok. Ilosc czesci jest wrecz ogromna, dostaniesz wszystko, sa tez stosunkowo tanie, moto wybacza wiele bledow, przyjemny dla kobiety napewno bedzie ci sie dobrze jezdzilo.
jesli chodzi o czesci to juz patrzac na allegro widac jaka jest roznica miedzy czesciami do Ninji (na allegro jest ich 6
) a do GS-a gdzie jest ich prawie 400, wiec wszystko co chcesz znajdziesz.
jesli chodzi o czesci to juz patrzac na allegro widac jaka jest roznica miedzy czesciami do Ninji (na allegro jest ich 6

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
gumis, no i pewnie skończy się na starej, dobrej gsce, mimo, że mi się zupełnie nie podoba
no chyba, że w wersji f, wtedy już trochę lepiej wygląda. Ale cóż, nie od razu muszę mieć wymarzone moto. Ważne, żeby się nauczyć jeździć. Bo z ninja nówka, to... z moim szczęściem do pojazdów - szkoda moto, zaraz to to będzie pewnie porysowane, obdrapane i będę płakała
A mogłabym jeszcze poznać waszą opinię nt. Kawy zxr 400? Nadaje się to do nauki, czy zupełnie odpada? Udałoby mi się opanować ten sprzęt, czy raczej zaczynać od czegoś, nazwijmy to, spokojniejszego? Bo całkiem mi wpadła w oko, części też trochę jest

A mogłabym jeszcze poznać waszą opinię nt. Kawy zxr 400? Nadaje się to do nauki, czy zupełnie odpada? Udałoby mi się opanować ten sprzęt, czy raczej zaczynać od czegoś, nazwijmy to, spokojniejszego? Bo całkiem mi wpadła w oko, części też trochę jest

- maua
- Świeżak
Kawa ZXR 400 pomimo mniejszej pojemności jest zdecydowanie zrywniejsza i bardziej agresywna niz poczciwa GS-ka. Do tego pozycja za kierownicą typowo sportowa więc na początek jak dla Ciebie najlepszym wyborem będzie zdecydowanie GS 500.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
no i masa:
zxr 400 - 186 kg + 16litrowy zbiornik paliwa
gs 500F - 180 + 17l zbiornik paliwa.
zawsze te pare kg mniej.
zxr 400 - 186 kg + 16litrowy zbiornik paliwa
gs 500F - 180 + 17l zbiornik paliwa.
zawsze te pare kg mniej.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
- zmotoryzowany
- Świeżak
a to tez jest przyjemny motorek, siedzenie na 78cm, dosc nowoczesny, Kawasaki
, duzo tego na allegro, z czesciami raczej brak problemu, i o wiele ladniejsze niz GS 

-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Ircia gratuluję mój też już jedzie ale zobacze dopiero jutro... wklejaj zdjęcia
ja też wkleje choć moja to tylko '94
podobno zew. super tylko silnik do regulacji bo stała w tym sezonie. kosztowała równe 900E. nie mogę się doczekać aż ja ją dosiądę ):-)

- ewa86
- Świeżak
Witam.
Kolejna babka dołącza do tematu
Ircia widzę, że Ty z okolic Wawy jesteś... czy masz jakieś namiary na zaufanego mechanika? Poszukuję takiego co mi do lepszego stanu doprowadzi moją motobździnkę stodwudziestkępiątkę
Kolejna babka dołącza do tematu

Ircia widzę, że Ty z okolic Wawy jesteś... czy masz jakieś namiary na zaufanego mechanika? Poszukuję takiego co mi do lepszego stanu doprowadzi moją motobździnkę stodwudziestkępiątkę

- lostak
- Świeżak
no to ja pierwsza
co prawda z telefonu i nie oficjalne bo moto trzeba przerejestrować, ubezpieczyć i zrobić podstawowe wymiany bo w tym sezonie nie było używane. Jestem zadowolona bo jest naprawde w super stanie jak na 15letnie . ma oryginalne owiewki z którymi wyszła z salonu
tłumik nie ma nawet jednej rysy
i kto mi powie że Polacy też tak dbają o sprzęt o nowy może i dbają ...
sprawdzana już przez lakiernika i mechanika
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)

- ewa86
- Świeżak
-
wasil1993p - Bywalec
Ale siÄ™ panowie napalili
ewa86 porównaj dźwięk swojej Suzi z tym:
http://www.youtube.com/watch?v=x3KOXSAwfrA

ewa86 porównaj dźwięk swojej Suzi z tym:
http://www.youtube.com/watch?v=x3KOXSAwfrA
-
Hellrider - Świeżak
Hellrider dobre
moja suzi tak nie chodzi
narazie to ją trzeba odblokować bo od 15 lat ma tylko 27KM
i przyśpiesza jak skuter
a tak na poważnie ma uszczelke pod silnikiem do wymiany bo olej się trochę z pod niej poci, filtry, świece i olej standardowo, trzeba kupić nowe gumy na manetki i stópki bo te są już zniszczone itp. Cieszę się bo ma nowe oponki Bridgestone i klocki to chociaż tyle mniej wydatków
maua to moto mojego chłopaka kupione z myślą o mnie bo za rok będą i już dwa a to zostanie dla mnie. także wiem co czujesz
z kuroniówki też bym sobie takiej nie kupiła
pozdrawiam i czekam Ircia na twoje zdjęcia.

a tak na poważnie ma uszczelke pod silnikiem do wymiany bo olej się trochę z pod niej poci, filtry, świece i olej standardowo, trzeba kupić nowe gumy na manetki i stópki bo te są już zniszczone itp. Cieszę się bo ma nowe oponki Bridgestone i klocki to chociaż tyle mniej wydatków

Chociaż sobie pomarzę, bo pewnie trochę czasu minie, zanim moje 2oo staną pod domem
maua to moto mojego chłopaka kupione z myślą o mnie bo za rok będą i już dwa a to zostanie dla mnie. także wiem co czujesz

pozdrawiam i czekam Ircia na twoje zdjęcia.
- ewa86
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości