Wpływ obciążenia na spalanie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Chatte napisał(a):Ale mówiąc o plecaczku mają chyba na myśli żywy plecaczek, chyba że ty z dzieckiem małym jeździsz![]()
A ma palić więcej, bo słaby silnik i dostaje większe obciążenie... Ktoś już wcześniej to ładnie wyjaśnił
Tak wlasnie chatte - chodzi jak najbardziej o zywy plecaczek i obciazenie w ujeciu turystycznym a nie 1l - owa woda w szkolnym plecacku.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
ja z moim plecaczkiem mam mniejsze spalanie bo jak za mocno odkrecam to zaraz dostaje 'kuksanca' w zebra - efekt: wolniejsza jazda => mniejsze spalanie 

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
dostać po Zebrach to nic miłęgo w czasie jazdy ;/ wiem cos o tym ...
PS ostatnio zauważyłem ze maoja WSK pali tyle ile wleje jak ja pałuje ostatnio nawet odcinała jak scig i ogień na pół metra szedł a teraz cos niechce ;/ a z plecakiem to jeździłęm ale mało kiedy heh to sie nie wypowiem hehehe
PS ostatnio zauważyłem ze maoja WSK pali tyle ile wleje jak ja pałuje ostatnio nawet odcinała jak scig i ogień na pół metra szedł a teraz cos niechce ;/ a z plecakiem to jeździłęm ale mało kiedy heh to sie nie wypowiem hehehe
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości